Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c82ae92f068271fede8243dbe70f92a5

Nytt stortap for Liungen

- Vi løp ikke nok og klarte ikke å stoppe deres indreløpere, sukket trener Kjersti Thun etter at det til slutt ble hele åtte baklengs mot Kolbotn på Sofienmyr stadion i dag.

Kampfakta:

Kolbotn - Liungen 8 -0 (4-0)

Sofiemyr stadion, 96 tilskuere.  Dommer: Marte Sørø, Malmefjorden

1-0 Nora Berge (11), 2-0 Trine Rønnning (18), 3-0 Trine Rønning (40), 4-0 Ingrid Andersen (41), 5-0 Tonje Hansen (53), 6-0 Solveig gulbrandsen (58), 7-0 Trine Rønning (76), 8-0 Trine Rønning (93)

Liungen: Marte Kvaale - Elisabeth Aarøe, (Anneli Ingebo fra 87. min), Maja Nordahl, Marita Kristiansen,Kristin Jonvik - Anja Ormåsen, Miriam Mumtaz, Guro Sandnæs, Lizzy Muzungu (Marit Bergan fra 65 min), Rikke Flåten (Lene Ask Johannesen fra 65. min) - Ane Bjerke.

Gult kort: Lizzy Muzungu og Ane Bjerke Liungen

Det vel neppe noen i spillergruppa som lenger tror at man kan unngå kvalifiseringspill i november. Eksempelvis har den skadete midtstopperveteranen Merete Løvseth sagt at hun har som mål å komme tilbake på laget innen kvalifisiseringskampene. Derfor må nå selv den største optimist innse at det kun er teori at laget kan klare en 8. plass. Tidligere har trener Thun vært motvillig til å snakke om kvalikkamper. Etter kampen mot Kolbotn sa Thun blant annet følgende til Drammens Tidende: - Jeg tror at vi har gode sjanser til å holde oss via kvalifisering. Det tyder på at også treneren har innsett at mulighetene er veldig små til å klare en sikker plass.    
Med nye kalassifre i bagasjen hjem fra nok en bortkamp tyder alt nå på at Liungen knapt holder middels 1. divisjonsnivå. For oss som følger laget tett, er det å håpe at vi tar feil. Uansett vil vi få svar det i november når de to "cupkampene" er ferdigspilt,  mot det som høyst sannsynlig vil bli lag nr 3 i 1. divisjon.
I dag ble laget fraløpt og rundspilt, og målene trillet jevnt og trutt inn. - Når indreøperne fikk rom, kom de opp to på kant, forklarte Thun. - I dag var for mange under pari, sa trener Thun. Det hørtes som det berømte hakket i plata. 
Laget har nå halvannen uke fram til hjemmekampen mot Arna/Bjørnar for å terpe et spillemønster som kan fungere. Slik det er nå, kan dette umulig fungere bra. Og hva med jentenes selvtillit?  --

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode