Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1c50f75179bc324e561f92ff1778baf1

Syllings jentelag heiet på Røa

-- Vi heier på Røa, sa Øivind Nilsen, treneren for Syllings jentelag før cupfinalen mellom Asker og Røa. -- Begrunnelsen for det er at det er nykommeren mot det etablerte cuplaget, sa treneren før avreisen fra Kroa i Sylling. Røa vant som kjent, og treneren og det unge fotballaget i Sylling fikk en flott sesongavslutning.

Syllings cupfinaletropp telte hele 25. Når dette laget drar på tur er det ikke uvanlig at så mange følger laget. Nå ble det sesongavslutning med tur til Oslo sentrum for å oppleve cupfinalefesten, deretter selve cupfinalen fra hovedtribunen. Etterpå gikk turen hjem til Sylling, der en del av støtteapparatet ventet med pølser, kaker og brus. På avslutningen ble det også delt ut deltakerpremier i form av en innspilt video og diplomer. Diplomer med bilder ble også overrakt treneren og hans assistenter, Aina Heslien og Trond Bekken. Alle fortsetter neste år.

Laget har fått tre nye spillere i høst. Det kommer godt med når de skal spiller 11`er i J-19 klassen neste år. Trener Øivind Nilsen understreker at de ønsker enda flere spillere. Han får ikke fullrost det fine miljøet de har i og rundt laget. Jentene har fine treningsmuligheter med to gressbaner, og Syllinghallen og grusbanen på Sjåstad vinterstid.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode