Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 17a41b8e2bf954183c1b66c965a3be25

Frist til onsdag

Anja Ormåsen er en av seks spillere i Liungen som nå har fått frist til onsdag om å svare den sportslige ledelsen om hun vil spille for Liungen etter at styret har lagt en økonomisk ramme

Det er konklusjonen etter spillermøtet i kveld.  De seks spillerne som har bedt om betenkningstid er Lizzie Muzungu, Anja Ormåsen, Rikke Flåten, Anne Lie Ingebo og de to keeperne Helene Hornstuen Mathiesen og Marte Skjønnegård.

- For at laget skal kunne trene samlet med med minimum 15 spillere vil vi eventuelt redusere antall ukentlige treninger fra 4-5 ganger til 2-4 ganger,hvilket betyr at jentene må trene kondisjon og styrke individuelt, 
sier trener Roger Svendsen. - Hvis en av disse seks sier nei til videre satsing, blir det "kroken på døra", sier han. Og det betyr 3. divisjon uten trenerne Svendsen og Glenn Kleven. - Da kan det bli en lang, lang vei opp igjen, sier Svendsen. - Ikke bare skal man vinne 3. divisjon og eventuelt 2. divisjon, men man skal gjennom kvalikkamper også.

- Hvorfor er de seks betenkte til fortsatt spill for Liungen?
- De sliter med dårlig motivasjon. Noen ser vel også mulighetene til å spille for andre klubber. Uansett synes jeg det ville være veldig synd for Liungen og for alle som er glade i klubben, hvis det skulle bli degradering. Men vi må være realistiske, vi trenger en solid førsteellever for å overleve i 1. divison. Klarer vi det, kan vi håpe på få skader og at det "detter på" noen spillere i løpet av sesongen.

Budsjettnedskjæring
- Nå er det opp til spillerne, sa styreleder Sverre Meløe til Liernett
tidligere på kvelden etter at han nettopp hadde gitt beskjed om man kunne få på plass et realistisk budsjett for 1. divisjonsspill.
- Vi kan få til et budsjett på mellom 1,2 og 1,5 millioner kroner,
sier Meløe. - Det er klart at det er stor forskjell på et slikt budsjett og ett på 4.5 milioner som har vært tilfelle i de siste årene. Men vi får være realistiske. Det gjelder å overleve i 1. divisjon. Nå er det opp til spillerne hva de sier til en fortsatt sportslig satsing på dette grunnlaget.

Spill i 1. divisjon innebærer, for eksempel, at Fotballforbundet dekker 60 prosent av lønna til daglig leder. Det er årsmøtet i IF Liungen den 8. mars som avgjør om dette budsjettet skal godkjennes. - Nå tror jeg at det eventuelt vil jobbes så mye i kulissene at dette skal gå bra, sier Meløe. - Det er klart et det kreves mer åpenhet enn det har vært før, sier han.

Men det er altså førstkommende onsdag vi får vite om Liungens gullperiode er slutt ----
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 17. februar 2007 18:13: Hva nå?
Er det kroken på døra? Hørte Lizzy hadde skrevet kontrakt med Grand Bodø. Syns forøvrig det er feigt av Svendsen å legge ansvaret for vidre satsing på disse gjenværende spillerne. Dette er vel en konsekvens Liungen burde forutsett for lenge siden. Syns synd på jentene som må føle et enormt press lagt på sine skuldre.
Søndag 18. februar 2007 19:31: Hva nå!
Vet du om noen spillere?
Søndag 18. februar 2007 22:39: LHO
Rune Elven Kanskje
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode