Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: dd206bdd1d2a824d2b286ecc8ea8ab63

Utspilt nok en gang

- De rykket opp to år tidlig. Det må trenes dobbelt så mye for å holde elitenivå, var trener Dragoljub Ilic klare kommentar etter at Lier Volleyballklubb tapte 0-3 for seriemesteren Kristiansund i Syllinghallen i årets siste eliteseriekamp.

Kampfakta:
Lier VBK- Kristiansund VBK 0-3 (18-25, 8-25, 8-25)

Liers lag (spillernes draktnr i parantes): Stian Andresen (1), Geir Viken (2), Anders Westerheim (4), Stig Selås (6), Bjørn Lien (7), Ranaulf Ødegård (9), Lars Otto Fredriksen (15), Odd Ekerhovd (11) og Øystein Tronvik (13). 

Det eneste man gledet seg var Liers spill i før ste halvdel av det første settet. Det var 3-0 før vi rakk å sette oss ned. Så jevnet det seg ut. Lagene fulgte hverandre helt til nordmøringene og ristet av seg reisen. De fikk satt spillet og rykket sakte, men sikkert i fra. Selv om de var oppe 14-23, kom Lier brukbart med på slutten.
Andre og tredje sett ble kjedelig. Kristiansund var best i alt. Med mange spillere som har internasjonal erfaring på laget er det kanskje ikke mer å vente.
- Målet for sesongen var å stabilisere seg på et høyere nivå. - Nå har de følt på nivået, sier trener Ilic til Liernett. – Det nytter ikke å trene et par dager uka på dette nivået, sier han meget bestemt. Og jugoslaven Ilic vet hva han snakker om. Han har vært både spiller og trener på elitenivå i hjemlandet.

Kristiansund VBK fikk 22 poeng (11 seire og to tap med hele 33 vunnet sett ) og ble seriemester. Lier VBK tapte samtlige kamper (vant kun fire av 42 sett totalt).

Til bildene: For å finne navn på spillerne som er avbildet, henvises det til lagoppstillingen. Se derfor Lagoppstillingen med spillernes draktnr på toppen av denne siden for å finne navn på spillerne!


Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 10. januar 2009 03:53: Tom I.
Tidenes bilde! Det nederste bildet her er bare helt utrolig!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode