Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

- Jeg tror dette blir bra.

Det sier Ingunn B Sørum, Liungens storscorer i norsk toppfotball, om klubbsammenslutningen. Men det er også flere skeptikere innen lierfotballen.

- På jentesiden har Liungen manglet både trenere og spillere, så kanskje kan det gro frem et bra damelag igjen med dette samarbeidet, sier Ingunn B. Sørum.

Hans Petter Fuglerud, tidligere spiller for Liungen og trenererfaring fra både Lier og Liungen:

- Jeg synes en slik satsing virker spennende. SpaBra har vel spilt litt på lånt tid i 3, ettersom de ikke har hatt noen rekruttering innad i klubben. Det bør være en 3 divisjonsklubb i Lier så derfor kan ett slik tiltak skape mer kontinuitet. De konkurrer ikke med noen andre i kommunen, da det vel kun er Spa Bra som har ambisjoner om å spille 3 divisjon. Dermed konkurrer de vel kun med lagene i Drammensregionen om spillere. Om de beste jnr og snr spillerne kan representere en klubb i Lier så er det spennende. 
At det er et tap for breddefotballen skjønner jeg ikke, da det på seniornivå er alternativer i kommunen og og i aldersgruppene under, så fører sammenslåingen til at det blir større treningsgrupper og det vil jo gjøre det lettere å ha gode tilbud til alle. 
Utfordringen er nok å sørge for at de beholder og knytter til seg engasjerte personer som kan drive klubben. Det var vel her Drammen FK møtte sin største utfordring,

Leif Helge Røed, tidligere spiller på Sjåstad og Mjøndalen (også elitenivå),  mange års erfaring som leder i Lier IL:

- Syntes dette er en naturlig vei å gå for to klubber som har felles  treningsarena og stadion. Om dette blir en satsingsklubb for hele Lier er for tidlig å si. De sier ikke noe om det selv,  og navnvalget tilsier heller ikke dette. 
I damefotballen er det bare et satsingslag i Lier. Tror heller ikke det er  plass til flere på herresiden.,

Haakon Hallingstad, medlem av Sparta før sammenslutningen med Bragerøen IL i 1983, mangeårig fotballdommer, også bordtennisdommer og instruktør innen judo/selvforsvar/konfliktløsning:

- I utgangspunktet er det mange lokale fotballag i Lierdalen som bør ta vare på breddetilbudet. Hvis man ønsker å skape en arena for de beste spillerne på seniornivå er det interessant å samle disse på ett lag. I mine øyne ingen tvil om at unge spillere utvikler seg best i egen klubb forutsatt god oppfølging. Suksessoppskrift for en vellykket klubb er utvikling av trenere, ledere, spillere og dommere. Kort sagt: En fornuftig, langsiktig, realistisk og helhetlig sportsplan.

Skeptikere:

Arne Steinar Kvisle , trener Lier IL G19 -lag:

- Bra at man klarer å samarbeide og tilpasse seg rekrutteringssituasjonen, men denne sammenslåingen adresserer jo ikke « rotårsaken» til problemene som er at klubbene ikke klarer å stanse frafallet av spillere allerede fra 12-13 års alderen, sier
- En av de store utfordringene for fotballklubbene fremover (ikke bare Stoppen) er hvordan man skal klare å få med flere spillere gjennom alle aldersbestemte trinn og opp til senior. Her trenger man å tenke nytt, og dette blir ikke løst ved en sammenslåing. Sammenslåing er en konsekvens av dårlig rekruttering. 
Utfordringen for Stoppen nå er at de må sørge for å ha flinke og bevisste folk som håndterer aldersbestemte lag på en slik måte at de bygger en klubbkultur som gjør at spillerne trives og som bygger tilhørighet.

Jon Oskar Hennum, lagleder for Lier IL, J 16:

- Jeg synes det er spennende og flott at Liungen og Spa/Bra slår seg sammen. Dette har jo vært diskutert lenge i forskjellige settinger, men om det er  bra for breddetilbudet er jeg mer usikker på. Tror nok mange kan forsvinne i  Skeptikereovergangen til 11`r fotball, men jeg har tatt feil før. Praktisk er det jo  uansett enklere å skille alt når man starter med 11`r.  Vet ikke helt hva som er ambisjonsnivået sportslig, men tror ikke at Liungen  og Spa/bra blir en toppklubb med lokale spillere bare ved å slå seg sammen, da burde nok samarbeidet vært bredere. 
De andre klubbene i Lier burde også inviteres inn i samarbeidet, da kunne  kanskje Stoppen SK blitt en elitesatsing i bygda, men bare for jr og  senior fotballen – (jf St.Halvard Håndballklubb) Det ville tatt mer vare på bredden i de andre klubbene etter min mening. 
Uansett gratulerer jeg så mye med den nye klubben og ønsker samarbeidet lykke til.

Bjørn J. Teigen, oppmann for Syllings A-lag:

- Jeg tror ikke dette er riktig vei å gå. Det begynner å bli noen eksempler i vårt område som har forsøkt dette uten å lykkes noe særlig (ref. Modum og Drammen FK).
Jeg skjønner jo SPA/BRA sine tanker rundt dette som er nødt til å gjøre noe med tanke på rekruttering til klubben, men ikke Liungen. De har jo også vært i hardt vær tidligere, da med damefotballens toppserie spill som endte i etter min menig katastrofe for damefotballen i Lier.
Håper også noen tar en titt oppover i bygda for å se på den positive trenden som er skapt i Sylling gjennom hardt arbeide i noen få år.

Liungbanen med klubbhuset; Her var mange kjente kvinnelag inklusive kjente landslagspillere i norsk toppfotball på besøk for noen år siden. Hva skjer med liungbanen med klubbhuset nå?  Blir det et  samlingsted for mimrende veteraner?

3 kommentarer

Onsdag 18. april 2012 11:02: Lier
Enig med Bjørn, syntes at flere burde se på det Sylling har gjort de siste årene !
Lørdag 21. april 2012 15:05: Kollen
Hva har Sylling gjort? Rykket opp fra en dårlig 6.div pulje?
Søndag 22. april 2012 00:35: Sylling
Sylling har greid å skape et fantastisk miljø. Alltid over 20 på trening, og ofte mellom 25 og 30. Det er fantastisk for et lite sted som Sylling!

Flere saker fra arkivet

- Viktig å beholde samarbeidet

- Det uttaler Knut Grothaug (th på bildet), leder i IF Liungens foballgruppe til Liernett etter at klubben ikke får lov å samarbeide med Lier IL om et felles junior lag neste år --

Kjempegevinst for lierfotballen

- I Liungen har det svært sterke krefter i enkelte lag som har hatt for stor makt. Det har ikke vært heldig for utviklingen av klubben, uttaler trener for A-laget, Kristian Bye Andersen som ser positivt på en en eventuell sammenslåing av 11-er fotballen i egen klubb og i Spa/Bra.

- Juniorfotballen til nye høyder?

- Spillerne har strømmet til, og det er stor interesse for det nye samarbeidet, sier Hans Petter Fuglerud (bakerst på bildet), en av trenerne for det nyetablerte juniorlaget i Lier

Klargjør målsettingen!

Hallingdal tapte mot Moingen, og dermed røk siste sjanse for Liungen for å kunne oppleve jubelscener ved et opprykk ---

Plass i Lier ILs garderobe

- Vi må viske ut farger og heller tenke på individene, og er vi flere er det lettere å gi alle et tilbud uansett ambisjoner, mener Brede Nybråten (th på bildet), mens Liungen IF foretrekker å opprettholde sitt samarbeid med eliteserieklubben Stabæk.

Kjersti Thun ny trener i Liungen

Nybakt cup-mester blir trener i Liungen.

Ny fotballklubb i Lier?

- Målet er å gi alle spillere innen 11-er fotballen et minst like godt tilbud, sier Christian Aakermann i Liungen IF om en eventuell ny fotballklubb i et samarbeid med Sparta/Bragerøen IL for neste sesong.

- Vil skape engasjement

Marcus Walfridson, ny trener i Spa/Bra, tror det blir spennende å trene en liten klubb med gode samarbeidsevner.

Felles lag her i 2012

Som ventet ble Intensjonsavtalen vedtatt for samarbeid om 11 er fotball på de ekstraordinære årsmøtene i Liungen og Spa/Bra, enstemmig i Liungen, men det var ikke full enighet i Spa/Bra -

Vedtak som forventet

Styrelederne Vivi Becher i Spabra og Christian Aakermann i Liungen kan feire at Stoppen Sportsklubb blir den nye fotballklubben i Lier

Forsvarsklippe uten motivasjon

Liungens forsvarsklippe fra siste sesong, Monica Løvseth, mangler motivasjon til å fortsette i Liungen. Foreløpig har ingen andre klubber tatt kontakt med henne. Men hvor lenge varer det?

I fotballens bakgård

Da Liers A-lag rykket opp i 3. divisjon i 1993 var det stor optimisme --

Fair-play-laget overtar

Trener for Lier IL s gjenstående juniorlag, Arne Steinar Kvisle (th på bildet), og laget hans har tatt sitt ansvar for å "redde" seniorfotballen etter at klubbens A-lag først ble trukket fra 5. divisjon.

Krav til trenerkompetanse nødvendig

Petter Høgset, som var trener for Liungens rekrutteringslag Team Liungen inntil i høst, er meget kritisk til hvordan kvinnefotballen blir drevet i Liungen og i Buskerud.

Frist til onsdag

Anja Ormåsen er en av seks spillere i Liungen som nå har fått frist til onsdag om å svare den sportslige ledelsen om hun vil spille for Liungen etter at styret har lagt en økonomisk ramme

Liungen har kabalen klar – nesten.

Bare noen dager etter Drammens tidendes oppslag om usikkerhet i Liungens spillergruppe, kom ei pressemelding som skisserer arbeidsgruppa som skal jobbe med å utvikle klubben videre.

Mylder og spilleglede på Stoppen

Kristina Berg var en av tusenvis av spilleglade, små fotballspillere i Liungen Cup 2005. Mamma, Liv Selmer var en av et tusentalls voksne som heiet på sine håpefulle. Liv Selmer, med fortid som spiller på Kolbotns fotballag på 70- og 80-tallet, storkoste seg i solskinnet på søndag.

Liungen ned - hva nå?

Liungen rykker ned for tredje gang siden 2003.

Frisk satsing i ny klubb

- Stoppen Sportsklubb skal ha gode og mange aktiviteter for alle som vil spille fotball i aldersklasse 13 til seniornivå, understreker Rune Klemetsdal som er ny sportslig leder.

Hvilke spillere forsvinner?

Forsvinner Liungens mest rutinerte spillere ut av klubben denne uka? Fire av dem er avbildet her --

Ny klubb i 2013?

Både Trude Torgersen i Spa/Bra og Christian Aakermann i Liungen var fornøyde over responsen fra de fremmøtte på informasjonmøtet om forslaget om en sammenslåing av klubbenes om 11-erlag i fotball. Men flere møtedeltakere ytret ønske om å gå enda lengre -

Altmuligmann og miljøskaper

- Uten hans store engasjement og vilje til å gjøre en innsats for klubben har ikke a-laget vært der i dag, sier Sparta/Bragerøens fotballkaptein Martin Wøien Gilhuus om trener Aage Golmen (midt i bildet). Månedens blomst ble tildelt han og Spa/Bra på grunn av klubbens fotballinnsats de siste tre-fire årene.

Samarbeid på juniornivå

Liungens keeper Granit Ademi (tv) og Strømsgodset Ole-Anders Wendelborg takker hoveddommer Vidar Støa, IBK og assistentdommerne Terje Danielsen og Soma Rostam, begge Åssiden IF etter årets siste seriekmp i interkrettserien G16. Både liungen og Spa/Bra ser nye muligheter til et felles løft etter en god sesong for begge klubber.

Svever i fotballens bakgård

Det finnes neppe en annen kommune med Liers befolkningsmengde som ikke har et fotballag i herreklassen høyere enn 5. divisjon ---

Det nærmer seg seriestart for damelaget

Starter hjemme mot Hallingdal.

To-årsavtale med Stabæk

- Dette vil restarte satsinga på jentefotballen, sier Ronny Solbraa Bay (th), leder av Liungens IF s fotballgruppe, etter signeringa av to-årsavtalen med toppklubben Stabæk Kvinnefotball

Gi oss fem år

Liungens trenere er sikre på at klubben har flere supertalenter.

Frisk juniorsatsing

Lier ILs juniorer (på bildet) vil få et bedre opplegg neste år, men den nye tredjedivisjonsklubben Spa/Bra stiller også juniorlag.

Kvinnefotballen nede for telling

- Vi er blitt enige om å legge ned toppsatsinga, sa en skuffet trener for Liungens 1. divisjonslag, Roger Svendsen til Liernett i kveld.

Lier Cats på offensiven

Det ble seier i første kamp for innbandylaget som har fått både ny trener og nye spillere --

Ikke godt nok organisert som toppklubb.

-- Idrettsforeningen Liungens elitelag hadde ambisjoner om å beholde plassen i Toppserien. Talentene finnes i hopetall i klubben. Det er ikke selvskryt av klubbens ledere når de beretter om en sterk fotballinteresse blant rekruttene i klubbens nedslagsfelt. Fotballgruppa virker lite samlende og ser ut til å mangle driv og strategi. Det kan umulig bare skyldes at elitelaget for kvinner har slitt i bunnen i hele år.

Valgte seniorlag

- Konklusjon på møtet med spillere og foreldre i går kveld ble at Lier IL vil stille med ett ungt lag i samarbeid med Amazon, Asker, sier Leif Helge Røed (på bildet), leder av fotballgruppa.

Fornøyde liunger

Cupgeneral Ingrid Brandt og leder av IF Liungen, Christian Aakermann kunne bare smile sammen med de lokale spillerne Andreas England Gjerlad og Maria Bjørnstad etter helgas fine cuparrangement.

God treningskultur over flere tiår

- Årets opprykk er et resultat av gode treneres langvarig innsats og med høy faglig kompetanse, både håndballfaglig og menneskebehandling, sier tidligere trener og arkitekten bak Reistads håndballskoler, Erik Bjørnstad,

Ikke bare håndball i Haugaland

Martin Gravdal Haldorsen vil studere økonomi og administrasjon ved siden av toppidretten.

Avslutningen av fotballsesongen 2007

Hvordan går det med de lokale lagene?

Vi vinner serien

- Det er målet vårt, sier den tidligere storspilleren Ingunn Sørum (her th sammen med en av sine trenere Lena Tyriberget)

Ronny gjestet SpaBra

Leder av sportslig utvalg, Erik Bjørnstad, takker her Strømsgodsets trener for en fin leksjon i forsvarspill og samhandling

Sjuer med

Det foretrekker Kristine Rasmussen (her nr to fra venstre) som er skuffet over Liungens manglende satsing på kvinnefotballen --

Ingen sammenslåing Sandviken-Arna/Bjørnar

Nå er det endelig klart at Sandviken beholder sitt lag i Toppserien. Dermed må Liungen spille i 1. divisjon neste år.

- Hvem tar utfordringen?

Erik Bjørnstad (tv), trener for unge bandy- og fotballspillere i Spabra i en årrekke og Ronny Deila, fortsatt engasjert i Spabra. Nå søker nye Stoppen Sportsklubb etter flere med kompetanse

Gryende pessimisme i Liungen?

I gårdagens Drammens Tidende uttalte "Mr Liungen" at det blir en vanskelig jobb å skaffe forsterkninger. Trener Kjersti Thun innrømmer også at hun deler denne bekymringen i et intervju med Dt i dag.

Ønsker flere leietakere

- Vi er svært interesserte i å leie banen på Stoppen, hvis vi kan få rabatterte priser, sier Leif Helge Røed (bildet), leder i fotballgruppa i Lier IL

Bytter moderklubb

Liungen Stars Futsal deltakelse i årets 1. divisjon, i regi Norges Fotballforbund, er endret til Lier Stars Futsal.

Fortsetter treneren?

Trener i Spabra, Marcus Walfridsson, har sagt opp sine jobber på Stoppen fra 15. juni, på grunn av manglende støtteapparat rundt A-laget.

Liernetts presentasjon av toppserien 2006

Sjette mai braker det løs borte mot Sandviken.

Tunge dager i Liungen

Inntektene fantes ikke – nå kommer regninga.

Viktig å følge regelverket

- Det virker som om et helt juniorlag er klar for Lier IL uten at det er sendt et brev om overgang, sier Liungens A-lagstrener, Tommy Nordstø, til Liernett torsdag kveld --

Mye frustrasjon i Liungen

Treneren for Liungen Roy Tommy Tollefsen gikk i dag ut og kritiserte mangel på samarbeid innad i klubben. Han sier han har hatt et flott år med laget, men at han nå takker for seg. Tollefsen kritiserer også at han ikke har fått avklart sin egen situasjon i klubben, og at han har manglet retningslinjer og feedback fra et styre han betegner som lite edruelige.

Dette skal bli et topplag

I dag morges hadde liungen trening – trening blir det mye av fremover. Om vi skal tro påtroppende trener Kjersti Thun.

Oppsummering av Liungens toppseriesesong

Fra vondt til verre.

Samarbeid med Konnerud

- Konneruds høye ambisjoner på kvinnesida gjør at et samarbeid er viktig for både Konnerud og Liungen, sier daglig leder Hans Petter Hoelstad.

Kåret til bestemann

Thomas Sørum fra Lier får mye ros av fotballekpertisen i Haugesund etter sitt spill i helga.

Matches forsiktig

Liungens veteran Stian Pettersen (bak) presenterer her, f.v., Espen Høgseth, Martin Gundersen og Jesper Johansen.

En sammensveiset gjeng

Det kjennetegner Syllings kvinnelag i fotball, her representert ved Heidi S Wamstad og Sidsel Skyrud (halvt skjult) i siste kamp -

Inspirasjon til Fair Play

- Dere har det nok mer morsomt enn vi hadde, sa en meget engasjert Per Ravn Omdal til den unge garde, før pokal og sjekk ble overrrakt Sparta/Bragerøen Idrettslag

Talentutviklingen i fokus

Liungens juniortrener, Thomas Bjerkan, mener at klubben har mye å jobbe med resultatmesssig og roser fotballtyret for en kjempejobb

Kjempegøy på fotballskolen

Barna dribler, trener skudd og pasninger og mye mer på Stoppen denne uka -

Blått lys for Liungen?

Drømmen om fortsatt toppseriespill henger i en tynn tråd for Liungens damer. Laget har ett fattig poeng mot dumpekandidaten Sandviken. Mot middelmådige Klepp og Team Strømmen har ikke Liungen scoret – bare sluppet inn – i bøtter og spann. Mot Fløya var de ett mål unna Norgesrekord i tap. Hvorfor henger ikke Liungen med på dette nivået?

Fortsetter i Lier

Det er lite som tyder på Liers landslagsaktuelle spiller, Karanweer Gewal (15) forsvinner til større klubber --

- Vi skal klare dette

Det sier Spabras trener Marcus Walfriddson før dagens avgjørende kamp som også er hans siste som trener for laget.

Spolerer neppe sjansene --

Lier har lenge vært ute av opprykkskampen, Liungen må kanskje vinne alle sine tre siste kamper, men Spa/Bra og John-Erik Loe Olsen (bildet) har mer enn et bein i 4. divisjon --

Trenger snart poeng

A-lagene til Lier IL og Sylling gikk på nye poengtap. I neste serieomgang bør det snu.

Ny trener i gang i Liungen

Roger Johansen er tilsatt som ny hovedtrener for Liungens elitelag i Toppserien og har overtatt etter Kjersti Thun ( på bildet )

Godt ungdomsmiljø

Til tross for det klare tapet i KM-finalen på lørdag, kan Sylling IF glede seg over opprykk og stor aktivitet i fotballgruppa.

Tillit, trivsel og trygghet

Det har preget miljøet til Lier IL s andrelag i juniorklassen. Buskerud Fotballkrets har merket seg spillernes god holdninger.

Toppserien spilles på Liungbanen

Liungen fikk dispensasjon

Den bevisstløse fotballen

Skal du bli en god vinner, må du lære å tape, sier Arne Møller (45), tidligere toppspiller og sportslig leder, utdannet fysioterapeut, nå forfatter, filosof og trener for Sandviken.

Lier Fotballklubb i 2010?

Er et felles juniorlag starten på en "overbygningsklubb" i Lier?

Viktig rolle for Lene

- Det er viktig å få med Lene Ask Johannesen videre, sier Liungens nye trener Brede Nybråten til Liernett

Faglig kompetente og miljøskapende

Knut Ellingsgard, styremedlem i nyopprykkede Spa/Bra, kan presentere et godt team rundt det nyetablerte juniorlaget.

Idrettsglede i fokus --

Hundrevis av unge talentfulle fotballspillere (her representert ved en Sylling-spiller) boltret seg under første dag av Spa/Bras jubileumsarrangement

1. divisjon, kvinner

Liungen det mest offensive laget

Monica tilbake?

Tidligere midtstopper for Asker og Liungen, Monica Løvseth, har trent med Liungen denne uka.

Undervurderer ikke Liungen

- Jeg forventer at hver enkelt av oss yter maks i denne kampen, sier landslagets og Kolbotns midtbanestrateg Ingvild Stensland til Østlandets Blad. Det vil bli et nytt hardkjør for Liungens forsvar, hvis landslagskollegene Isabell Herlofsen (her fra fjorårets kamp på Sofienmyhr) og Trine Rønning innfrir Stenslands forventninger.

Nye poeng til lierklubbene

Syllings Morten Ullberg fikk gult kort i sluttminuttet, men det hadde ingen betydning etter den gode laginnsatsen. Det krisepregede A-laget til Lier IL klarte også poeng.

Bedre samarbeide er nødvendig

Selv om Liungen ikke kunne stille lag de to siste kampene ser det til at klubben kan fortsette i 5. divisjon.

Topptrenere til Stoppen

Spanske Toni Ordinas, tre trenere fra Manchester City og flere kjente trenere fra distriktet vil delta på Spabra og Liungens fotballskole i august.

Ingen god fotballuke

- Prestasjonene vil nok variere, sa Lier IL s trener Hans Petter Fuglerud (her tv) før serieåpningen. Det unge lagets tap mot Åssiden viste det i stor grad. Og på Stoppen ble det et nytt tap for Spa/Bra -

"Gamle stjerner" i tabelltoppen

Liungens sjuerlag med Ingunn Sørum i spissen vant 8-1 i lokaloppgjøret mot Holeværingen som hadde tidligere liungenspillere på laget

Felles driftsselskap?

Dette kan bli en nødvendig organisasjonsform for at klubbene Spa/Bra og Liungen skal få styring på inntekter og utgifter for kunstgressbanen

Godt idrettsår for liungene

Flotte arrangement på stadig bedre arenaer, nivåheving på flere plan, flere gode rekrutterer, voksende vilje til klubbsamarbeid og flere liunger i flere idrettsgrener preget 2011. Idrettsinteresserte kan glede seg til 2012 -

Eik/Tønsberg - Team Liungen 1-0

Snipp snapp snute så var seiersrekka ute.

Jentelag med suksess søker nye spillere

Syllings fotballjenter har nok et suksessrikt år bak seg. J-16 laget har vunnet flere kamper tosifret. -- Neste år blir det spill på stor bane. Da trenger vi minst tre spillere til, sier trener Øivind Nilsen. -- Spillerstallen må utvides. Så interesserte spillere i Lier eller Drammen kan ta kontakt med meg. Neste år spiller vi i J 19 klassen.

Revanseoppgjør på Liungbanen

Vil Audun Langård og de andre spillerne i Liungen smile etter opprykkskampen i lokaloppgjøret på Liungbanen på søndag eller vil Lier stikke kjepper i hjulene

Skal du på kamp i dag?

Liungen tar i mot Fløya, og alt ligger til rette for en spennende kamp på Liungbanen. Liungen viser gryende form og har tross noen forsmedelige tap vist at de har noe på gang. En ekstra bonus i dag er at Jan Teigen er hyret inn som chearleader.

Fortsatt toppseriespill?

Får vi endelig se et Liungen lag som jubler på hjemmebane?

Bra uke for lierfotballen

Martin Wøien Gilhuus (bildet) og Spa/Bra avsluttet kampen sterkt i går, men flere lierlag har stått gode prestasjoner denne uka --

Optimistisk Lier-trener

- Jeg forventer en bedre treningsgruppe neste år, sier Morten Påsche (bildet), spillende trener for Lier ILs A-lag

Talentene forsvinner?

Ingrid Høgset er en av flere i rekken av talenter som forlater Liungens 1. divisjonslag.

Stor respekt for Liungen

Klepps trener Knut Eriksen ( på bildet) husker Liungens sterke andre omgang, da laget hans vant 4-2 på Liungbanen i juli, men mener at laget hans fortsatt er sterkere enn Liungen.

Imponert over entusiasmen

Presidenten i Norges fotballforbund, Sondre Kåfjord stakk i dag innom Liungen.

Målkalas på Stoppen

Det ble svært lett spill for Liungens unge juniorlag på onsdag kveld --

Klar for ny sesong

- Noen spillere har takket for seg og nye er kommet til, men grunnstammen har bestått, forteller Ketil Verpelstad (bildet), pådriver for Liungen IF Futsal

En ny Ingunn Sørum?

- Det er bra at de begynner tidlig, sa den tidligere storscoreren som var på Liungen Cup sammen med familien for å se på niesen og andre små fotballrekrutter --

Smilet og gleden er borte

Kontrastfylt, sammenlignet med stemningen for et par år siden: - Trist og tragisk er reaksjonen til Liungens største profiler, Jan Ausland og Ingunn Sørum etter Liungens sammenbrudd de siste månedene.