Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a7b1c0fc8d6eee9bb7b1680b693ab319

Flere enn Liungen sliter

Det ser stygt ut, Liungen, så langt. Men trøst dere Liungen - jenter, naboen Asker og fjorårets vinner av 1. divisjon, Kattem, sliter vel så mye i starten. Asker, som så sent som i fjor spilte cupfinale, tapte hele 0-5 torsdag kveld for Kolbotn, som er en av seriefavorittene. Kattem tapte programmessig 1-4 for Trondheim - Ørn onsdag. Dermed er det også tett i bunnen av tabellen.

Det tradisjonsrike og solide Asker-laget har ennå ikke scoret mål. Det er blitt hele ni baklengs. Kattem er ikke stort bedre med kun ett scoret mål og åtte bak egen keeper. For begge disse lagene ser ikke kampprogrammet særlig lett ut for den nærmeste uka. Bydelsklubben Kattem fra Trondheim skal ta en tur til Østlandet og prøve seg mot fjorårets cupmester Røa på lørdag. På onsdag skal Asker prøve å revansjere seg mot samme motstander på Røas kunstgress.

Liungen har derfor alt å vinne i møtet med Fløya i Tromsø. Før sesongen tippet mange av spillerne i Toppserien Fløya som vinner av årets serie. I fjor ble det bronse. I år er laget forsterket og har vunnet to av de tre første kampene klart, henholdsvis 3-0 hjemme mot Kattem og 3-0 borte mot Asker. Selv om det ble tap 1-3 mot Klepp på Jæren, er nok laget fortsatt en klar medaljekandidat.

Denne uka ble det klart at fire av Fløyas spillere er tatt ut blant en gruppe på tretten som Norges Fotballforbund skal satse på mot de olympiske leker i Beijing i 2008. Liungen vil få litt av en jobb med å demme opp for firkløveret, Runa Vikestad, Tone Heimlund, Anneli Giske og Stine Frantzen. Sistnevnte, som har en rekke J-19 og J-21 landskamper bak seg, er så god at Landslagets trener Åge Steen gjerne vil bygge opp A-landslaget rundt henne.

Spiller Liungen en god kamp, kan det åpne for større selvtillit igjen. Det kan komme godt med når blant andre Kattem og Asker skal slås i juli. Slik det ser ut foreløpig, vil Liungen måtte kjempe med Asker, Sandviken og Kattem for å unngå nedrykk. Det tilsvarende skjer nok også i toppen. Trondheims - Ørn, Kolbotn og Fløya er de klareste favorittene med Team-Strømmen og Klepp som outsidere.

Forrige artikkel:En dag jeg våknet var Lier-nett vekk.Neste artikkel:Lier Historielag fikk 150.000 fra DnB NOR
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode