Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b5a02ef21690c988674010e5ee1b688b

Liungen vurderer å legge ned toppsatsingen

Liungen kan komme til å spille i tredje divisjon neste sesong.

- Liungen kan komme til å spille i tredje divisjon neste sesong. Det sier daglig leder Hans Petter Hoelstad til Liernett i kveld.

Tidligere i dag hadde Liungen møte der de diskuterte mulige scenarioer for neste sesong. Akkurat nå jobbes det med løsninger for å dekke inn fjorårets underskudd. Nå ser man for mulighetene for finansiering ved hjelp av kunstgressfondet.

- Vi har gitt oss selv 3 uker, sier Hoelstad. Vi vil ta en vurdering på om det er sportslig og økonomisk grunnlag for videre satsing etter turneringa i Mjøndalen. Om svaret på dette er nei, kommer vi til å sikte oss inn på å bygge opp et lag på nytt. Det betyr i praksis tredje divisjon.

Styreformann i damefotballgruppa, Hans Gunnar Frivold er byttet ut med Sverre Meløe. Frivold er foreløpig "markedsansvarlig" i styret, men med tidligere meritter i minne er det svært lite som tyder på at han overlever generalforsamlingen i vinter. Frivold må ta sin del av ansvaret for at det gikk som det gikk.

Liungen kan i dag stille 11 damer til kamp, gitt at alle er skadefrie. Snittalderen er svært lav. Det kombinert med at klubben tar med seg et gigantunderskudd fra fjorårssesongen, gjør at vi ikke uten videre tror laget skal klare seg i første divisjon.  Flere av talentene man skulle bygge på fremover har forlatt klubben og styrets mange "grep" har så langt ikke fikset noe som helst.

Bilde: Ikke Bambi på glattisen, men forhenværende styreformann Frivold i slalomøvelse på skøytebanen.

Red. anm. Vi skrev at det var Sverre Munkvold som hadde tatt over som styreformann. Det stemmer ikke. Takk for tipset.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 30. januar 2007 13:15: hmm
Tviler på at det er Munkvold som har tatt over ?
Onsdag 31. januar 2007 10:32: Trond Myrvang
Fint at det nå tas til vettet i Liungen!! Begynn med blanke ark, og bygg opp et nytt lag fra bunnen. Lett å¨være etterpåklok, men man burde vel sett dette allerede høsten 2005. Da hadde vel laget fremdeles vært et 1. div lag, og ikke behøvd å ta veien ned til 3.div.
Talentene finnes, vær ydmyk og begynn å samarbeid med andre klubber!
Onsdag 31. januar 2007 22:54: Vært med en stund
Det eneste fornuftige her er å slippe oss ned i 3 div. Bedre da å ha som målsetting å rykke opp til 2 div. umiddelbart. 1 div. vil atte5r en gang gi et surt underskudd og et soleklart nedrykk. Plag ikke disse nedpsykede spillerne mer nå ! Ellers sjokkert å lese i Dt i går om en spiller som ga klubben eks.antall dager for å bestemme seg .. Hallo: Har du hørt om ydmykhet Bagne Ingebo?? Prøv å forstå hva du og Skjønnegård her signaliserer !!! Se nå først om dere holder mål i 3 divisjon !
Onsdag 31. januar 2007 23:05: Vidar B.
Til Trond Myrvang så kan jeg opplyse at vi samarbeider nå fremover med Sjaåstad V Lier på J 13 ,J 14 og J 16. Vi har ellers et påbegynnende samarbeide med Lier J 13. Så gjør litt mer du forundersøkelser Trond før du ytrer deg. Ellers helt enig med deg i noe av det andre du skriver :-)
Onsdag 31. januar 2007 23:21: C.H
Men det er jo grenser på hvor mange talenter og spillere det er fra sjåstad da? eller?

man burde jo samarbeide med flere klubber? ikke bare sjåstad..
Fredag 2. februar 2007 12:45: Trond Myrvang
Jeg leste om samarbeidet m Konnerud... men må innrømme at jeg ikke visste om Sjåstad, etc. Men jeg mener man må se litt UTENFOR stuedøra også, skal man få Liungen på bena igjen. Nå er det vel slik at frafallet er stort på jentesiden, og Liungens dør ikke er den første man banker på for å få spille på toppnivå. Og DET er en konsekvens av det jeg nevner i mitt første innlegg, nemlig at det var en generaltabbe høsten 2005 å si ja til fortsatt spill i Toppserien. MEN... det er mulig å starte på nytt, skape en målsetting og gi rom for å bruke tid.Tid til å gjøre et comeback i Toppserien. Kunsten er gjøre kvinnefotballen i Liungen attraktiv, og her har klubben en kjempeutfordring.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode