Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bcb3054765752a06e85e8af30334795f

Nok et KM til Lier IL

Sesongens raskeste og beste kampåpning sto J 16-laget for i kampen som måtte vinnes -

Lier IL - Modum 7-2

På bildet over ser vi kretsmesterne, bak fra venstre: Christine (UF) Finjarn, Christine (AC) Berthelsen, Idunn Lyng Brekken, Maren Sveinsen, Maren Lund, Rikke Sverdrup, Tonje Langbraaten, Emilie Sørvald, Marthe Julie Fjeld og Veronica Sørlie Myran.
Foran fra venstre Heidi Ellingsen og Kamilla Killingberg
.

- 20 sekunder og lynvingen Emilie Sørvald la et innlegg til Idun og 1-0, forteller Stig Berthelsen fra torsdagens avgjørende kamp om kretsmesterskapet. - Skuldrene sank flere hakk og laget fortsatte å kjøre på. Innen 8 minutter var gått, sto det 4-0. Og dette mot laget som har kjempet om seieren om kretsmesterskapet inntil de tapte 3-2 mot Konnerud. Modum kom betraktelig mer med i kampen etter hvert. De reduserte til 4-1 før Lier gikk opp i 5-1. Modum hadde en god periode og fikk mange sjanser og var oppe i 5-2 og presset fortsatt, men da Modum kom alene mot keeper og kunne gjøre det hele veldig spennende igjen reddet keeper AC mesterlig og isteden for klarte Lier å få en forløsende 6-2 scoring og da var kampen punktert. 7-2 kom også før Modum fikk et trøstemål helt til slutt, rapporter Berthelsen

 
- Lier ble kretsmestere med nesten det samme laget som vant J15-serien. Det har vært fra 0 til fire 1995-spillere som har kommet ned for å spille sammen med J 15 laget i J 16 serien, men allikevel gikk Lier gjennom serien ubeseiret. Kun 0-0 mot Konnerud og Lier hadde 15 mål bedre målforskjell. Dermed ble nesten alle spillerne på banen kretsmestere for 2. gang, To av spillerne ble det faktisk for 3. gang i år, da de også var med å vinne J13.

Lierlagene har dominert i de aldersbestemte i jenteklassene denne sesongen. Lier IL vant KM også i J 13 og J 15, mens Spa/Bra/Liungen var best i J 14-klassen.


Forrige artikkel:Fire på folkefestenNeste artikkel:Nye Sørum`er?
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode