Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: aeccbcf8fbe864867dfd9abd4a754d27

Avslappende støtteapparatet

Marianne Henriksen og Halvard Bergby koste seg i det flott augustværet med panoramautsikt over Lier, men ventet spent på sønnen --

De fulgte sønnen Aleksander Henriksen Bergby i kamp i feltet på vei opp Eggebakkene også, før de krysset dalen og parkerte i den den lange og harde bakken opp mot Tranbyhøgda ("kirkelina").

Aleksander har syklet siden han var 13 år for Rye. Sykkeklubben er kjent som en av de beste og mest kjente sykkelklubbene i landet.

For noen av oss godt voksne husker vi klubben med Per Digerud og sønn Geir Digerud som begge var best i hver sin epoke i Norge. Per Digerud vant hele 10 norske mesterskap og var blant Nordens beste syklister. Han deltok også i de olympiske leker i 1960. Sønnen Geir vant seks individuelle NM. Han var en fremragende lagtemporytter med flere nordiske mesterskap. VM-bronsen i lagtempo i 1979 sammen med Jostein Wilmann, Morten Sæther og svogeren Hans Petter Ødegård er tidenes beste norske resultat innen lagtempo. Geir Digerud ble sykkelproff på 1980-tallet.

Familien Henriksen Bergby er bitt av ”sykkelbasillen og har fulgte litt av Tour de France for andre året på rad i år. – I fjor var vi der i fire dager og fikk sette noen fjelletapper, forteller. Og i år fikk vi oppleve at Thor Hushovd vant en etappe.

Ekteparet er bosatt på Nordberg ved Sognsvann. Inn mot Maridalen er det fline treningsforhold. Aleksander deltok også i UM i Trondheim. I dag ble det en 44. plass. Sammenlagt ble han nr 40

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode