Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8caa2d95322664978ca935bed9186c01

Fløya-Lungen: Flere endringer på laget

Både midtstopper Monica Løvseth og venstreback Kristin Jonvik er skadet. Kristin er ute i to til seks uker, mens Monica sliter med en strekk. Begge to har spilt bra i innledningen, så kampen mot Fløya i Tromsø blir ekstra tøff. -- Vi satser på å ligge lavt og må utnytte overganger og dødballer, sa Lena Tyriberget før avreise i dag morges fra Gardermoen.

I en forhåndskommentar til Drammens Tidende i dag trøster assistenttrener Hasse Svanberg seg med at laget har skapt sjanser, men at man ikke har klart å omsette dem i mål. Han mener, imidlertid, at laget ikke har et spissproblem, men at laget kommer for sent etter når det angriper. Foruten Jonvik og Løvseth, er Åshild Thorrud også uaktuelle for denne kampen.

Startsoppstillingen blir denne: Jeanette Stavholt, -- Marita Kristiansen, Merete Løvseth, Siri T. Mikalsen, Hanne Teigstad, --Ane Bjerke, Hege P. Thon, Silje Evensen, Guro Sandnæs, -- Anne Hagen—Ingunn Sørum.

Vi merker oss her at unge Ane Bjerke (17), elev på Norsk Toppidrettsgymnas i Bærum, får sjansen til å prøve sin gode innleggsfot fra midtbane og kant. Silje Evensen erstatter Siri Mikalsen sentralt på midtbanen. Siri trekkes tilbake til en kjent rolle fra tidligere år, nemlig spill som midtstopper. Unge Anne Bettina Jevne (17), som viste fine tendenser i sitt innhopp forrige kamp, er ikke med fra start. Hun har som kjent slitt med en akillesskade. Men vi forventer at hun får prøve seg i løpet av kampen

Følg kampen på Lier-nett fra kl. 16.00

Forrige artikkel:En julegave til en ny landsmannNeste artikkel:Så kom julesnøen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode