Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d3bbdad0fa569534f3eac7fe3ac7a8db

Mer sprut i beina igjen.

Liungen møter Fortuna på søndag kl. 14.30 <br><br> -- Vi får forberedt oss godt, sa en nøktern og optimistisk trener Lena Tyriberget til Lier-nett på tirsdag kveld. Liungens kvinnelag var ikke plaget av skader på noen som helst måter etter tirsdagens trening. To av spillerne, Anne Jonvik og Guro Sandnæs er på landslagssamling denne uka. Lagoppstillingen er derfor ikke klar før fredag kveld.


Lena Tyriberget

-- Vi var skuffet etter lørdagens uavgjortkamp på Hedemarken, sa Tyriberget. – Det var keeper Colombo og Hege Gunnerød med sin rutine som holdt oss inne i kampen. Det ble slitsomt med tre kamper på en drøy uke. Kampen mot Kattem tappet nok spillerne for krefter, kommenterer treneren.

Tyriberget skal ta en prat med landslagstrenerne for å sjekke ut litt om formen til Anne og Guro. – Dersom vi spiller som vi vet vi kan, bør det bli tre poeng på søndag, understreker hun. Men treneren advarer mot stadige overraskelser fra lagene lenger nede på tabellen.

Selv om det er fem poengs forsprang (pluss en så god målforskjell som tilsvarer ett poeng ekstra) til Larvik på tredjeplassen, bør Liungen ta tre poeng førstkommende helg. Liungen møter, blant andre, både Larvik og Amazon borte. Begge disse to lagene har hver for seg fortsatt muligheter til opprykk, i hvert fall teoretisk, fordi det skal kjempes om hele 15 poeng. Blir det full pott i helga, må nærmest Liungen kollapse på de fire siste kampene for at laget skal miste opprykk. Men kjenner vi trenerne og laget rett, blir det full offensiv innsats i alle de fem siste kampene. Laget og klubben er rett og slett for ambisiøst til å fortsatt spill i 1. divisjon. Vi begynner å glede oss til våren…………

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode