Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8b756481cab286f03a68ef0b3f2e0931

Tung kamp for juniorene

Samarbeidslaget halte i land en viktig hjemmeseier på en regntung bane onsdag ettermiddag

Liungbanen

Gutter 19

1. divisjon

Lier/Liungen – Svelvik 3-2 (2-1 ved pause)

 
Lier/Liungen tok kommando fra start og presset Svelvik tilbake. Kun fem minutter var spilt, da Arne Nyvoll kunne satte ballen i mål. Lier/Liungen kontrollerte banespillet og ga Svelvik kun et fåtall av sjanser. Tam la på til 2-0 før Svelvik reduserte.

- Vi utførte de fleste oppgavene vi ble enige om, men det ville seg ikke helt foran mål på en litt vanskelig bane. I pausen var vi enige om å tråkke til og fortsatt vinne duellene. Det løsnet og Tam signerte sin andre scoring. Svelvik fortsatte å kjempe, og var heldige som overlistet vår keeper med en ball som fikk en uventet stuss og reduserte til 3-2, rapporterte trener Preben Krogh-Jacobsen til Liernett.
Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 22. august 2008 14:00: Liungen 2
Trenger så absolutt ikke skylde på en vanskelig bane, for bedre enn dette håper jeg så absolutt dette laget klarer. dette var dårlig......
Søndag 24. august 2008 03:54: Lier/Liungen
Du så kanskje Norge spille på Ullevaal på tv den onsdagen? Og de kunne vel se hvor mye de spillerne sleit på Ullevaal matta.. Så kan du tenkte deg Liungen banen som er 10ganger så dårlig som den matta i Oslo..

Da oppfordrer jeg deg til å komme og se på neste hjemmekamp for Lier/Liungen ;) Så kan vi vise deg at vi kan spill mye bedre fotball på en bedre bane, enn den vi spilte på onsdag!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode