Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 79f6b70db1fb1fd56b2dea1d8cf19b50

Jubler igjen

Spabra påførte serieleder Frognerparken årets første hjemmetap i går.

3.div avd 2
Frognerparken – Sparta/Bragerøen 2-3 (1-1 ved pause)

Spabra: Valo, S. Gazi., Rolfstad, Augustinavicius, Nielsen, Strysse, Gregersen (Cindahl), R. Ghazi Ariz,Ademi, Valo , Grothaug (Herber).

Scoringer: 1-0 (7 min), Christian L. Stenvik, 1-1 (32 min) Kenneth Strysse, 1-2 (56 min) Ramin Ghazi Ariz, 1-3 Kenneth Strysse, 2-3 (69 min) Even Iversen.

Med 10 poeng og 8. plass på tabellen har laget fått et "pusterom" før de siste kampene før ferien. Og ikke bare er gårdagens borteseier over den klare serielederen et sterkt resultat for Spa/Bra, men det var svært viktige bortepoeng som ble erobret.

Gutta fra Stoppen skal nemlig møte to antatt sterke lag, etter et besøk av bunnlaget Grüner neste lørdag. Deretter står Hønefoss BK 2 Aka Arena for tur fredag 15. juni. Tre dager senere skal laget spille mot Lillestrøm 2 på Åråsen Mot toerlagene til eliteserieklubbene er det normalt vanskelig å få med seg poeng, men Hønefoss 2 har åpnet svakt.
Den 25. juni møter Spa/Bra Strømmen 2 (h)  som sliter i bunnen. Ut fra tabellposisjonen bør Spa/Bra ha gode sjanser for ett eller tre poeng på Stoppen mot Gabor Valos "moderklubb". De to siste kampene før ferien er mot Jevnaker (b) 30.6. og Vestfossen (b) 6.7.

Se tabell og terminliste her:
http://www.liernett.no/fotball/tabeller 

Forrige artikkel:- Sikrer bevaring av nettavisenNeste artikkel:- Var fårete i blikket
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 27. mai 2012 19:49: SpaBra venn
Han er jo ikke trener i SpaBra lenger så kanskje derfor han ikke gir kommentarer
Tirsdag 29. mai 2012 07:39: Undrer
Hvorfor er ikke dette blitt laget noen sak om (trenerskifte?). Står ikke noe her eller på hjemmesiden. Eller er det bare rykter?
Tirsdag 29. mai 2012 15:38: SOO
Jeg kjenner ikke til hvorfor slike kommentarer som SpaBra venn framsetter, kan oppstå. Rykter er ødeleggende både for dem det gjelder og for dem som setter dem fram. Derfor vil jeg vise til nedenforstående om kampen mot Frognerparken:

Dette er kopi av hva Drammens Tidende skriver på sine nettsider:

? Dette var en veldig bra match. De hadde ikke tapt en kamp i år. Det var en jevn førsteomgang, men vi tok over i andreomgang. Mot slutten av kampen presset de på og bommet på straffespark, sier trener Marcus Walfridson.
Tirsdag 29. mai 2012 18:05: Ekte Spa/Bra-venn
Bra å høre. Synes Spa/Bra har gjort en veldig bra sesong så langt - særlig alle skadene man hadde en periode tatt i betraktning. Det siste resultatet over Frognerparken viser jo hvilket potensiale som faktisk ligger i laget. Virker som om Marcus W har gjort en veldig bra jobb.

Heia Spa/Bra!
Onsdag 30. mai 2012 13:56: Ikke bra!!
Alle i og rundt SpaBra vet at Treneren er i en oppsigelseperiode nå. Håper selvsagt det løser seg, men styret har tynet han for alt han har gjort i klubben. Desverre.
Hva som skjer videre er det ingen som vet, selv ikke spillerne.
Kan heller ikke skrive under med navn det det er en kjent sak at folk i styret gjør alt som står i dems makt for å ødlegge for enkelte som tråkker dem på foten...
Onsdag 30. mai 2012 17:08: Lurium
Den siste kommentaren faller vel på sin egen urimelighet !
Onsdag 30. mai 2012 18:34: Lokalpatriot
Jeg bare sier: Heia Marcus og Spa/Bra.........og Daniel Nielsen, selvfølgelig! Liers stolthet.
Onsdag 30. mai 2012 22:56: SOO
Liernett er IKKE riktige forumet å ta opp slike problemer som signaturen Ikke bra!! kommer med.
Sparta/Bragerøen IL har sitt eget diskusjonsforum som riktignok er like åpent som forumet på Liernett, men da flagger man ikke sine meninger overfor hele Liers befolkning, men stort sett bare overfor dem som er interressert i SpaBra. Kan man i tillegg unngå å henge ut personer og heller holde seg til sak, vil klubbens diskusjonsforum kunne være viktig både for klubbens tillitsvalgte og klubbens overige medlemmer og supportere.
Torsdag 31. mai 2012 00:12: SPABRAFAN
Det letteste i verden er å kritisere!! Spesielt styret i idrettsklubber, at noen gidder å sitte i slike styrer er for meg underlig med slike kommentarer som stadig florerer. Høres ut som Ikke Bra! har blitt tråkket på foten og ikke likt det....
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode