Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4752047e64de1ff44ef5ee9ce20a78f8

Klar for 1. divisjon

Trener Anders Ruud Gundersen (bak i hvit skjorte) jubler med laget. Nå han føler en blanding av glede og lettelse etter at St Hallvard Håndballklubb vant opprykkskampen i dag.

St. Hallvard kapret den tredje opprykksplassen til 1. divisjon Menn ved å beseire Bravo Håndballklubb fra Tromsø med 35-25 i formiddag.

- Vi hadde en god taktikk og lyktes med det, forteller Ruud Gundersen som knapt nok hadde fått igjen stemmen etter feiringen i garderoben. - Vi var klart best og hadde god kontroll. Det var godt keeperspill kombinert med godt målvaktspill. Vi var 10 mål foran ved pause, var helt oppe i 13-14 mål, kun en gang ni mål bedre, så vi følte oss aldri truet, fastslår han.

- Nå har vi feiret litt med champagne, men mye havnet på golvet, ler han. - Noen studenter på laget kan nok feire videre, mens de fleste av oss skal møtes for å kose oss, sier treneren. Han selv skal tilbake på jobb i morgen med 5. klasse på Øren skole.

Her er spillerne (Antall mål i siste kamp i parentes):

Arne Marius Sørensen (6),Christoffen Torget Moseng, Espen Dyve Jørgensen (1), Espen Gommerud Våg (1) Hans Fredrik Cordt-Hansen, Kristoffer Norgren Olsen, Lars Hermansen (3), Lars Borge, Lars Henrik Eriksen (5), Lasse Hovelsrud Oddevald (2) 
Markus Aas Rafdal (4), Nicolas Granum,Ole-Jacob Borch (5),Simen Solberg (8), Stian Olsen,Tarek Gaard Gassab ,Tino Dullum 
og Torbjørn Sittrup Bergerud 

Simen Solberg (23), som spilte en meget god kamp i likhet med flere i dag, var også med da laget var nær opprykk for to år siden. - Vi lærte mye av de opprykkskampene, og det viste seg i kampen mot Lillestrøm i går, sier Simen.- Vi er godt trent, alle kjenner alle og ikke minst er det et godt miljø, sier Simen. Han understreker også at laget har ingen "stjerner" med såkalte nykker. - Nå gjelder å nullstille seg før neste sesong. Men i dag har vi lyst til å feire litt og nyte at vi var gode, røper han på mobil i bilen på vei mot Lier. - Her er stemningen upåklagelig. Vi sitter og ler og nyter turen. I morgen blir det fotballtrening, fin avkobling, sier han. Men med leggskinn! Det gjelder å unngå skader før neste sesong.

St. Hallvard skal spille i 1. divisjon for aller første gang, etter at laget var nær opprykk for to år siden. Lørdag sørget puljevinnerne Kolstad og Kristiansand for å sikre sine opprykk.

Sammen med Lillestrøm Topphåndball og Årstad, må Bravo nå ta fatt på en ny sesong i 2. divisjon, mens
Kolstad og Kristiansand gjør comeback i 1. divisjon.

Toppidrett neste år.
- Neste år møter vi lag som satser profesjonelt, sier Ruud Gundersen. Det krever at klubben øker budsjettet. Ruud Gundersen sier at klubben har vært forberedt på opprykk, så han har tillit til at tillitsvalgte klarer også den jobben. Nå har klubben et lag både i 1. divisjon og ett i 2. divisjon. I tillegg har klubben gode guttelag (g 16 og g 18). - Jeg er nå i hvert fall svært lysten til å jobbe videre med laget, understreker han. - Men hadde det ikke blitt opprykk hadde situasjonen vært annerledes.

NB. Artikkelen er oppdatert.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode