Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0efcacc6bdbc63f86c2dd051f5532b7e

Klar for Helsingborg

- Jeg kunne ikke la denne sjansen gå fra meg, sier Thomas Sørum som i morgen med store forventninger reiser nedover for å møte lagkameratene i klubben som leder Allsvenskan -

- Jeg skal på trening allerede på fredag, forteller Thomas på mobilen til Liernett for få minutter siden. Sammen med familien er han nå på vei til Lier. Thomas og kona Celine reiser til den sydsvenske byen i morgen for å se på forholdene. - Vi skal se på mulighetene på boligmarkedet og muligheter for jobb for Celine, sier Thomas. Vi er lovet  god hjelp av klubben til dette.

- På grunn av jobben må Celine bo med ungene i Haugesund fram til desember. Sesongen i Sverige slutter litt før enn i Norge, så jeg regner med å reise hjem til Haugesund ved sesongslutt. I mellomtiden blir det nok å fly litt fram og tilbake.

Neste helg kan det bli debut i Allsvenskan, opplyser Thomas. Trener er Tommy Carlsson som har trent FK Haugesund for noen år siden. Om det kan ha hatt noe å si for overgangen, vet ikke Thomas. - Det blir i så fall bare noen spekulasjoner, sier han.

Thomas vil ikke si noe om lønna, men han sier at det økonomiske har ikke vært avgjøerende. Han synes at de økonomiske vilkårene i FKH var bra. Motivasjonen er rett og slett  å prøve seg i en større klubb og som har ambisjoner om å spille ute i Europa.
Det sier den første liungen som får spille for en skandinavisk toppklubb i fotball.

Thomas forteller at det ble an svært travel dag i går, da han ble enig med Helsingborg om sin personlige kontrakt.
Haugesunds Avis skriver dette: - På gruun at skattereglene i Sverige er det vanlig at spillerne får en relativt høy sign-on-fee og litt lavere lønn. Eksempelvis fikk Ardian Gashi tre millioner for sin overgang til Klubben fra Fredrikstad.

Men Thomas går litt ned i lønn, i følge Haugesunds Avis.

Les mer her: http://www.h-avis.no/sport/pa-vei-ut-i-verden-1.6453985

Liernett vil selvsagt følge hans videre karriere i Helsingborg..

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode