Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 19ccf9f8ec8bce62090dd60e0a5a321d

Sylling g91

Det fortsatt fin -fine spilleforhold i Øvre Lier. Sylling IF mønstrer åtte fotballag. Trenere i år for Sylling 09 har vært Rune Torgersen og Roar Ask.


Her er laget etter kamp mot Liungen sist mandag. Foran fra venstre: Sivert Ask, Cecilie Elisabeth Bakkerud, Sverre Julius Arnestad Gjevre, Morten Torgersen. Bak fra venstre: Kasper Høglund, Øyvind Sondre Holmin Martinsen, Even Hylen, Anine Mindt Soot, Robin Håvet og Krystian Stanislaw Hoftun.

Vi har fått følgende rapport fra trenerne: Fotballaget Sylling 09 er et utspring fra allidrettsgruppa til Sylling I. F. Dette er et tilbud på sommeren når allidretten har ferie.

De spiller aktivitetsturneringer med tre kampkvelder à to kamper før sommerferien. Det samme gjør de på høsten. De trener en gang i uka (onsdag) fra begynnelsen av mai. I år har de spilt til sammen 12 kamper. Det er blitt to seire og to uavgjorte og åtte tap. Men de har scoret mange mål. Alle får like mye spilletid under kampene, og de bytter på å stå i mål. Innsats og spilleglede er på topp, og de gleder seg allerede til neste sesong. Nå i høst og til vinteren er det allidrett for siste gang for barna som er født i 1996. Foreldre og andre er flinke til å stille opp som heiagjeng på kampene deres, noe som gjør det ekstra moro.

Forrige artikkel:En julegave til en ny landsmannNeste artikkel:Så kom julesnøen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode