Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2da089e4c78916c8a8567c9ad10fb6c9

Fortsetter treneren?

Trener i Spabra, Marcus Walfridsson, har sagt opp sine jobber på Stoppen fra 15. juni, på grunn av manglende støtteapparat rundt A-laget.

Men nå er en god prosess satt i gang for å styrke A- laget og for å beholde treneren.

- Oppmann Ole Lennart Eriksen har gjort en kjempejobb og har egentlig gjort alt, for ikke å si for mye, men rammebetingelsene totalt sett har vært for dårlige. A-laget trenger mer støtte fra styret. Klubben har sannsynligvis et av de minste budsjettene blant klubbene i vår 3. divisjonsavdeling, sa Walfridsson til Liernett for et par dager siden.

Oppsigelsesdatoen 15.6. er satt for at Fotballskolen ved Høvik skole som Walfridsson er leder for, ikke skal rammes.

- Alt skulle ligge til rette for å drifte en 3. divisjonsklubb i Lier, kanskje et 2. divisjonslag også med så gode baneanlegg, sier Walfridsson. Dialogen med styret vil avgjøre om han likevel vil fortsette.
Han har fått signaler om A-laget vil bli styrket administrativt med Knut Grothaug og og med Rune Klemetsdal på treningsiden. Disse to er nå lagledere for Spabras juniorlag (G 19) som i vår spiller kvalifisering for høstens Interkretserie. Flere av spillerne har prøvd seg på A-laget i vårsesongen.

- Jeg ønsker å bidra i positive prosesser og jeg fokuserer på det, sier Knut Grothaug til Liernett,

- Mest styrket kommer vi ut av det med løsninger vi diskuterer internt. Vi jobber jo hver dag for at ting skal bli positivt, sier Grothaug, som med bakgrunn som leder i Liungen, er svært opptatt av at det nå legges til rette for et bedre støtteapparat og tettere samarbeid med A-laget. Han bekrefter i dag til Liernett at han og Klemetsdal med lang erfaring fra ROS IL vil forsøke å gjøre det de kan for å få Stoppen til å være et attraktivt sted å spille fotball, nå og i fremtiden

Trener Walfridsson sier seg enig med Knut Grothaug i en SMS til Liernett. Han uttaler også dette til Liernett: - Jeg er i dialog med klubben og vurderer det fortløpende, akkurat nå så føles det som om jeg fortsetter. Vi vet mer om en uke eller to.

Vivi Becher, styreleder i klubben, tror på en løsning og at trener Walfridsson blir i klubben. Hun sier at fjorårets A-lag var nokså selvdrevet. Daværende trener Aage Golmen gjorde mye av jobben med A-laget, sammen med flere spillere som sine bidragsytere. Styret og Becher har en god dialog med Walfridsson, og har god forståelse for at det er behov for en styrkelse av støtteapparatet rundt A-laget, samt en forsterkning på spillersiden. Hun er optimistisk med tanke på et fortsatt engasjement av Walfridsson.
 
 - Klubben, styret og Marcus jobber sammen mot en løsning, og det kommer ikke noe pressemelding rundt dette før situasjonen er avklart, er sluttkommentaren fra styrelederen.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode