Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 94d2282feed20a1861c84c43eb56fef1

Optimisme i St Hallvard

- Sammenslutningen i håndballen skal høyne nivået, sier leder Bente Gravdal (bildet) om om den nye overbygningsklubbens første år innen herrehåndballen.

Tirsdag er det presist ett år siden St Hallvard Håndballklubb ble startet. Det er en sammenslutning som skal høyne nivået på junior-  og seniornivå i Lier. St Hallvard Håndballklubb stiller lag på nivå på nivå tre (2. divisjon)og fire (3. divisjon), og ett lag i G 18 serien som også spiller i den landsomfattende Sparserien.

G 18 og herrelaget/ 2.divisjon tok begge poengene i sine første kamper på nyåret. Herrelaget i 3.divisjon tapte sin kamp. I 2. divisjon ble det en suveren seier over Kragerø. Vi vant 13-44 i Kragerø. G 18 møtte Urædd hjemme. Det ble en tett kamp der St. Hallvard vant 29-28.

 

 - Jeg som leder er veldig godt fornøyd med 2008. Vi er en entusiastisk gjeng som brenner for å få etablert et eldre junior- og seniorlag, med høyt nivå. På treningene og kamp ser vi stor innsats og spillerglede. Sportslig i 2008 så har G 18 hatt mange gode resultater. Herrelaget i 2 divisjon har også mange seire, men har også fått 2 tap. Men vi har ikke gitt opp håpet om opprykk, sier hun optimistisk

- En sportslig utfordring er at spillestallen er tynn. Vi er sårbare for skader. Både Fredrik Utengen og Martin Gravdal Haldorsen er kneskadet. Martin skal operere menisken. Fredrik sliter med leddbåndet.
Vi i har ingen nye spillere, men ønsker det gjerne.

Vi ønsker velkommen til alle som vil satse håndball og er glad i å trene. Vi lover et supert miljø og mulighet til å utvikle seg som håndballspiller, avslutter Bente Gravdal.

 

Og Liernett føyer til: I motsetningen til fotballen i Lier som spiller på nivå fem, seks og sju --- har håndballfolka klart å gi de beste og mest treningsvillige ungdommene på sverdsiden et optimalt tilbud. Vi får håpe at det lille lyspunktet ved å samle mange av de beste fotballspillerne i G 19 - klassen  til å spille for  Lier IL kan vise vei ---

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 9. januar 2009 23:40: Lierfotballen
Patetisk av Liernett å slenge på en sarkastisk kommentar vedrørende sammenslåing i lierfotballen tilslutt. Det finnes ingen i "redaksjonen" til Liernett som har noe som helst anelse om fotball - hvilket de har bevist gjennom uttallige sjanseløse amatørkommentar opp gjennom det siste året. Det står faktisk så dårlig til med kunnskapen der i gården at jeg faktisk tviler på om de vet at hvert lag stiller med 11 spillere og at keeperen har lov til å ta ballen med hendene innenfor 16-meter'en.

Mener også å huske at de helt frem til to serierunder før SpaBras opprykk var klart, presterte å lire av seg at de fortsatt hadde størst tro på Liungen når det gjaldt opprykk.

Hvilke tiltak har Liernett iverksatt for å få kompetanse opp på det minimumsnivået man må kunne kreve av noen som kaller seg nettavis??
Lørdag 10. januar 2009 10:44: Lieridretten
Man kan si hva man vil om kompetansen til Liernett på fotball, men de har jo helt rett når gjelder hva som skal til for å kunne etablere ett godt tilbud for fotball spillere i Lier. Det viser jo resultatene til fotball lagene i kommunen de siste 15 årene. Samarbeid er veien å gå for å komme videre i divisjonssystemet. Det er mange bevis på det rundt i fotball-Norge.

Så til deg som skrev forrige innlegg: istedenfor å spre eder og galle her på liernett, burde du heller ta på deg treningstøy og komme deg ut å trene, så Lierfotballen kan komme seg ut av den tegneserie ligaen 5. div tross alt er.

Lykke til i 4. div til Spa/Bra. For håpe dere blir det flaggskipet Lierfotballen kan bli enige om å satse på.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode