Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Altmuligmann og miljøskaper

- Uten hans store engasjement og vilje til å gjøre en innsats for klubben har ikke a-laget vært der i dag, sier Sparta/Bragerøens fotballkaptein Martin Wøien Gilhuus om trener Aage Golmen (midt i bildet). Månedens blomst ble tildelt han og Spa/Bra på grunn av klubbens fotballinnsats de siste tre-fire årene.

- Aage har gjort en kjempejobb for a-laget og for SpaBra de siste årene. Ikke bare i år som trener, men i alle de siste årene som oppmann, koordinator, lagleder osv for a-laget.. Aage var også en av initiativtakerne til løftet som ble gjort på a-lags nivå før 2007 sesongen, sier Wøien Gilhuus

Aage Golmen er 38 år, jobber som Private Banker i Nordea Private Banking der arbeidsoppgavene er plassering av overskuddslikviditet for rike privatpersoner og deres selskaper.

Golmen er født i Kristiansund i 1972 og flyttet derifra i 1992 i forbindelse med studier og militærtjeneste. Studerte 4 år i Volda.
Han flyttet til Lier i 1997 med familien der de først leide leilighet på Nøste. De har bodd på Kjellstad siden 2003.

Golmen begynte høsten 1997 i Sparta/Bragerøen IL og har vært der siden, med unntak av en mellomsesong i 1999 hvor han ikke spilte fotball.

Barndomsklubben hans er Braatt i Kristiansund. Han spilte der til han debuterte på a-laget i en alder av nesten 16 år. Spilte etterpå for Dahle (1/2 sesong), og deretter Nordlandet. Alle er lokale klubber i Kristiansund.


12 spillere med siden 6. divisjon.


- Hvis jeg ikke tar feil er det 12 stk som har vært i stallen i år som har vært med siden 6. div, sier Golmen. - Det vil si at cirka halve a-stallen har vært med hele veien. Hvis vi ser på førsteoppstillingen sist så var det kun to av disse som startet kampen; Ivar Rolfstad og Martin W. Gilhuus. Svein Espen Sørstad kom inn.

- Hvor mange av spillerne på dagens lag har "røtter" eller tilknytning til (ytre) Lier?

- Når vi bestemte oss for å satse litt for 4 år siden, var vi veldig bevisste på å få med de som tidligere hadde spilt for klubben, men som av ulike årsaker hadde vært borte en tid (studier, barn etc). I dag er spillere som Martin, Ivar, Vikram, Svein Espen, Lasse, Kasim, Fatih, Christian, Eirik Rudi, Eirik Solberg spillere som har blitt fostret opp i klubben, mens i tillegg har spillere som meg, Dag, Espen, Petter vært her i så mange år at Spa/Bra er klubben vår. I tillegg har spillere som Ronny og Gabor bosatt seg i nabolaget til banen. Da ser du at mange har tilknytning til klubben gjennom bosted og oppvekst. Det er også viktig for oss i årene som kommer. Målet nå får være at vi greier å stille med mange lokale spillere framover. Vi skal ikke være en toppidrettsklubb men en breddeklubb med mulighet for å bli god. Gleden er veldig stor om vi klarer å få fram noen stjerner som vi kan sende videre til eks. Godset, men det viktigste er av lykkes med å ha et god sosialt og sportslig tilbud i lokalmiljøet vårt.

- Du nevnte at dette var det første seniorlaget du har trent. Hvilke andre lag har du trent?

- Jeg har nå trent Spa/Bras gutter 1998 siden de begynte med fotball før første klasse. Disse går nå i 7. klasse.

Sentrale spillere

- Du har jo flere ganger understreket hvilken betydning Ronny Deila har hatt, hvordan vil du karakterisere kaptein Martin Wøien Gilhuus og hans rolle gjennom fire sesonger som har gitt tre opprykk?

- Martin har vært sentral fra starten av - ikke bare sportslig. Stort sett er det han og jeg som har gjort all planleggingen og gjennomføring av ikke -sportslig karakter slik som drakter, sponsorer med mer siden starten, og som også har jobbet med spillere til klubben. I tillegg kom jo Martin tilbake fra Stavanger IF hvor han hadde vært med å spille de opp fra 5. til 2. divisjon - gutten har jo ferdigheter på banen også! Skulle egentlig legge opp etter denne sesongen, men har fått tillatelse på å spille opp klubben en divisjon til før han gir seg...

- Hvordan var festen på søndag kveld?
- Som alltid når vi har sosiale tilstelninger så var det veldig hyggelig. Vår svært gode sponsor VedlikeholdService stod for bevertningen på Jonas B. Gundersen. En del av oss hadde vært såpass smarte når vi planlagte hva vi skulle gjøre på jobb på mandag at vi hadde sørget for litt fri på starten av dagen!! For noen av oss ble det seint på søndag, og det var det verd!

- Har du overveid å fortsette som trener eller være med videre på en eller annen måte neste år?

- Jeg er garantert med videre til neste år. Så får vi ta diskusjon om i hvilken rolle eller funksjon på spillermøte om noen uker. Vi driver og planlegger mye om dagen, og jeg tror vi kommer til å ha et opplegg som ytterligere løfter seg noen hakk kommende sesong. Vi skal ha det minst like gøy til neste år som vi har hatt i år.

Samarbeid i Lier?

- Mener du at Spa/Bra bør ta initiativet til et tettere samarbeid med naboklubben Liungen på seniornivå eller ligger det bare an til at det vil være naturlig at talenter med ambisjoner fra Liungen og andre klubber vil prøve seg i Spa/Bra?

- Tidligere har det vært slik at lagene har vært såpass jevngode at det ikke ville gjort så mye til og fra om vi forsøkte å toppe lagene ved sammenslåing. Nå er styrkeforholdet mellom lagene veldig ulikt, og det skiller tre divisjoner. Da er det vel mer naturlig at de beste samler seg i den beste klubben - som for tiden er oss. Jeg vet dessverre alt for lite om kvaliteten på a-laget til Liungen, men hvis noen der ønsker å prøve nivået hos oss så er de hjertelig velkommen.

Jeg er positiv til et samarbeid med Liungen og vi snakker blant annet om dette på gutte-98 for kommende sesong. Vi har hatt et telefonmøte på dette seinest i dag.

- Flere unge spillere i Liungen har gått til både Mjøndalen og SIF s rekruttlag -- Kan det være en idé at Spa/Bra tar kontakt med ovennevnte klubber for at disse får prøve seg på nivå fire (3. div) neste år?

- Kommende sesong kommer mest sannsynlig Kasim til å gå til SIF. Vi har p.t. ikke et godt nok opplegg for unge talenter, og jeg tror mange av disse vil ha et bedre læringsutbytte ved å spille der enn hos oss. Skulle det vise seg at de ikke trives eller lykkes så er de selvsagt hjertelig velkommen til å komme til oss. Vårt store mål må nå være at vi klarer å få i land ett juniorlag for kommende sesong. Det har vi ikke hatt siden jeg kom til klubben. Nå er vi en klubb i kraftig vekst, og vi mangler ett juniorlag, og vi har et hull i 96-år gangen. Ellers har jeg tro på at vi kommer til å få fram mange gode spillere i årene som kommer. Det gror godt i klubben vår.

Deila som inspirator

- Ronny (Deila) har bidratt med å løfte klubben til et nytt nivå de siste to årene. Det skal imidlertid bemerkes at utviklingen var godt i gang allerede før Ronny kom til klubben med to opprykk på to år. Ronny har bidratt med en del gode treninger og sørget for at alle hever seg et ekstra nivå på treningene. Han har også vært veldig flink til å backe opp de unge spillerne på laget før og under viktige kamper, sier kaptein Martin Wøien Gilhuus.

33 åringen (blir 34 i desember) spilte aldersbestemt fotball i SpaBra fra han var 7 til han var 19. Deretter var det militæret, studier og jobb andre steder i landet før det ble comeback som 30 åring, før sesongstart i 2007.

Og når vi føyer til at årets oppmann Oddleiv Rønnquist var Martins lagleder da han var miniputt forstår vi at det mye kontinuitet i klubben.

Litt historikk

NB. To av spillerne fra Strømsgodsets første glanstid, Egil Olsen og Finn Aksel Olsen spilte opprinnelig for lierklubben Sparta. (Sparta og Bragerøen IL gikk sammen i 1983).
Egil Olsen spilte i Godset fra 1967 til 1975, avbrutt av to år i Skeid (1972/73). Det ble 160 kamper og 25 scoringer for Godset, tre cupgull og ett seriemesterskap og fire A-landskamper (spilte en landskamp sammen med Drillo!), mens Finn Aksel Olsen fikk 106 kamper og scoret totalt 26 ganger i perioden 1972-1976. Finn Aksel ble cupmester med laget i 1973
.

(Kilde: Strømsgodsets hjemmeside)

Fotball Liernettblomsten Spa/Bra

1 kommentar

Lørdag 16. oktober 2010 09:50: Tore B
Meget fortjent. Det er veldig bra det skapes arenaer i bygda for ungdom. Her får ungdom noe å streke seg mot og jobbe for.

Flere saker fra arkivet

Ronny inspirerer Spa/Bra

Og smitter Strømsgodsets trenersuksess over på SpaBras ungutter allerede i serieåpningen mandag kveld?

Vi skal vinne

Sparta/Bragerøens trener Aage Golmen er stor optimist foran morgendagens debut i 3. divisjon - og for resten av sesongen.

- Hvem tar utfordringen?

Erik Bjørnstad (tv), trener for unge bandy- og fotballspillere i Spabra i en årrekke og Ronny Deila, fortsatt engasjert i Spabra. Nå søker nye Stoppen Sportsklubb etter flere med kompetanse

Åssiden 2 vanskelig borte

- Vi kjenner mange av motspillerne fra tidligere kamper, så dette blir et prestisjeoppgjør, sier Martin Wøien Gilhuus, spillende klubbformann i Spa/Bra

Idrettsglede i fokus --

Hundrevis av unge talentfulle fotballspillere (her representert ved en Sylling-spiller) boltret seg under første dag av Spa/Bras jubileumsarrangement

Overbevist av Ronny

Martin Rønning Ovenstad (17) valgte Strømsgodset fremfor Twente for neste sesong.

Optimistisk før opprykkskampen

- Vi er et bedre lag enn Drafn og bør sikre tre poeng i morgen, sier Aage Golmen, trener for Spa/Bra.

Matchvinner og opprykksglede

Kaptein Martin Wøien Gilhuus (th) sørget for en flott scoring og at det ble fest på lagkameratene i Spa/Bra i kveld --

Kjempegevinst for lierfotballen

- I Liungen har det svært sterke krefter i enkelte lag som har hatt for stor makt. Det har ikke vært heldig for utviklingen av klubben, uttaler trener for A-laget, Kristian Bye Andersen som ser positivt på en en eventuell sammenslåing av 11-er fotballen i egen klubb og i Spa/Bra.

- Vi satte sjansene!

Det kunne Spa/Bras målscorerne Ronny Deila, Morten Hagen, Hazir Ademi og Martin Eøien Gilhuus fastslå etter effektivt angrepsspill i andre omgang i kveld.

Dette var bare moro

Både godsettrener Ronny Deila og keeper Gabor Valo smilte til tross for "bare" uavgjort på Stoppen --

- Vil skape engasjement

Marcus Walfridson, ny trener i Spa/Bra, tror det blir spennende å trene en liten klubb med gode samarbeidsevner.

Knokkeloppgjør på lørdag?

I går ble det bortetap for Spa/Bra, til tross for at Gabor Valo tok det som var i 1. omgang. - Nå gjelder det å slå Modum på Stoppen, sier trener Aage Golmen i dag.

Hvem er best i kveld?

Spa/Bra kjemper i toppen av 4. divisjon, men trener Aage Golmen venter seg en vanskelig kamp mot Lier på Tranby i kveld.

Ikke bare håndball i Haugaland

Martin Gravdal Haldorsen vil studere økonomi og administrasjon ved siden av toppidretten.

Målfest på Stoppen

Spa/Bra overkjørte Kongsberg i andre omgang, mens Liungen fikk årets første serietap mot Modum

Talentutviklingen i fokus

Liungens juniortrener, Thomas Bjerkan, mener at klubben har mye å jobbe med resultatmesssig og roser fotballtyret for en kjempejobb

Bra avslutningskamp

Spa/Bras Kim Kristiansen scoret etter dagens fineste angrep i dag -

Viktig rolle for Lene

- Det er viktig å få med Lene Ask Johannesen videre, sier Liungens nye trener Brede Nybråten til Liernett

Plass i Lier ILs garderobe

- Vi må viske ut farger og heller tenke på individene, og er vi flere er det lettere å gi alle et tilbud uansett ambisjoner, mener Brede Nybråten (th på bildet), mens Liungen IF foretrekker å opprettholde sitt samarbeid med eliteserieklubben Stabæk.

Vant pokalen for 10 år siden

Thomas Røed fra Tranby fikk oppleve noe av det største en fotballspiller kan oppnå, å bli cupmester, men han er ikke den eneste liung som har vært aktør i en finale.

Deila på Spa/Bra?

Det er ikke utelukket at Strømsgodsets hovedtrener spiller 4. divisjonsfotball neste år ---

Bra uke for lierfotballen

Martin Wøien Gilhuus (bildet) og Spa/Bra avsluttet kampen sterkt i går, men flere lierlag har stått gode prestasjoner denne uka --

Faglig kompetente og miljøskapende

Knut Ellingsgard, styremedlem i nyopprykkede Spa/Bra, kan presentere et godt team rundt det nyetablerte juniorlaget.

Revansjerte seg

Det ble tap mot Lier i forrige serierunde, men en nye seier der kaptein Martin Wøien Gilhuus bidro med en scoring, gir tabelltopp foreløpig --

Målet er opprykk

Spa/Bra ligger godt an for å komme høyere opp i divisjonsystemet, mens Lier får det tøft for å berge plassen i 4. divisjon.

- Bittert med utlikninga

Det sa trener Aage Golmen etter at laget mistet to poeng på overtid i kveldens bortekamp i Bærum -

Rutinen avgjorde

Keeper Gabor Valo var veldig god, da Spa/Bras fotballgutter ble hardt presset etter utvisningen i kampen mot en av opprykksfavorittene i kveld.

Kvinnefotballen nede for telling

- Vi er blitt enige om å legge ned toppsatsinga, sa en skuffet trener for Liungens 1. divisjonslag, Roger Svendsen til Liernett i kveld.

Stor nivåforskjell

Nyopprykkede Lier fikk noe å tenke før seriestarten etter å ha blitt ydmyket av Ronny Deila (på bildet) og Spa/Bra onsdag kveld --

Ronny Deila signerte for Spa/Bra

Tirsdag kveld signerte Strømsgodsets trener Ronny Deila overgangspapirene som gjør han til Spa/Bra spiller fremover

Jublet for tidlig?

Edvinas Blazys har her sørget for 1-0 til Spabra, men om det blir fortsatt 3. divisjonspill avgjøres først senere.

- En opplevelse for livet

Det sier Thomas Sørum som er hjemme i Lier på juleferie. Han har oppnådd det mange bare har drømt om som fotballspiller; å spille for 50 000 entusiastiske tilskuere.

Frisk juniorsatsing

Lier ILs juniorer (på bildet) vil få et bedre opplegg neste år, men den nye tredjedivisjonsklubben Spa/Bra stiller også juniorlag.

Fair-play-laget overtar

Trener for Lier IL s gjenstående juniorlag, Arne Steinar Kvisle (th på bildet), og laget hans har tatt sitt ansvar for å "redde" seniorfotballen etter at klubbens A-lag først ble trukket fra 5. divisjon.

Matches forsiktig

Liungens veteran Stian Pettersen (bak) presenterer her, f.v., Espen Høgseth, Martin Gundersen og Jesper Johansen.

Viktig for rekruttene

Fotballtalentene, her representert ved Bonfils Maselela, Granit Ademi og Rasmus Gjemmestad, trenger forbilder i nærmiljøet. Derfor er det viktig at kommunens beste lag beholder plassen i 3. divisjon.

Fortsetter treneren?

Trener i Spabra, Marcus Walfridsson, har sagt opp sine jobber på Stoppen fra 15. juni, på grunn av manglende støtteapparat rundt A-laget.

Tidenes mulighet, men svært tøft

Trenerne Aage Golmen, Spa/Bra og Tommy Nordstø (på bildet, her som liungentrener) er forberedte på en vanskelig sesong etter Fotballtingets vedtak til ny serieordning.

Klar for 1. divisjon

Trener Anders Ruud Gundersen (bak i hvit skjorte) jubler med laget. Nå han føler en blanding av glede og lettelse etter at St Hallvard Håndballklubb vant opprykkskampen i dag.

Parademarsj mot fjerde

Som ventet vant Spa/Bra sin kamp mot Nybyen på fredag kveld, og gutta har all grunn til å smile fornøyd, selv om to kamper gjenstår ---

Nå kan Spabra juble

Det blir 3. divisjonsfotball på Stoppen også neste år.

Ei uke med Solskjær

Martin Ovenstad Rønning (14) fra Liungen har vært Buskeruds eneste representant på fotballakademiet til den tidligere United-spissen

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

Utklassingsseier

- Det er meget imponerende, sier trener Thomas Bjerkan (på bildet) etter at Liungen G-17 vant hele 5-2 over ROS i helga

Dramatiske sluttminutter

Det ble en målrik kamp med to scoringer på overtid på Stoppen i kveld

"Nye" Klepp i framgang

- Klubben mistet nesten alle spillerne med Dagny Mellgren (bildet th) i spissen i fjor og måtte bygge opp et nytt og ungt lag, sier trener Knut Eriksen (43), opprinnelig fra Åssiden, til Liernett før den avgjørende kampen for Liungen på Liungbanen lørdag.

Klasseforskjell

- Lier skuffet stort, sa Spa/Bra s trener John-Erik Loe Olsen etter at laget hans nedsablet Lier i går kveld

Ukens lag: Sjåstadfotballen føres videre

Sjåstad har alltid fostret gode rekrutter. Klubben klarer ikke lenger å stille seniorlag, men 10-årslaget viste onsdag at det gror godt i de yngre årsklasser.

Kjersti Thun ny trener i Liungen

Nybakt cup-mester blir trener i Liungen.

Kjempegøy på fotballskolen

Barna dribler, trener skudd og pasninger og mye mer på Stoppen denne uka -

Lier Cats på offensiven

Det ble seier i første kamp for innbandylaget som har fått både ny trener og nye spillere --

Spa/Bra overbeviste

Eirik Solberg (bildet) var en fornøyd mann i garderoben etter at han sørget for tre scoringer mot Åssiden i går

- Viktig å beholde samarbeidet

- Det uttaler Knut Grothaug (th på bildet), leder i IF Liungens foballgruppe til Liernett etter at klubben ikke får lov å samarbeide med Lier IL om et felles junior lag neste år --

Liungen i 1. eller 3. divisjon?

- Liungen har styremøte torsdag, og konklusjonen derfra vil kan få avgjørende konsekvenser for satsinga framover, sier trener Roger Svendsen

Optimisme i Spa/Bra

- Etter hva som har skjedd med Konnerud 2 i det siste, tror jeg vi i kveldens vriene bortekamp mot Svene kan avgjøre mye nå av opprykkskampen nå, sier trener John-Erik Loe Olsen til Liernett

Satser i blå drakt

Fire liergutter vant interkretsserien med Strømsgodset, og treneren er også liergutt

Ny fotballklubb i Lier?

- Målet er å gi alle spillere innen 11-er fotballen et minst like godt tilbud, sier Christian Aakermann i Liungen IF om en eventuell ny fotballklubb i et samarbeid med Sparta/Bragerøen IL for neste sesong.

Inspirasjon til Fair Play

- Dere har det nok mer morsomt enn vi hadde, sa en meget engasjert Per Ravn Omdal til den unge garde, før pokal og sjekk ble overrrakt Sparta/Bragerøen Idrettslag

Samarbeid på juniornivå

Liungens keeper Granit Ademi (tv) og Strømsgodset Ole-Anders Wendelborg takker hoveddommer Vidar Støa, IBK og assistentdommerne Terje Danielsen og Soma Rostam, begge Åssiden IF etter årets siste seriekmp i interkrettserien G16. Både liungen og Spa/Bra ser nye muligheter til et felles løft etter en god sesong for begge klubber.

Hvilke spillere forsvinner?

Forsvinner Liungens mest rutinerte spillere ut av klubben denne uka? Fire av dem er avbildet her --

- Jeg tror dette blir bra.

Det sier Ingunn B Sørum, Liungens storscorer i norsk toppfotball, om klubbsammenslutningen. Men det er også flere skeptikere innen lierfotballen.

Nye utfordringer i Spa/Bra

Angrepsspilleren Anders Fossen Nilsen (20) fra Sylling er en av flere lokale spillere som får nye medspillere med røtter fra fjerne strøk -

Sjuer med

Det foretrekker Kristine Rasmussen (her nr to fra venstre) som er skuffet over Liungens manglende satsing på kvinnefotballen --

I fokus etter debuten

Som kaptein i sin debut for Norges G-15 landslag måtte Martin Ovenstad Rønning fra Liungen IF gjennom flere intervjuer etter kampen

Bare poengene gledet

Det var en svak sesongåpning av Sparta/Bragerøen, selv om det ble 4-2 over Tofte i sesongåpningen

Årsbeste av SpaBra

Liers beste fotballag kom seg bort fra bunnplassen etter en spillemessig god førsteomgang på fredag, og som vanlig scoret Morten Hagen -

Bredde og topp på Tranby

Øyvind Ustad, en av mange ildsjeler i Lier IL som gleder seg over klubbens stadige framgang --

To matchvinnere

Godt keeperspill av Gabor Valo (på bildet) som holdt buret reint, og Morten Hagen som sørget for en tidlig scoring for Spa/Bra på fredag kveld.

Lier Fotballklubb i 2010?

Er et felles juniorlag starten på en "overbygningsklubb" i Lier?

Oppgitte amatører mot proffer

Spabra klarte seg bra lenge, men så rant målene inn i 2. omgang -

Fornøyde liunger

Cupgeneral Ingrid Brandt og leder av IF Liungen, Christian Aakermann kunne bare smile sammen med de lokale spillerne Andreas England Gjerlad og Maria Bjørnstad etter helgas fine cuparrangement.

Liungen har kabalen klar – nesten.

Bare noen dager etter Drammens tidendes oppslag om usikkerhet i Liungens spillergruppe, kom ei pressemelding som skisserer arbeidsgruppa som skal jobbe med å utvikle klubben videre.

Ønsker flere leietakere

- Vi er svært interesserte i å leie banen på Stoppen, hvis vi kan få rabatterte priser, sier Leif Helge Røed (bildet), leder i fotballgruppa i Lier IL

På tabelltopp med veteran

Tidligere Strømsgodset- og Åssiden-keeper Gabor Valo (46) holdt Spa/Bra inn i kampen i første omgang

I fotballens bakgård

Da Liers A-lag rykket opp i 3. divisjon i 1993 var det stor optimisme --

Bytter moderklubb

Liungen Stars Futsal deltakelse i årets 1. divisjon, i regi Norges Fotballforbund, er endret til Lier Stars Futsal.

- Vi skal klare dette

Det sier Spabras trener Marcus Walfriddson før dagens avgjørende kamp som også er hans siste som trener for laget.

Bedre samarbeide er nødvendig

Selv om Liungen ikke kunne stille lag de to siste kampene ser det til at klubben kan fortsette i 5. divisjon.

Resultater fra gjettekonkurransen

Hvor mange Buskerud-lag og liunger har spilt cupfinaler i fotball?

Samarbeidet i gang

Tidligere liungenspiller Martin Lyhus Gundersen, som sist har spilt for Strømsgodset junior toppfotball, er en av flere forsterkninger på Spa/Bras juniorlag. Mandag ble samarbeidslaget til Spa/Bra og Liungen testet -

Snublet i debuten

Spa/Bras lovende spiss, Anders Fossen Nilsen, mener at han ble klart felt i første omgang, men dommeravgjørelsen var ikke årsaken til hjemmelagets dårlige uttelling.

Nærmere tabelltoppen

Tomålscorer og kaptein Martin Wøien Gilhuus og Spa/Bra kunne igjen boltre seg på hjemmebane.

Klargjør målsettingen!

Hallingdal tapte mot Moingen, og dermed røk siste sjanse for Liungen for å kunne oppleve jubelscener ved et opprykk ---

Scoret 26 mål

Spa/Bras unge lag vant DBK-cupen i suveren stil.

Forsterker laget

Edvin Blazy er èn av to gode offensive spillere som kan bidra til at Spabra begynner å vinne kamper igjen.

Fortsatt 3. divisjonsspill

- Det er målet for årets sesong, sier Marcus Walfridson, før han presenterer seks av de nye spillerne før seriestart.

De små blå på Lierdagene

Thormod Gjerdingen fikk møte en blid og opplagt Ronny Deila og lierspiller og Godset-tilhenger Einar Boman Rinde i går.

Avdelingsmestre

Liungens G 15 lag er ett av mange lag som nå har avsluttet en fin sesong

Samarbeid med Konnerud

- Konneruds høye ambisjoner på kvinnesida gjør at et samarbeid er viktig for både Konnerud og Liungen, sier daglig leder Hans Petter Hoelstad.

Nye landskamper

Martin Rønning Ovenstad som er tatt ut i troppen til Norges G 18-landslag, har spilt 24 kamper med flagget på brystet, siden debuten høsten 2009.

Seks gjettet riktig

Denne mannen er fortsatt den eneste fra Lier som har spilt på A-landslaget i fotball etter at Thomas Sørum ble snytt for debuten mot Wales forrige lørdag. Her kan du se hvem som svarte riktig på vårt spørsmål som ble stilt for vel en uke siden -

Godt ungdomsmiljø

Til tross for det klare tapet i KM-finalen på lørdag, kan Sylling IF glede seg over opprykk og stor aktivitet i fotballgruppa.

Oppsummering av Liungens toppseriesesong

Fra vondt til verre.

Frist til onsdag

Anja Ormåsen er en av seks spillere i Liungen som nå har fått frist til onsdag om å svare den sportslige ledelsen om hun vil spille for Liungen etter at styret har lagt en økonomisk ramme

To liunger på elitelag i 2011?

Liungen Thomas Sørum kan smile etter en stor sesong i FKH og gleder seg over fremgangen til sambygding og kamerat Mads Hansen som kan bli lagkamerat.