Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a846d34096bd972d0f87c033047a2567

Pressemelding fra Lier Volleyballklubb herrer elite

Denne helga har vi spilt 3 treningskamper mot 2 andre elitelag og ett førstedivisjonslag. Kampene har gitt oss mye nyttig erfaring og god trening frem mot seriestart neste helg!

Lørdag spilte vi mot Kristansund – ett lag som utvilsomt er ett av Norges 2-3 beste lag når de stiller med fullt mannskap som i helga. Vi startet 1.settet helt uten respekt for Kristiansund sitt stjernegalleri og vant 1.sett fortjent med 25-21. De neste 3 settene ledet vi i alle til over midtveis, men på slutten av settene viste deg seg at rutinen ble avgjørende og vi tapte 3 jevne sett med 25-22, 25-22 og 25-23. Dvs. tap 3-1. Alt i alt en bra gjennomført kamp som vi skal være fornøyd med prestasjonene. Også spesielt med tanke på at vi manglet 2-3 sentrale spillere pga skader/reiser.

I den andre kampen på lørdag vant Kristiansund 3-0 over Oslo.

På søndag startet vi mot 1.div. laget Koll. Dette ble aldri noen god kamp fra noen av lagene og vi tapte 3-1. Dette var nok en kamp som vi helt klart skulle og burde ha vunnet!

I det 2 neste kampene vant Kristiansund først 3-0 over Oslo før de etterpå slo Koll 3-0. Kristiansund var det klart beste laget i helga og vi var det eneste laget som tok sett fra de og presset de litt.

Siste kamp på søndag var mot elitelaget Oslo. Oslo ble nr. 7 i fjorårets eliteserie og regnes ikke som ett av topplagene i år, men som en outsider som kan vinne mot de fleste. De har bl.a. sandvolleyballstjernen Vegard Høydalen på laget. Vi var nå lei av mange hederlige resultater og var svært sultne på å vinne en kamp! Første settet ble en triller av de store der Oslo til slutt vant 33-31 etter flere settballer til begge lagene. 2.settet ble også jevnt hele veien, igjen hadde Oslo marginene på sin side mot slutten og vant 25-22. Før 3.settet bestemte vi oss for å trø til og snu dette – vi var rett og slett veldig tente på å vinne. 3.sett ble ett meget bra gjennomført sett der vi vant 25-18. 4.sett ble jevnt hele tiden og denne gangen var det endelig vår tur å ha marginer på vår side og seier 26-24. Dermed ble det avgjørende 5.sett. I det 5.settet fulgte lagene hverandre hele tiden tett og først på stillingen 12-12 rev i oss løs og gikk opp til 14-12. Etter å ha misbrukt den første settballen dro vi den andre i land og vant 15-13 i det settet og kampen 3-2. Endelig var det ikke nesten og vi fikk en fortjent seier der innsatsen hadde vært på topp. Det er alltid viktig for selvtilliten å vinne kamper selv om det ”bare” er treningskamper.

I neste uke skal vi spille en ny treningskamp mot Oslo og vi føler nå at mye begynner å sitte så vi er godt forberedt til å ta imot Førde i sesongen første seriekamp på hjemmebane i Syllinghallen førstkommende søndag kl. 16.00. Selv om vi er nyopprykket og nok av de fleste spådd i bunnen så føler vi at vi har tatt steget opp og kan bite godt fra oss – slik at vi også i år kan få mange hyggelige stunder med gode resultater….

Forrige artikkel:Ikke drikk vannet i Sylling!Neste artikkel:Nå braker det løs
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode