Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 43d90b7563dfe590bcea6b97f986b91c

Liunger på landskamp.

Syllings guttelag og Liungens jentelag fikk gjennom sitt samarbeid med Bama gratis billetter til landskampen mellom Norge og Costa Rica. Kampen var kanskje ikke all verden, men det er uansett en opplevelse å se idolene spille sammen med 21000 fans.


Liunger før landskampen

Den største overraskelsen var nok at det var en Liung på banen. Odd Arne Vangen fra Sylling var fjerdedommer i kampen, og klarte seg utmerket gjennom en kamp uten alt for mye temperatur.


Odd A. Vangen - Liung som fjerdedommer.

Jentenes trener Øyvind Nilsen skryter av lagene. Her har Lier 2 talentfulle lag på gang. Både guttene og jentene har vunnet alle sine kamper så langt denne sesongen, og Nilsen trekker fram faktorer som trivsel og god lagånd som forklaring på de gode resultatene.


En av få sjanser til Norge

Kampen var som sagt ikke all verden, men det er noe eget med et nesten fullsatt Ullevål. Selv om dette var en ubetydelig privatkamp, var stjerner som Morten Gamst Pedersen og Martin Andresen på banen. Vi fikk også se noen friske nye navn fra Sørlandet debutere på fortreffelig vis.


Gamsten hisser seg opp - litt temperatur mot slutten av kampem

Så var det klart for turen hjem. Neste gang er det trening og kamp. Kanskje var ikke dette viktig for landslaget, men for de som drømmer om å en gang i framtida kunne spille på Ullevål er dette et verdifullt drypp.

Forrige artikkel:En julegave til en ny landsmannNeste artikkel:Så kom julesnøen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode