Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b22c614f19195e5dad3cc0a765c33b20

Tapte viktige poeng

Spissen Mats-Henrik Ueland var svært misfornøyd med sin debut for Spabra i kveld.

Stoppen kunstgress

3. div avd 3

Spabra - Strømmen 2   1-2 (0-1 ved pause)

Spabra: Valo, S Ghazi, Rolfstad ,Augustinacivius, Nielsen, Kasta (Becher Teigen), Østhagen (Cindahl), Solvang Nilsen, Strysse, Ademi, Ueland.

Scoringer: 0-1 (9 min) Armin Listek, 1-1 (51 min) Jørgen Solvang Nilsen, 1-2 (68 min) Mohamed Basin Qadri.

Mats-Henrik Uleland har nylig spilt for Sprint-Jeløy, der trener Mats Walfridsson også har vært engasjert. Kveldens debutant har også spilleerfaring fra både Rygge og fra Jæren. Og i kveld skulle han bidra til at Spabra skulle revansjere seg etter flere svake kamper. - Men dette var skuffende dårlig av meg, sier Mats-Henrik. - Jeg hater å tape slike kamper, sier debutanten. - Vi skal vinne neste kamp, føyer han imidlertid til med en innbitt mine, før han setter seg i bilen til treneren for å starte tilbakerturen til Jeløya.

I perioder i 1. omgang ble det det skapt noen sjanser foran Strømmens mål, selv om Strømmen hadde ballen mye. Etter at Strømmen tok ledelsen, stresset hjemmelaget mye. Det ble for mange balltap.  Lite flyt og samhandling preget spillet i lange perioder både i 1. og 2. omgang.

Men håpet om hjemmeseier ble tent tidlig i 2. omgang, da Jørgen Solvang Nilsen fikk en fin pasning fra Krister Kasta og plasserte ballen inn i hjørnet. Strømmen 2, med Stian Kristoffersen Rasch som den dominerende spilleren på midtbanen, kom stadig til farlige sjanser. Gabor Valo og forsvaret sto lenge i mot. Valo imponerte, blant annet, med trippelredning. Til slutt måtte han kapitulere for et utagbart skudd i motsatt hjørne. Han kunne heller ikke gjøre noe med scoringen i 1. omgang, et hardt skudd via stanga. Valo var lagets besteman.. Det sier litt om den offensive slagkraften for tiden.

Neste motstander er Jevnaker. - Det kan bli en kamp som mot Frognerparken, der de har ballen veldig mye og vi kontrer, sier trener Walfridsson, som trass i skuffelsen, prøver å se optimistisk frem mot neste kamp.

Spabra hadde store problemer med denne karen, Stian Kristoffer Rasch, som i perioder dominerte midtbanen. Her er det Shivan Ghazi som prøver å stoppe han.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode