Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 366630de86c31a1f4440591ef9cac88d

"Over bekken etter vann"?

Liungentrener Roger Johansen har hentet inn to talenter utenom Buskerud, men finnes det ingen talenter fra Tranby og Sjåstad?

Marlene Christoffersen (15) fra Teie ved Tønsberg og Siri Hårklau (18) fra Vestfossen er to av talentene som er hentet inn for å bygge opp et "nytt" Liungenlag.

Både Sjåstad og Lier IL på Tranby har produsert taleneter de siste åra, eksempelvis Lene Ask Johannesen og Ingrid Høgset. Begge to fikk spilletid i Toppserien i år.

Trener for Team-Liungen Petter Høgset "fikk sparken" i august. Nå prøver han å bygge opp et ungt seniorlag med flere juniorer på Tranby. Det kan virke som en tidligere konflikt hindrer et talentsamarbeid mellom Lier IL og IF Liungen. Trener Roger Johansen uttalte også i forrige uke til Liernett at et samarbeid med Sjåstad  og andre klubber i fylket er ønskelig.  Dette ble gjentatt igjen overfor Drammens Tidende. - Å bygge stein for stein, sier Johansen. Da er det kanskje lurt å  se nærmere på "uslepte diamanter" i lokalmiljøet --  Så vidt vi vet, er det  Lier IL på Tranby som har de fleste spillerne i aldersbestemte klasser. 

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 8. desember 2006 11:54: Donald
Grunnen til at Lier ikke klarer å få til en topp lag er fordi ingen klubber prater med hverandre om samarbeid om talentene. Det er direkte flaut at trenere og ledere ikke klarer å snakke i sammen. Ungdom blir de store taperne
Fredag 8. desember 2006 13:38: Hans Petter Hoelstad
Til info: Sjåstad og Liungen er i gang med et spennende samarbeid på J13/14 for neste år. Vi håper dette kan bli en mal for senere samarbeid. Lier, Sjåstad og Liungen har også hatt et møte denne uken angående samarbeid J16/17 og 19. 6 Sjåstad jenter på Liungen trening i går. Målet for samarbeidet er at flest mulige jenter skal spille fotball lengst mulig. Her burde det vært sjekket litt bedre før man kritiserer jobben som gjøres i de enkelte klubber.
Fredag 8. desember 2006 13:58: Donald
Det var på tide at man samarbeider klubbene i mellom. Det blir spennende å følge med. Jeg trur at Lier hadde hatt en herrelag i 2 divsjon hvis klubbene hadde samarbeidet tidligere.
Lørdag 9. desember 2006 02:30: Torger Almaas
Muligens kan spørsmålet oppfattes som kritikk, men i så fall konstruktiv kritikk, håper jeg. Man kan vel ikke si verken Liungen eller de andre klubbene har vært systematiske mht til samarbeid og talentutvikling i en kommune med 22 000 innbyggere og INGEN konkurrerende klubber i fylket. Hvis dere ikke allerede har gjort det ,invitèr alle trenere, både nåværende og tidligere/sparkede trenere til en åpen debatt. Det kan bli slitsomt, men kanskje fruktbart.
Derfor er det gledelig, at klubben etter tre nedrykk nå har fått inn et trenerteam/en klubbledelse som har forståelse og vilje til hva som må til i praksis for å skape en toppidrettskultur innen kvinnefotballen. Lykke til!
Og herrefotballen må jo nærmest kalles et "mørkt fastland" på fotballkartet --Hvis noen finner en kommune med 22 000 innbyggere som ikke har et lag i 4.divisjon, så gi oss et tips i denne spalten --
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode