Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f1555b7cb139234c4c08caf998613aa8

Ronny inspirerer Spa/Bra

Og smitter Strømsgodsets trenersuksess over på SpaBras ungutter allerede i serieåpningen mandag kveld?

4. divisjonslagets trener Aage Golmen skryter av betydningen Strømsgodsets trener, Ronny Deila, har hatt å si for 4. divisjonsklubbens i forberedelsene til sesongen.

Golmen presenterer her de nye spillerne før seriestarten mot DBK (Drammens Ballklubb) mandag kveld.
På bilder over ser vi, bak fra venstre: Sebasitan Håkonssen (fra Åssiden), Fatih Al (fra DBK), Audun Vestmoen (fra Handelsstandens Boldklub i København) og Aage Golmen (trener).

Foran fra venstre: Kasim Al (14 år, fra  egen stall), Shivan Gazi (fra DBK) og Ramin Gazi (fra DBK).

I tillegg har klubben fått et meget god midtbanespiller i Ole Martin Gregersen fra Nordre Sande..
Ronny Deila spiller sin 2. sesong for lierklubben. - Han er ikke bare en viktig spiller, men bidrar med tips og råd til øvelser på treningen, forteller Golmen.  – Vi utfyller hverandre på en fin måte. Jeg har også vært på eliteserieklubbens treninger og observert. Jeg har lært en masse, sier Golmen.

Optimistisk kaptein
- Vi har fått gode forsterkninger som gjør at vi har en betydelig bedre stall i år enn i fjor. Det er også positivt at det stadig blir flere og flere unggutter på a-laget som er klare til å ta over ansvaret fra oss gamlegutta, sier lagkaptein Martin Wøien Gilhuus til Liernett. - Mange av de nye spillerne er +/- 20 år, i tillegg til Kasim som bare er 14 år, men likevel kjemper om en plass i første 11ren.

- Sesongforberedelsene i år har vært veldig bra med mange spillere på trening, høyt tempo i spillet og stort sett veldig gode treningsforhold på undervarmen på Stoppen. Det har også vært godt forberedte treninger med mye fokus på pasningsøvelser og lite ren løpetrening, sier Giilhus

- For min egen del er det fjerde sesongen i SpaBra nå. I 2007 var vi i 6. divisjon så det har gått radig oppover siden den gang. Med den troppen vi har i dag blir jeg overrasket hvis ikke vi gjør det bedre enn i fjor. Det var mange jevne kamper i fjor og det blir det nok i år også, men hvis vi får flyten og det spillet vi tidvis har vist i enkelte treningskamper bør vi være med å kjempe om en topp 3 plassering. Jeg kjenner ikke til så mye til de andre lagene i avdelingen, men det er mange som har tippet DBK, Solberg og Åmot i toppen så det blir nok de hardeste utfordrerne,

Før Gilhuus kom til SpaBra spilte han tre år i Stavanger IF, der han fikk være med på to opprykk, fra 4. til 2. divisjon. - Det hadde vært morsomt å ha vært med å kjempe om enda et opprykk før støvlene legges på hylla, avslutter kaptein

Lier I bortekamp

4. divisjonskollega Lier IL debuterer i 4. divisjon mot Drammen Ballklubb 2 på Glassverket i Drammen. Liernett bringer korte rapporter fra kampene mandag kveld.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode