Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Plass i Lier ILs garderobe

- Vi må viske ut farger og heller tenke på individene, og er vi flere er det lettere å gi alle et tilbud uansett ambisjoner, mener Brede Nybråten (th på bildet), mens Liungen IF foretrekker å opprettholde sitt samarbeid med eliteserieklubben Stabæk.

- Skal vi komme videre i Lier-distriktet klarer ingen klubber det alene på jentesiden. Men det er nok langt frem dit sånn som det ser ut nå, men jeg er sikker på at det vil komme en gang i fremtiden, tror trener Brede Nybråten.

- Lier IL har meldt på j 13, j 14, j 15- j 16- j 19 og et seniorlag i sesongen 2011, men ser at vi sliter litt med å få mange nok til de tre eldste lagene sier Nybråten. – Hadde vi fått til et samarbeid mellom klubbene i Lier på de eldste aldersgruppene, ville alle fått et bedre tilbud, både de som har store ambisjoner og de som ikke ønsker å satse så mye, understreker han.

- Liernett har utfordret Liungen IFs sportslige leder Ronny Solbraa-Bay til å svare. Hva med et samarbeid med Lier?
- Vi har tidligere vært i dialog med Lier om dette uten at det har medført noe konkret. IF Liungen mener at det beste ville være om vi klarer å stille eget lag i jenter 19. Dette begrunner vi slik, sier Solbraa-Bay:

- Vi ønsker å ha en eldre gruppe, slik at de yngre spillerne ser at det er aktivitet der og kan se frem til å selv komme på dette laget.

Sosialt sett ønsker vi lag i vår del av bygda, dette med tanke på samhold mellom klassevenninner og lokal tilknytning.

- Videre bør det jobbes for at flest mulig klubber stiller egne lag med tanke på kamptilbudet i de ulike alderstrinn. Hvis mange klubber slår seg sammen, blir det lite andre lag å matche seg mot.

- Slik jeg har forstått dett, har Liungen og Lier ulike ambisjoner når det gjelder deltagelse. Liungen ønsker å opprettholde et tilbud til alle, også til dem som ikke har topp ambisjoner. For oss er bredde og et tilbud til alle viktigere enn å fremheve enkeltspillere og gode plasseringer for laget. Vi tror fortsatt at dette er med på å holde flere jenter i aktivitet til høyere alder. Mitt inntrykk etter samtaler med enkeltpersoner i Lier IL, er at der er plassering viktig. Klubben har et generelt høyere ambisjonsnivå enn vi har.

- Det skal tillegges at IF Liungen har et tilbud også for enkeltspillere som har egne ambisjoner, deriblant muligheter til å delta på kretslag. Videre ønsker vi å videreføre vårt samarbeid med Stabæk kvinnefotball som gir våre spillere med ambisjoner, egenskaper og vilje, samt gode hospiteringsmuligheter og mulighet for individuell utvikling, avslutter Ronny Solbraa- Bay.

Sylling IF stiller lag i sjuerserien for senior for andre året på rad.  - Det er ikke aktuelt for inneværende sesong å prøve seg på seniorlaget på Lier IL, tror trener Øyvind Nilsen.  - Men skulle noen ønske å prøve seg i Lier IL i år, vil jeg gjerne støtte det.
Nilsen har opplevd svært gledelig framgang sportslig. Som gruppe er de sosialt sterke. Selv om antall spillere har vært økende er det for få til å spille elleverfotball, foreløpig, mener treneren. – Vi bør ha i overkant av 20 spillere for å spille på stor bane.

Lier IL s eldste jentespillere klare for trening på kunstgressbanen på Tranby: Spillegruppa synes stor, men Lier stiller flere lag i de eldste klassene. Derfor ønsker Brede Nybråten ( tv) at at flere spillere med ambisjoner skal prøve seg i Lier IL . Assistenttrener Helge Midttun helt til høyre.  

Fotball Lier IL Liungen IF

2 kommentarer

Mandag 7. mars 2011 10:42: FotballPappa
Det er dessverre ikke mulig å få til et samarbeid på tvers av klubbene i Lier. Det sitter Formenn/Styrer i klubbene som er mest opptatt av å få spillerne til sin klubb, istedenfor å få et godt tilbud til jentene. Det er gamle stridigheter som er styrende og ikke tilbudet til jentene som bestemmer. Spillerne og foreldre er ikke opptatt av klubb, men et godt tilbud. Nå har man 3 lag som ikke har nok spillere til 11-lag. Isteden kunne man hatt 1.lag og 2.lag, tilpasset spillernes ambisjoner. All honnør til Brede (Lier) og Sven Erik (Liungen) som står på for jentene og tilfører masse fotball, gjennom stor entusiasme. Kjenner ikke til hvordan det er i Sylling, men det er sikkert flinke trenere der også.
Nå må klubbene glemme gamle stridigheter og få til et overbygg i Lier, både for gutter og jenter, i fra de er 15 år. En modell som DFK i Drammen, må være mulig å få til i Lier også. I dag forsvinner talentene ut av dalen. Ambisjonene burde være 2. div for herrer og 1. div. for damer. I tillegg kunne man hatt et godt tilbud til de nest beste. Hvem tørr og glemme klubben og ta initativ til noe større, som kan gavne spillere og Lierfotballen og som også på sikt blir bra for alle klubbene på eiersiden også?
Mandag 7. mars 2011 14:39: Fotballpappa
Må bare si meg enig med kommentaren over. Det er ingen i klubbene som tenker jentenes beste, men ser det kun ut fra sitt ståsted. Brede vil bare ha de beste jentene, og gjør sitt beste for å kapre de som er igjen på Liungen mens Ronny i Liungen lukker øynene for det som er virkeligheten - for få jenter til å stille lag og det såkalte samarbeidet med Stabæk er ikke tilstede. Det er ingen som er villige til å tenke nytt - og kanskje skape et senter for jentefotball i Lier, mellom Asker / Stabæk og Konnerud. Når det krangles internt mellom klubbene i Lier så forsvinner jentene - også de som i utgangspunktet har talent og ambisjoner. Her er det nok desverre for mange kameler som må svelges - og det har jeg ingen tro på at de nevnte herrer kommer til å gjøre..

Flere saker fra arkivet

Samarbeid med Konnerud

- Konneruds høye ambisjoner på kvinnesida gjør at et samarbeid er viktig for både Konnerud og Liungen, sier daglig leder Hans Petter Hoelstad.

Samkjøring med Konnerud

Konnerud skal hjelpe Roger Johansens Liungen-lag til å komme tilbake til Toppserien.

Ny fotballklubb i Lier?

- Målet er å gi alle spillere innen 11-er fotballen et minst like godt tilbud, sier Christian Aakermann i Liungen IF om en eventuell ny fotballklubb i et samarbeid med Sparta/Bragerøen IL for neste sesong.

Valgte seniorlag

- Konklusjon på møtet med spillere og foreldre i går kveld ble at Lier IL vil stille med ett ungt lag i samarbeid med Amazon, Asker, sier Leif Helge Røed (på bildet), leder av fotballgruppa.

Nybråten i nytt prosjekt

Junior- og seniorspillere fra Liungen IF og Lier IL skal danne felles lag med spillere fra Amazone, Asker for 2010

Bedre samarbeide er nødvendig

Selv om Liungen ikke kunne stille lag de to siste kampene ser det til at klubben kan fortsette i 5. divisjon.

Viktig rolle for Lene

- Det er viktig å få med Lene Ask Johannesen videre, sier Liungens nye trener Brede Nybråten til Liernett

To-årsavtale med Stabæk

- Dette vil restarte satsinga på jentefotballen, sier Ronny Solbraa Bay (th), leder av Liungens IF s fotballgruppe, etter signeringa av to-årsavtalen med toppklubben Stabæk Kvinnefotball

Kvinnefotballen nede for telling

- Vi er blitt enige om å legge ned toppsatsinga, sa en skuffet trener for Liungens 1. divisjonslag, Roger Svendsen til Liernett i kveld.

- Vil skape engasjement

Marcus Walfridson, ny trener i Spa/Bra, tror det blir spennende å trene en liten klubb med gode samarbeidsevner.

- Hvem tar utfordringen?

Erik Bjørnstad (tv), trener for unge bandy- og fotballspillere i Spabra i en årrekke og Ronny Deila, fortsatt engasjert i Spabra. Nå søker nye Stoppen Sportsklubb etter flere med kompetanse

- Viktig å beholde samarbeidet

- Det uttaler Knut Grothaug (th på bildet), leder i IF Liungens foballgruppe til Liernett etter at klubben ikke får lov å samarbeide med Lier IL om et felles junior lag neste år --

Selvskreven som kaptein

Etter degraderingen er det bare Lene Ask Johannesen igjen fra fjorårets nedrykkslag fra Toppserien

Matches forsiktig

Liungens veteran Stian Pettersen (bak) presenterer her, f.v., Espen Høgseth, Martin Gundersen og Jesper Johansen.

Samarbeid på juniornivå

Liungens keeper Granit Ademi (tv) og Strømsgodset Ole-Anders Wendelborg takker hoveddommer Vidar Støa, IBK og assistentdommerne Terje Danielsen og Soma Rostam, begge Åssiden IF etter årets siste seriekmp i interkrettserien G16. Både liungen og Spa/Bra ser nye muligheter til et felles løft etter en god sesong for begge klubber.

- Jeg tror dette blir bra.

Det sier Ingunn B Sørum, Liungens storscorer i norsk toppfotball, om klubbsammenslutningen. Men det er også flere skeptikere innen lierfotballen.

Kjempegevinst for lierfotballen

- I Liungen har det svært sterke krefter i enkelte lag som har hatt for stor makt. Det har ikke vært heldig for utviklingen av klubben, uttaler trener for A-laget, Kristian Bye Andersen som ser positivt på en en eventuell sammenslåing av 11-er fotballen i egen klubb og i Spa/Bra.

Viljen til å trene

- Det er viktigste, sier Brede Nybråten, trener for Jenter 16 i Buskerud Fotballkrets i en kommentar etter at tre spillere fra Lier IL er uttatt på kretslaget i helga.

Altmuligmann og miljøskaper

- Uten hans store engasjement og vilje til å gjøre en innsats for klubben har ikke a-laget vært der i dag, sier Sparta/Bragerøens fotballkaptein Martin Wøien Gilhuus om trener Aage Golmen (midt i bildet). Månedens blomst ble tildelt han og Spa/Bra på grunn av klubbens fotballinnsats de siste tre-fire årene.

Hvilke spillere forsvinner?

Forsvinner Liungens mest rutinerte spillere ut av klubben denne uka? Fire av dem er avbildet her --

Frisk juniorsatsing

Lier ILs juniorer (på bildet) vil få et bedre opplegg neste år, men den nye tredjedivisjonsklubben Spa/Bra stiller også juniorlag.

- Juniorfotballen til nye høyder?

- Spillerne har strømmet til, og det er stor interesse for det nye samarbeidet, sier Hans Petter Fuglerud (bakerst på bildet), en av trenerne for det nyetablerte juniorlaget i Lier

Glapp i forsvar

Selv om Maria Toverud (her sammen med Maria Ruud) scoret, ble det nok en gang poengtap for Liungen

Ett mål fra semifinale

Både kaptein Lene Ask Johannesen og trener Brede Nybråten var svært skuffet etter den avgjørende kampen mot Hoslelov i dag formiddag under Soccer Festival

En sammensveiset gjeng

Det kjennetegner Syllings kvinnelag i fotball, her representert ved Heidi S Wamstad og Sidsel Skyrud (halvt skjult) i siste kamp -

Svever i fotballens bakgård

Det finnes neppe en annen kommune med Liers befolkningsmengde som ikke har et fotballag i herreklassen høyere enn 5. divisjon ---

Klargjør målsettingen!

Hallingdal tapte mot Moingen, og dermed røk siste sjanse for Liungen for å kunne oppleve jubelscener ved et opprykk ---

Frisk satsing i ny klubb

- Stoppen Sportsklubb skal ha gode og mange aktiviteter for alle som vil spille fotball i aldersklasse 13 til seniornivå, understreker Rune Klemetsdal som er ny sportslig leder.

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

Frist til onsdag

Anja Ormåsen er en av seks spillere i Liungen som nå har fått frist til onsdag om å svare den sportslige ledelsen om hun vil spille for Liungen etter at styret har lagt en økonomisk ramme

Liungens framtid

Dagens loddselgende fotballjenter får stå som en illustrasjon for den nye ungdomslinja, og spillertroppen som møter Hallingdal i morgen har en gjennomsnittsalder på 19 år --

Liungen har kabalen klar – nesten.

Bare noen dager etter Drammens tidendes oppslag om usikkerhet i Liungens spillergruppe, kom ei pressemelding som skisserer arbeidsgruppa som skal jobbe med å utvikle klubben videre.

Cuptap for Liungen

- Vi tapte for et bedre lag, sa trener Brede Nybråten etter at Liungen tapte 1-5 i for Rapid, Moss i cupen, men allerede på mandag venter nye oppgaver for kaptein Lene Ask Johannesen & co når de skal møte Mjøndalen.

KM til Lier J 19

- Brede Nybråten (på bildet) og Helge Midttun har gjort en utrolig bra jobb for klubben og for jentene, sier styremedlem i Lier IL, Jon Oscar Hennum.

-Tapte fortjent

Det sa trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinner tapte kveldens 3. divisjonskamp 1-3 mot Nærsnes/Åros

Mistet seieren på overtid

En sannsynlig dommerfeil ga straffe 4 minutter på overtid, og dermed ble det bare 2-2 mot Bingen for det unge liungenlaget.

Optimistisk Lier-trener

- Jeg forventer en bedre treningsgruppe neste år, sier Morten Påsche (bildet), spillende trener for Lier ILs A-lag

Felles lag her i 2012

Som ventet ble Intensjonsavtalen vedtatt for samarbeid om 11 er fotball på de ekstraordinære årsmøtene i Liungen og Spa/Bra, enstemmig i Liungen, men det var ikke full enighet i Spa/Bra -

I fotballens bakgård

Da Liers A-lag rykket opp i 3. divisjon i 1993 var det stor optimisme --

Kjersti Thun ny trener i Liungen

Nybakt cup-mester blir trener i Liungen.

Svak talentutvikling i kvinnefotballen?

Klepptrener Knut Eriksen, opprinnelig fra Åssiden i Drammen, savner plan over kvinnefotballen i Buskerud.

Fotballfest for de yngste

- Over 100 lag er påmeldt for spill på våre åtte baner i helga, sier fotballformann Helge Røed (bildet) til Liernett

Mye frustrasjon i Liungen

Treneren for Liungen Roy Tommy Tollefsen gikk i dag ut og kritiserte mangel på samarbeid innad i klubben. Han sier han har hatt et flott år med laget, men at han nå takker for seg. Tollefsen kritiserer også at han ikke har fått avklart sin egen situasjon i klubben, og at han har manglet retningslinjer og feedback fra et styre han betegner som lite edruelige.

Nye poeng til lierklubbene

Syllings Morten Ullberg fikk gult kort i sluttminuttet, men det hadde ingen betydning etter den gode laginnsatsen. Det krisepregede A-laget til Lier IL klarte også poeng.

Vedtak som forventet

Styrelederne Vivi Becher i Spabra og Christian Aakermann i Liungen kan feire at Stoppen Sportsklubb blir den nye fotballklubben i Lier

Fair-play-laget overtar

Trener for Lier IL s gjenstående juniorlag, Arne Steinar Kvisle (th på bildet), og laget hans har tatt sitt ansvar for å "redde" seniorfotballen etter at klubbens A-lag først ble trukket fra 5. divisjon.

Har en flott innstilling

Det mener trener Brede Nybråten om trettenårige Heidi Ellingsen som er en av de 24 utvalgte spillerne på Fotballforbundets talentleir i juni.

Mer enn småpenger

Idrettsklubbene i Lier får totalt nær en kvart million kroner i momskompensasjon for 2010, som fortjent -

Ny klubb i 2013?

Både Trude Torgersen i Spa/Bra og Christian Aakermann i Liungen var fornøyde over responsen fra de fremmøtte på informasjonmøtet om forslaget om en sammenslåing av klubbenes om 11-erlag i fotball. Men flere møtedeltakere ytret ønske om å gå enda lengre -

Skøyerjenter

Det var umulig å se at disse fotballjentene fra Jevnaker slapp inn et tosiftet antall mål i kampen mot seiersvante Sylling tirsdag kveld.

Fortsetter i Lier

Det er lite som tyder på Liers landslagsaktuelle spiller, Karanweer Gewal (15) forsvinner til større klubber --

Imponerende innsats

Martine Kasta, Maria Ruud og Maria Toverud og de andre juniorene i Liungen, spilte jevnt mot et svensk topplag i 2. divisjon i ettermiddag, men røk ut i 16-delsfinalen i Gothia Cup i kveld

Varierende suksess for Lier-lagene

Det var laber interesse for Norway-cup for de yngre lagene i Lier i år. Liungen stilte lag i gutteklassene, klasse A og C, og i jenteklassen Q, mens Lier var med i gutteklassen H. Lier IL s unge spillere sto for de beste prestasjonene. De vant fem av sine sju kamper. Ellers ble det en ingen stor resultatmessig suksess, da ingen av de andre lagene var med videre fra sluttspill. Med tanke på Liungens elitelag i kvinneklassen må jentelagets statistrolle i turneringen bekymre en god del ---

Ønsker flere leietakere

- Vi er svært interesserte i å leie banen på Stoppen, hvis vi kan få rabatterte priser, sier Leif Helge Røed (bildet), leder i fotballgruppa i Lier IL

Herlig innsats ga seier

Lier IL s J 19-lag vant finalen under Drammencup i helgen.

Nytt kalastap for Liungen

Bra med i første omgang - så sank Liungen som en stein.

Optimisme i Liungen

Liungens kvinnelag kan juble over mange scoringer og ser fram mot det som kanskje blir "finale" mot Kongsberg om 14 dager ---

Krav til trenerkompetanse nødvendig

Petter Høgset, som var trener for Liungens rekrutteringslag Team Liungen inntil i høst, er meget kritisk til hvordan kvinnefotballen blir drevet i Liungen og i Buskerud.

Et slags drivhus

Trener Arne Borch har stor på St Hallvard Håndballklubb, spesielt om det blir opprykk til 1. divisjon. - Og til tross for bronse til G 16-laget i sluttspillet i helgen, burde det blitt edlere metall til lierklubben, sier han.

Tilbake i Lier

- Ane Jakobsen Bjerke (her th sammen med Ingunn Sørum) med sin toppserieerfaring og fine holdninger er et løft for vårt seniorlag, sier trener Brede Nybråten.

Liungen vurderer å legge ned toppsatsingen

Liungen kan komme til å spille i tredje divisjon neste sesong.

Gøy på fotballskole

I likhet med 157 andre unge spillere ble det diplom og fotball med hjem for Camilla, Linna og Thea (foran) etter fire lærerike dager på Stoppen.

Fortsetter treneren?

Trener i Spabra, Marcus Walfridsson, har sagt opp sine jobber på Stoppen fra 15. juni, på grunn av manglende støtteapparat rundt A-laget.

Bytter moderklubb

Liungen Stars Futsal deltakelse i årets 1. divisjon, i regi Norges Fotballforbund, er endret til Lier Stars Futsal.

Jentefotballen på offensiven

- Vi har en treårsplan, sier Micke Andersson som er optimistisk til tross for at Liungen har miste tre av sine spillere --

"Sparker idèen" videre

De ambisiøse lederne for Liers lovende gutter 95 ønsker at Buskerud fotballkrets skal sette i gang en vinterserie.

Trivsel gir resultater

Håkon Grøttland, nylig suksess som trener for Norges J-15 landslag, overrakte pokalen til kaptein Marit Bekken Nilsen etter at Syllings kvinnelag ble en suveren kretsmester for sjuerlag.

Faglig kompetente og miljøskapende

Knut Ellingsgard, styremedlem i nyopprykkede Spa/Bra, kan presentere et godt team rundt det nyetablerte juniorlaget.

Før avreise til La Manga

Liungen er i rute

Kåret til bestemann

Thomas Sørum fra Lier får mye ros av fotballekpertisen i Haugesund etter sitt spill i helga.

Jentelag med suksess søker nye spillere

Syllings fotballjenter har nok et suksessrikt år bak seg. J-16 laget har vunnet flere kamper tosifret. -- Neste år blir det spill på stor bane. Da trenger vi minst tre spillere til, sier trener Øivind Nilsen. -- Spillerstallen må utvides. Så interesserte spillere i Lier eller Drammen kan ta kontakt med meg. Neste år spiller vi i J 19 klassen.

Fokus på Fair Play

- Dette er i fokus under fotballskolene i Buskerud, sier klubbutvikler Øyvind Nilsen i Buskerud Fotballkrets

Ny strategi gir optimisme

Sylling IF s hovedstyre (på bildet) lanserer sitt slagord "Min klubb øverst i Lier" før årsmøtet tirsdag kveld.

- Vi skal klare dette

Det sier Spabras trener Marcus Walfriddson før dagens avgjørende kamp som også er hans siste som trener for laget.

- Nye og spennende muligheter

Det mener Ingeborg Rivelsrud (på bildet), leder av Kultur og Fritid etter møtet med representanter for beboerne i Lierbyen, foreningslivet, bedriftene og kommunen

- Det var ikke gøy lenger

Frafallet innenfor organisert idrett er bekymringsfullt, hevder forskere. Liernett har utfordret lokale idrettsledere til å kommentere artikkelen.

Liungen høyere oppe i år?

Liernett har utfordret to ordførere, hvorav den ene har vært fotballpresident, og nåværende og tidligere personer med en viss tilknytning til Liungen til å tippe rekkefølgen i Toppserien.

Viktig å følge regelverket

- Det virker som om et helt juniorlag er klar for Lier IL uten at det er sendt et brev om overgang, sier Liungens A-lagstrener, Tommy Nordstø, til Liernett torsdag kveld --

Spiller på kretslaget i helga

Agnes Skogmo (her i Liungens drakt til venstre) er en av hele sju spillere i aldersbestemte klasser som skal for Buskerud kretslag i helga.

Jentene strømmer til

-Vi fokuserer på å ha det gøy, møte gode venninner og utvikle oss som spillere, sier trener Øyvind Nilsen om den svært store interessen for kvinnefotballen i Sylling.

Liungen knuste rivalen Konnerud

Herrelaget med overbevisende seier.

Kandidater til regionslandslaget

Fotballtalentene Maja Thunberg Sendstad (tv), Lise Caspersen (i midten) og Silje Tufteland Moksnes er klare for nye utfordringer --

Talentutviklingen i fokus

Liungens juniortrener, Thomas Bjerkan, mener at klubben har mye å jobbe med resultatmesssig og roser fotballtyret for en kjempejobb

Seiersfest på klubbhuset

Fotballformann Leif Helge Røed (tv), trener Morten Påsche ( i midten) og oppmann Øyvind Ustad, tre sentrale personer bak opprykket hadde all grunn til å feire opprykket søndag kveld --

Åssiden 2 vanskelig borte

- Vi kjenner mange av motspillerne fra tidligere kamper, så dette blir et prestisjeoppgjør, sier Martin Wøien Gilhuus, spillende klubbformann i Spa/Bra

Futsalfest i Sylling

Ketil Verpelstad, lagleder for Liungen futsal, ønsker publikum velkommen til kvalifisering i Syllinghallen lørdag

Kjempegøy på fotballskolen

Barna dribler, trener skudd og pasninger og mye mer på Stoppen denne uka -

Liungen i 1. eller 3. divisjon?

- Liungen har styremøte torsdag, og konklusjonen derfra vil kan få avgjørende konsekvenser for satsinga framover, sier trener Roger Svendsen

Ingen sammenslåing Sandviken-Arna/Bjørnar

Nå er det endelig klart at Sandviken beholder sitt lag i Toppserien. Dermed må Liungen spille i 1. divisjon neste år.

Godt idrettsår for liungene

Flotte arrangement på stadig bedre arenaer, nivåheving på flere plan, flere gode rekrutterer, voksende vilje til klubbsamarbeid og flere liunger i flere idrettsgrener preget 2011. Idrettsinteresserte kan glede seg til 2012 -

Flere enn Liungen sliter

Det ser stygt ut, Liungen, så langt. Men trøst dere Liungen - jenter, naboen Asker og fjorårets vinner av 1. divisjon, Kattem, sliter vel så mye i starten. Asker, som så sent som i fjor spilte cupfinale, tapte hele 0-5 torsdag kveld for Kolbotn, som er en av seriefavorittene. Kattem tapte programmessig 1-4 for Trondheim - Ørn onsdag. Dermed er det også tett i bunnen av tabellen.

Lier IL satser på jentefotball

Fra kommende sesong stiller Lier IL med junior 11-lag for jenter, og tidligere trener for Team Liungen, Petter Høgseth (på bildet), står ved roret.

Liungen ned - hva nå?

Liungen rykker ned for tredje gang siden 2003.

Stor respekt for Liungen

Klepps trener Knut Eriksen ( på bildet) husker Liungens sterke andre omgang, da laget hans vant 4-2 på Liungbanen i juli, men mener at laget hans fortsatt er sterkere enn Liungen.

Lier Cats på offensiven

Det ble seier i første kamp for innbandylaget som har fått både ny trener og nye spillere --

Dette skal bli et topplag

I dag morges hadde liungen trening – trening blir det mye av fremover. Om vi skal tro påtroppende trener Kjersti Thun.