Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1852cc352896cbe51b19f641f7f417b8

Kjempegøy på fotballskolen

Barna dribler, trener skudd og pasninger og mye mer på Stoppen denne uka -

Arrangøren av fotballskolen Liungen IF har et samarbeid med Sparta/Bragerøen IL på instruktørsiden og stiller med hele 40 unge instruktører, og som kan vise og veilede de mange gruppene som på disse fire dagene i uka før skolestart lærer litt om idretten.

Tirsdag deltok Vegard Hansen, trener for Mjøndalens 1. divisjonslag og tidligere Liungen-spiller og MIF-spiller Martin Rønning Ovenstad. (Mange fotballkjennere husker nok Vegard Hansen best som tidligere spiller for Strømsgodset og for Bristol City, før han ble spiller/trener for de "brune"). - Jeg kjenner Vegard fra før. Da jeg spilte for Eik, Tønsberg, spilte jeg mot han, da han spilte for Lofoten. Det er stimulerende med kjente trenere og spillere. Det gjør at deltakerne, spesielt de som kjenner dem via TV og aviser, blir inspirerte, sier Kristian. Og i dag er Harald Johansen, tidligere Liungen-trener, nå engasjert som  spillerutvikler i Strømsgodset, med på Stoppen. Og på torsdag kommer Godset-spillerne Lars Sætra og Andrè Hansen .- De har fått fri av Ronny Deila fra trening med Godset for å instruere på fotballskollen, forteller Kristian By Andersen.

Lederen av Liungens fotballskole, Kristian Bye Andersen ( tv) og Vegard Hansen med ei gruppe jenter etter gårdagens økt.

- Vi er veldig fornøyde med oppslutningen, sier lederen av Liungens fotballskole. - I år deltar 230 barn i alderen 6 til 13 år. Det er en økning på 60 barn siden i fjor. Vi har inkludert 12- og 13-åringene i år. Det har gjort at vi har doblet antall øvelser. - Intruktørene har vært kjempeflinke, synes fotballskolens leder som hadde en samling med instruktørerne på forhånd, der de gjennomgikk øvelsene på fotballskolen.


Ingrid Sølverud Larsen (th) er instruktør for fjerde gang.- Det er veldig gøy, sier Ingrid som ikke har noe noe lag å spille på, fordi 11-laget til Liungen IF ble oppløst på grunn av for få spillere. Ingrid har hele tre søstre som deltakere på fotballskolen. Hun hadde hjelp av medinstruktør Martine Dahlstrøm (tv bak).

Fotballskolen avsluttes torsdag.

Les mer her: http://idrett.speaker.no/organisation.asp?id=55211

1/3 (dribler_mellom_kjegler_ajpg-1600x1200.JPG)
2/3 (skyter.JPG)
3/3 (uttoyninger-1600x1200.JPG)
Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode