Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bfeabb5eefacdcc36246802b7a31a0a8

Rapport fra Tour de France

Blaarmersen, Gent mandag 9.Juli

Etter en ukes tid med venting på feriens høydepunkt, Tour de France, har vi endelig fått oppleve stemningen ved målgang i Gent i Belgia. Vi(Martin og Even) ventet spent i fire timer bak gjerder og mennesker mens vi la planen for hvordan vi skulle komme oss frem. Med nerver til halsen og skjelvende ben, så vi hovedfeltet heldigvis kjøre inn bruddet på tre stykker. Alt var som vi ønsket: Vår elskede Thor Hushovd lå glimrende an før spurten. Ved omtrent 16 gjennomførte mil, gjenstod kun 10km til mål. Med godt samarbeid fra belgiere og franskmenn, stormet vi tribunen for VIP-gjester, før de egentlige gjestene hadde kommet. Sammen med gjester som bl.a. Eddy Mercx, så vi de nervepirrende siste kilometerene på storskjerm på andre siden av veien. Alt var som det skulle. Plassene våre var av beste kvalitet, av totalt flere hundre tusen i Gent.

Ingenting var avgjort. Den franske kommentatoren brølte uforståelige gloser utover målområdet. Ved hjelp av storskjermen fikk vi se en mengde ryttere gå i bakken. Redselen bandt seg rundt halsen. Var det Hushovd? Ja, dessverre. Etter reprise fikk vi se at den grønne Crèdit Agricole-trøya til Thor var èn av de uheldige.

Vi fikk allikevel se et enormt spurtoppgjør med to av favorittene Tom Boonen og Robbie Mc.Ewen. Til Gents store glede, fikk vi se dobbelt belgisk. På storskjermen vaier våres store, norske flagg i vinden og en skuffet okse fra Grimstad må tråkke over målstreken med noen småsår. Optimister som vi er, rister vi dette av oss og regner med seier til Thor i morgen som vanlig. Folkehavet tar ingen ende. Som to av de få nordmennene i Gent, drar vi hjem til bobilen og lader opp til neste etappe. I dag var det norske flagget på tv – i morgen er målet å komme på tv ved hjelp av rulleski/løping ikledd norske flagg. Følg med!

Vår erfaring med rulleski hittil i Belgia, har nemlig vært noe annerledes enn vanlig. For første gang har folk løpt etter oss under treningsøktene, meget fascinert av hva rulleski egentlig er. Trafikken stopper opp, og folk pådrar seg trolig kink i nakken av all ”glaningen” mot oss.

- SE PÅ DEM, roper folk mens de peker. Ski og rulleski er tydeligvis ingen daglig kost i Belgia.

Forrige artikkel:19-åring druknetNeste artikkel:Smadret Uvdal/rov
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 10. juli 2007 15:51: thorvald Lerberg
sykkelstoff er bra!. Var selv i Liondon paa prologen, men maatte priortere elevene - som ogsaa var der. Slik er det aa vaere laerer!
saa altsaa hold meg oppdatert paa Liernett. God tur videre
Lørdag 14. juli 2007 19:19: Anders Nilsen
Så dere på dagens etappe gutta! (14. Juli) To av de ivrigste i folkemengen langs veien. Gåsehuden gikk nedover ryggen på meg. Heilt fantastisk!

Heia Thor og Asle!
Mandag 16. juli 2007 01:56: Martin
Vi ble også omtalt på Kurt Asle Arvesen sin blogg under kapitellet "Er Tour de france større i...". Omtalt som to gutter løpende med norske flagg.

http://www.vgb.no/25321 er adressen til blogggen hans!

Kult at han satt pris på det :D
Onsdag 18. juli 2007 01:21: Osten
Ostemannen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode