Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e05c92272bf8b78e8aa449962623a72e

Undervurderer ikke Liungen

- Jeg forventer at hver enkelt av oss yter maks i denne kampen, sier landslagets og Kolbotns midtbanestrateg Ingvild Stensland til Østlandets Blad. Det vil bli et nytt hardkjør for Liungens forsvar, hvis landslagskollegene Isabell Herlofsen (her fra fjorårets kamp på Sofienmyhr) og Trine Rønning innfrir Stenslands forventninger.

Med den målløse åpningskampen mot Klepp i første serierunde i minne er fjorårets seriemester skjerpet til kampen på Liungbanen på mandag.

Stensland legger ikke skjul på at de har til hensikt å forbedre målforskjellen kraftig på mandag ettermiddag.Det er en kjempeuytfordring for Liungens unge mannskap å reise seg igjen etter hele 0-17 på to kamper. Det har vært mye snakk om duellspillet i Liungen. Vi er redd for at det må mye mer til for spille noenlunde jevnt med seriefavoritten. Det er nok både spillere og trenere i Liungen også klar over.

To av Kolbotns faste spillere spiller ikke mandag. Ane Stangeland er permittert fordi hun giftet seg lørdag. Cecilie Berg-Hansen er skadet. Om dette svekker Kolbotnlaget nevneverdig er vel tvilsomt.

De som antydet at det nivåforskjellen mellom de beste og de mindre gode lagene ville resultere store sifre har fått rett. Dessverre. Det kan virke underlig og betenkelig å utvide serien til 12 lag etter årets sesong. Med unntak av Arna-Bjørnars poengplukking har så og si alle eksperttips slått til så langt. Det blir spennnde å følge utviklingen utover i sesongen. Interessen rundt kvinnefotballen øker neppe, dersom man får flere kamper med tosifrete resultater. I toppserien på herresiden klarer svært ofte bunnlagene å hevde seg på vårparten. Det skaper ekstra stor interesse. Hadde det samme skjedd på kvinnesiden ville kanskje flere enn venner og familie innfunnet seg på Liungbanen og de nadre arenaene.

På Liungbanen på mandag kommer fjorårets seriemester og årets seriefavoritt med flere landslagsspillere. Vi håper at det kan være interesseskapende i seg selv. Fortsatt synes vi Liungen som toppklubb gjør lite selv for å skape blest om lagets hjemmekamper? Det er nå lagets ungjenter trenger hjemmepublikum i et antall som høres -- og som ikke blir borte mellom bortelagets supportere.    

Forrige artikkel:Radiobølger fra GarsjøNeste artikkel:Ukjentfestivalen og Shoot the Breeze
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode