Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 201a8fedd057fca11e9a347b3b802e9c

Uro i Liungen

Den siste tiden har det vært en del meninger om hva som går galt i Liungen. Noen har gått så langt å foreslå kandidater til trenerjobben på klubbens hjemmeside.

Lena Tyriberget har hatt en tøff vårsesong, og har den siste tiden måtte tåle en del kritikk. Også her på Lier-nett har vi kritisert en del ting som foregår i klubben, men å kaste treneren er vi ikke med på.

Vi etterlyste en del små endringer, og så flere av disse i kampen mot Ørn. Man må huske at Liungen har et svært ungt og urutinert mannskap. Man må heller ikke glemme at Lena Tyriberget og assistenttrener Hasse Svanberg ble berømmet for en flott fjorårssesong.

Fotballfaglig er trenerne kompetente, og vår kritikk har egentlig dreid seg om små ting i en stor helhet. Når det butter i mot er det sikkert fristende å lete etter syndebukker, men det er neppe særlig konstruktivt.

Vi står for det vi har skrevet, men ønsker på ingen måte trenernes avgang eller andre drastiske endringer. I stedet oppfordrer vi til å møte på kampene og heie fram damene. Etter ferien er vi tilbake med fyldig stoff fra kampene.

Forrige artikkel:En julegave til en ny landsmannNeste artikkel:Så kom julesnøen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode