Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 607570672ad0319060279dfa04611f8e

Bra generalprøve før kvalikken

- I motsetning til de siste kampene i høst fullførte vi andreomgangen bra, sa Liungen-trener Roger Johansen ( på bildet) til Liernett.

- Liungen skapte faktisk mest  i de første 20 minuttene. Men så tok Klepp over og skåret to ganger, forteller Liungen-treneren. Andreomgangen  fullførte vi skikkelig, selv om vi selvfølgelig ikke er fornøyd med tap. I sjanser telte vi seks mot åtte, så resultatet var ok.

- Hva bør dere forbedre fram mot kvalifiseringskampene?
- Offensivt er vi for ubesluttsomme foran motstanderens 16-meter.

På et kjempende Liungenlag fremhever han spesielt Marte Kvaal i mål, Guro Sandnæs på midtbanen og Marit Bergan som midtstopper.

Laget skal spille mot Grand i Bodø på kunstgress lørdag om ei uke. Hjemmekampen går på Liungbanen onsdag 8. november kl 1400, hvis det mulig å spille der. Med snøvær og umulige spilleforhold vil kampen flyttes til kunstgress, sannsynligvis til Gulskogen.
Med så tidlig kamptidspunkt vil Liungen forsøke å få samlet skoleelever fra de nærmeste skolene for å få litt støtte fra publikum.
Blir kampen spilt på Guskogen vil den bli spilt på kveldstid i flomlys.

Liungen-treneren tror ikke Grand har så mye fordel om kampene går på kunstgress. - Det er i hvert fall ikke noe fordel for oss å spille på en blaut og tung Liung-bane, sier han.
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode