Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3e56b81603179465f3c3de20b3433b77

Tour de France - stemning

Roar Bogerud foreslår at lokalbefolkningen i Sylling gjør noe ekstra ut av 17. maifeiringen når det store sykkelrittet, Glava Tour, går gjennom sentrum. Han har fått god respons allerede -

Bogerud er til daglig fungerende rektor ved Sylling skole. Han er tidligere kjent både som styremedlem og leder i Håndballforbundet. Han er nå leder av Buskerud Idrettskrets
Bogerud har tatt kontakt med korps, kor, speidergruppen i Sylling, 4 H, Sylling IF, FAU ved Sylling skole, barnehager og de lokale mediene for å få respons på sitt utspill.

Han skriver blant dette; - Jeg regner med at dere har fått med dere at det skal være et stort sykkelritt som passerer Sylling rundt 1430 på selveste 17.mai. Jeg foreslår at vi laget Tour de France-stemning og at toget tar en stopp i Sylling sentrum under passeringen, ”hele Sylling og flere til” stiller opp på fortauet fra skolen til bensinstasjonen, et korps spiller oppe ved Villa Skaar og for eksempel et annet spiller ved skolen.

Han ønsker også å få med seg NRK.

God respons

- Jeg har fått positiv tilbakemelding allerede, forteller Bogerud på telefonen på vei til Hamar og morgendagens Idrettsgalla (han er der som leder av Buskerud Idrettskrets). - 17. mai komiteen var svært positiv til ideen. Men sikkerheten må også ivaretas med så mange mennesker og barn samlet på et bergrenset område, påpeker han.

Les denne liernettartikkelen ogsåhttp://www.liernett.no/5926-edvald-vender-tilbake-til-sylling


Forrige artikkel:Mesta vil ikke betaleNeste artikkel:Innflytting i januar
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 7. januar 2012 14:47: Hans Olaf Heslien
NRK bør ta seg en tur til Sylling 17.mai i år ;-)
Lørdag 7. januar 2012 14:48: Morgan Langfeldt
Bare å slappe av! Syllingfolket kjenner sin besøkstid! Syklistene vil huske den vakre bygda øverst i Lier :-)
Torsdag 29. mars 2012 16:21: Kjetil Eggen
Dere bør heller ta kontakt med TV2. De sender dette rittet direkte, og det kan jo være mulig de kan gjøre noe ut av Sylling. Det er uansett for sent iforhold til NRKs direktesending, og NRK vil muligens ikke slippe til heller, I og med TV2 sitter på rettighetene.
Søndag 6. mai 2012 18:19: Gullborg Glesne Swang
6.mai 2012 Gullborg Glesne Swang

Flott at vi gjør noe ut av sykkelrittet. Roar Bogerud du er topp. Vi får TV2 til å få oss på TV skjermen.En oppfordring til både store og små. TA MED FLAGG . Sylling kan dette med fellesskapet og lage det flott.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode