Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e5b8bb42fa36ebdd7cb046ba0995bdf0

Møter en medaljekandidat

Arna-Bjørnar med hele fem landslagspillere møter Liungen på Liungbanen i morgen, men trener Roger Johansen satser friskt med nytt midtstopperpar Maja Nordahl (på bildet) og Katrine Nydahl.

Maja Nordahl  (18) har spilt fast midtstopper siden Åshild Thorrud flyttet til Trondhiem for å studere. Men Katrine Nydahl (24) har fått  lite spilletid. - Sunnmøringen har spilt for en rekke klubber, blant annet Fortuna Ålesund, Team/Strømmen og Røa.  Hun har imponert meg på trening. Jeg synes hun fortjente sjansen, sier Johansen.
- Vi må spille kompakt med fireren bak og spille hurtig framover når vi vinner ballen. Vi har fokus på prestasjoner og prøver å gjøre så mye som mulig viktig. Det er begrenset for mye vi kan klare på ei uke.

Roger Johansen har for øvrig ikke ment å kritisere Kjersti Thun personlig når han uttalte til Drammens Tidende at laget trengte mer plan over spillet. - Men jeg må jo være ærlig å si at noe måtte gjøres, sier han.

Liungens lag:
Marthe Kvaale - Elisabeth Aarøe, Maja Nordahl, Katrine Nydahl, Marita Kristiansen - Anja Ormåsen, Guro Sandnæs, Kristin Jonvik, Lizzy Musungu, Rikke Flåten - Miriam Mumtaz.

Det nye og overrraskende trekket er at tidligere landslagspiller (på U-21), Kristin Jonvik skal spille sentral midtabane. Dessuten blir Miriam Mumtaz flyttet opp som enslig spiss, fordi Ane Bjerke sliter med en skade.
Rutinerte Åshild Thorrud er hentet hjem fra Trondheim, men starter på benken.

Tøff motstander
Morten Kalvenes, trener i Arna-Bjørnar, sa til Liernett i kveld at han har gitt en kort informasjon til spillerne om at Liungen har byttet trener. - Trenerskifte betyr ofte at laget får en adferdsendring, og som det betyr at vi må løpe mer i morgen, sier han.
- Vi har hatt en god sesong, spesielt i høst. Nå er målet er medalje, sier Kalvenes.
Laget har tatt 12 av 15 poeng på de siste kampene. Laget har kun ett tap, mot Røa som er en av seriefavorittene.
- Vi har to gode spisser i  Elise Thornes og Camilla Fosse.  Vi spiller med to spisser, men avhengig av kamputviklingen kan vi sende opp Madeleine Giske, som spiller sentralt
Både Thornes og Giske er internasjonale. Thornes har spilt på både J-19 og A-landslaget, mens Giske har spilt på både J-19, J-21 og A-landslaget. Sistnevnte er datter av  Anders Giske med en aktiv karriere i Brann, FC Køln og det norske landslaget (var med og slo England 2-1 i 1981!)
Foruten disse to har både Maren Mjelde (J-17, J-19), Carolina Walde (J-17, J-19) og Erika Skarbø (J-19, J-19) spilt for Norge i år.
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode