Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 64883ca968342a71e2b68627753de123

Sov godt etter drama i Kristiansand

- Jeg har sovet godt i natt, sier tryslingen, Odd Arne Vangen, etter den omdiskuterte offsideavgjørelsen i går. Journalister stod i kø for å snakke med han lørdag kveld, før han kunne reise tilbake til fredelige Sylling.

Vangen fikk 15 minutters overhøvling av Starttrener Tom Nordli etter kampen mellom Start og Fredrikstad i går.. - Det er håpløst å diskutere med en som er så sinna. Det er bare å la han blåse ut, sier Vangen til Liernett. - Med en så temperamentsfull trener  var jeg  forberedt før kampen at en slik situasjon kunne oppstå, sier den erfarne assistentdommeren.

- Jeg har ikke sett videobildene, men jeg registrerer at Lars Tjernås i Canal Digital er enig med meg..
Jeg var ikke i tvil om at det var offside, da ballen blir spilt, sier han med overbevisning.
41 åringen har mer enn 40 internasjonale kamper og 180 tippeligakamper bak seg. Det var ikke tilfeldig at Fotballforbundet valgte den meget erfarne assistendommeren i den ene  av avslutningskampene om seriegullet.
Etter aldersbestemmelsene har han ennå fire år igjen som internasjonal dommer og ni år igjen i Tippeligaen. Og  Odd Arne Vangen er når som helst klar for nye oppgaver.  Typisk nok  var han på jobb søndag morgen -- klar for andre og nye oppgaver.

I dag kom VG med en bildemontasje som gir Vangen medhold.
Forrige artikkel:Skattefradrag for gaver til frivillige organisasjonerNeste artikkel:En dag jeg våknet var Lier-nett vekk.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode