Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8b58e63961ed7449d64891ed96658dfd

Banen er fin og grønn

- Vi byr på fin bane i morgen, sier markedsansvarlig i Liungen, Vidar Brastad, 35 års fartstid i fotballgruppa, og nytilsatt daglig leder og utflytta bæring Sverre Munkvold er enig. Begge gleder seg stort til årets første hjemmekamp.

Vidar Brastad er ekte Liungengutt. I år trener han J-19 laget.  Tidligere i vår var han i Nederland med  J-19-laget. Han er glødende opptatt av rekrutteringa. Han ser på morgendagens kamp mot Røa og landslagsspillere som årets første fine markering av den kvinnelige toppfotballen i Lier og distriktet omkring. Sesongprogrammet er klart, og Vidar har jobbet hardt med årets program. Han viser fram den flotte trykksaken. Liungens forskjellig jentelag er også fint avbildet med navn på alle spillere. 

Sverre Munkvold har selv en meget talentfull datter i junioravdelinga. Både Munkvold og Brastad har klare målsettinger for klubben. De håper et godt samarbeid med de andre klubbene i bygda, slik at bygda kan utvikle kvinnelige toppspillere.

IF Liungen er 90 år i år. Det er en meget vital 90-åring som i Sverre Munkvolds penn i fotballprogrammet uttrykker slagordene Guts, Latter, Initiativ, Moral og Tro.

I kampprogrammet presenteres også 100-klubben i Lier. Publikum oppfordres til å støtte bygging av kunstgressbane i Lier. Som medlem av 100 klubben blir du eksklusiv eier av et nummerert kvadrat meter på kunstgressbanen.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode