Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3ed09ad670e2fb1eea39fba72e8aface

Likevel toppseriespill for Liungen

Asker tapte anken om lisensavslag i ettermiddag. Det var sjokk, fortvilelse og stor skuffelse på Føyka etter avgjørelsen litt før klokka 18 i dag. Liungen blir dermed tilbudt plass i kvinnefotballens øverste divisjon.

I pressemeldingen fra Norges Fotballforbund heter det blant annet at Forbundsstyret verken har anledning til å overprøve lisensnemnda eller klagenemnda. Se www.budstikka for flere kommentarer fra Askers toppserielag

- Det er synd for norsk kvinnefotball, sa Hans Christian Grue i Liungen til Lirenett like etter klokka 18 i dag. - Vi har veldig stor sympati for Asker. Nå blir det hektisk jobbing over et par døgn for styret i Liungen damefotball. Vi  har et møte i  kveld og et møte med hele gruppa i morgen. Mye må ordnes. Vi må undersøke om Marienlyst stadion blir ledig. En del praktiske ting i forbindelse med La Manga-oppholdet  må også avklares, sa en rolig og fattet leder til Liernett like etter at nyhetene kom i ettermiddag.

For Askers sekretær Kjersti Thun, nå trener i Liungen, må situasjonen i høyeste grad være merkelig. 20 frustrerte spillere fra fjorårets cupmesterlag og Thuns tidligere lagvenninner vurderer nå sin framtid som fotballspillere. Skal Liungen klare seg i Toppserien trenger de både tid og en forsterket spillerstall. Tiden er knapp mot seriestart for Liungen. Det blir interessant om Thun ønsker å utnytte sine nære kontakter med spillergruppa i Asker. Asker har flere landslagskandidater som vil kunne heve Liungen opp på et sikkert toppserienivå.
Forrige artikkel:Bål langs skiløypaNeste artikkel:Japaneren som forsvant
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode