Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7e2c2238657d1ccc0509296be14a02a9

Kandidater til regionslandslaget

Fotballtalentene Maja Thunberg Sendstad (tv), Lise Caspersen (i midten) og Silje Tufteland Moksnes er klare for nye utfordringer --

I midten av april reiser trioen til Skien for å trene sammen med andre kandidater til regionslandslaget laget Sør Norge som består av spillere fra kretsene Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder- fylkene.
Maja og Silje spiller for Lier IL, mens Lise representerer Liungen IF.

Maja Thunberg Sendstad har i flere år markert seg som en spillende midtstopper på Lier IL s jentelag. Hun har spilt på gode jentelag på Tranby. Det er blitt kretsmesterskap på jentene to år på rad. Dessverre ble det laget splittet opp etter fjorårsesongen. Noen gikk til andre klubber, andre trappet ned. Nå har laget reatablert seg i et samarbeid med Amazon, Asker. Det innebærer at Maja og flere av de unge spillerne skal prøves seg i seniorserien i Buskerud. Maja ser fram til å spille mot eldre spillere.

Jentene har trent og spilt med Drammen bylag og Buskerud kretslag ved siden av tre ukentlige treninger med klubblaget.

- Jeg merker at det er høyere og jevner nivå på kretslagssamlingene, sier Maja. – Det er andre øvelser, flere spilløvelser og en god del fin teknisk trening, sier hun.

Lise Caspersen merker også det høye nivået på by- og kretslaget fordi de beste møter der. - Vi har vært på samlet til bylagstreninger hver lørdag i vinter, forteller Lise. Hun har spilt back, en annen posisjon enn på klubblaget Liungen der hun har spilt mer sentral på banen.

Silje Tufteland Moksnes er keeper. I likhet med de to andre har hun spilt både på by- og kretslaget. Alle tre har spilt fotball siden 6-7 årsalderen. – Jeg spilte med miniputter med gutta på Lier Pitbull før det ble rene jentelag, sier Silje.

Men Silje kan være tapt for Lier- og Buskerud-fotballen på kort sikt. Hun forteller at hun vil melde overgang til Øvrevoll/Hosle i vårsesongen. Hun begrunner overgangen med at Øvrevoll/Hosle kan tilby egen keepergruppe

Forrige artikkel:Mer kultur for pengeneNeste artikkel:Ski eller sykkel?
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 26. mars 2010 16:24: Einar Aarbakken
Gøy dette! Liernett bør også få frem at Sparta/Bragerøens supertalent Kazim Al også er tatt ut på regionslaget for gutter 94-96. Dessuten bør det vel snart komme en reportasje fra lokalderbyet mellom Spa/Bra og Lier på onsdag? Regner med at lokalpressen var til stede der?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode