Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a54fd5d21c03d644abd03931e0a3a1b1

Klassespillere til St Hallvard

Trener Anders Ruud Gundersen kan konstatere at den nye 1. divisjonsklubben har fått fem forsterkninger.

Blant de nye spillerne i den 20 manns sterke spillertroppen er målvakt Migjen Hakaj og Henrik Fauske, begge fra Haslum. Christoffer ”Doffen” Lorenzo Moe er tilbake fra Vålerenga og Fredrik Utengen er tilbake fra spill på Haugaland og i DHK. I følge trenerne blir disse spillerne en klar forsterkning for laget.
- Fredrik Utengen kommer til å bli en av 1. divisjons beste spillere, spår trener Anders Ruud Gundersen. - Fredrik har utviklet seg til å bli en god forsvarspiller og vil bli god å ha som venstre back.

- Doffen er en anvendelig bakspiller, sier Ruud Gundersen. - Han er rask og har god fysikk. Om Henrik Fauske sier han dette: - Han er en venstrehent høyre back og ung, men kjempesterk. Verken han eller den nye målvakten Migjen Hakaj har noe særlig erfaring fra eliteseriespill med Haslum, men har store muligheter til å utvikle seg på nest øverste nivå.

I tillegg er målvakt og skuddtrener  Jan Christen Danielsen (Bulle) på plass, i følge hjemmesiden til SHHK.

De øvrige lagene i 1. divisjon er: Bjørnar (Bergen), Halden TH, Kristiansand IF, Falk (Horten), HK Herulf (Moss), Kristiansund HK, Stord, Fjellhammer, Kolstad (Trondheim), Sandefjord HB og Vålerenga.

Terminlisten er ennå ikke satt opp. Hjemmekampene vil bli lagt til St hallvardhallen og til Røykenhallen. Flere av spillerne og treneren kommer fra nabokommune Røyken og Hurum.

Økonomien i klubben

SHHK slapp heldigvis å reise til Tromsø. Bravo misset i kvalifiseringen. Det betyr en del for økonomien. Det jobbes godt i styret for å sikre økonomien.

- St Hallvard sin økonomi er basert på både dugnadsjobbing samt sponsorinntekter sier styreleder Marit Rafdal. Økte reisekostnader for 1. divisjonslaget gjør at budsjettet nå økes, men dette har de hensyntatt og lagt et godt grunnlag for en fornuftig og sunn økonomi. Rafdal sier dette om inntektsmulighetene: - Vi har en flott spillergruppe som villig stiller på dugnad, både som en del av sponsoravtale, for eksempel varepakking/rydding hos KIWI eller andre som flytte/rydde jobber.

Videre har vi en aktiv markedsgruppe som i disse dager er ute i Lierområdet og vi utfordrer gjerne næringslivet i Lier. - Vi tar gjerne i mot flere sponsorer! oppfordrer hun.

- Det ville vært fint å få med flere til å sponse laget som nå har både ett lag i 1. divisjon og ett i 2. divisjon. Dette medfører økte reisekostnader for oss. At SHK rykket opp med ett lag i 1. og ett i 2. div bør være en ypperlig anledning for Liers næringsliv til å profilere seg på en positiv måte i det ganske land, samt sikre seg godt omdømme i nærområdet. Dette er gutter som forfekter gode holdninger. Ivrige sponsorer må bare melde seg, avslutter styrelederen.

Her er de nye spillerne sammen med treneren. Bildet ble tatt mandag denne uka før ei tøff treningsøkt i St Hallvardhallen.
Foran f.v.: Migjen Hakaj og Marius Gunnerud. Bak f.v.: Anders Ruud Gundersen, Henrik Fauske, Fredrik Utengen og Christoffer Lorenzo Moe.   

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 24. mai 2012 22:36: Feil alder
Christoffer Lorenzo Moe er vel ikke født 1998?
Fredag 25. mai 2012 09:50: redaksjonen, TA
Nei, det er selvfølgelig riktig. Han ville i tilfelle vært tidenes yngste toppspiller i håndball. Christoffer er i følge info fra trener født i 1989.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode