Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 030568e18ff6918e29ec4e2eb416010c

Skientusiast og "sekundant"

Den spreke 80-åringen Knut Evju nøt skifesten ovenfor Dammyrdammen.

Han har alltid glødet for skisporten. I dag var han sekundant for datter Siri Anette Evjen og barnebarnet Sondre Evjen. Begge to gikk Hauern. (Siri Anette tok 4. plass i K 46-50 og Sondre ble nr 7 i M 15-16)
Knut Evjen bodde tildligere på Reistad, men gikk langrenn for Liungen i alle år. - Jeg har gått Hauern cirka 20 ganger, siden den starta på femtitallet, sier den blide pensjonisten. Siste gang han gikk var på 1970-tallet, i løpets gullalder, da det var omkring 2000 deltakere på det meste.
- Det var en fin tid , da jeg var med barna mine på trening og skirenn.  Hjemme i Krokstadelva, der jeg  vokste opp var nok faren min mest opptatt av fotball. Jeg spilte fotball, men sønnen min, Jon Sverre, var mest interessert i langrenn. Han fikk USA-stipend og ble amerikansk mester. Nå er sønnen trener i Lier IL  på Tranby, der sønnen Vebjørn er en lovende skiskytter. I helga var Jon Sverre og Vebjørn i Holmenkollen, der Vebjørn deltok i skiskytterkonkurransen der.
- Jeg tror at sønnen min så på meg mer som en kamerat enn som far i oppveksten, sier Knut Evjuen. Når Liernett bemerker at det må da være en god attest, nikker han samtykkende ---
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode