Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 28f8b465b105518075ece623b1f3b3b9

Klar for 4. divisjon?

- Jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan for at ikke gutta undervurderer Skrim, og tror at vi allerede har rykket opp før lørdagens opprykkskamp, sier Sparta/Bragerøns spillende trener John-Erik Loe Olsen til Liernett i dag

Denne meget viktige kampen spilles altså på Skrimsletta (gress) lørdag 4. oktober kl 1500.

Spa/Bra har tatt ut en stor tropp til denne kampen, men laget blir som starter er som følger:
Gabor Valo, Aage Golmen, Vidar T. Andersen, Dag Hellem, Espen Støle, Martin W. Gilhus, John-Erik Loe Olsen, Ivar Rolfstad, Marius Vilhelmshaugen, Lasse Hermansen og Kent Hermansen.

Innbyttere: Are Larsen, Christian Gabrielsen, Eirik Rudi, Eirik Solberg, Hoa Lam og Petter Eriksrud
.

Hjemmelaget spiller en gjerrig fotball, og har sluppet inn nest minst mål hittil i sesongen. De har heller ikke scoret så mange, men er stort sett involvert i jevne kamper uansett hvem de møter.
 
Hvis noen tror at dette går av seg selv og ikke jobber, kommer jeg ikke til å vente lenge med å gjøre bytter. Heldigvis har vi friske folk på benken som er klare til å yte en innsats.
Om ting går normalt for seg blir jeg uansett skuffet om vi ikke reiser hjem med tre nye poeng. Såpass stor tro på oss selv må jeg ha lov til å ha, etter det vi har prestert hittil i sesongen, skriver John-Erik Loe-Olsen (”Jelo”) på Sparta/Bragerøens hjemmeside.

Det er satt opp felles buss til denne kampen med avgang Lier Stadion kl 1300 og med et kort stopp på Shell Brakerøya (kl 1305) for å plukke med seg folk derfra. Bussen returnerer til Drammen og Lier etter kampslutt.

Skrim er det laget i avdelingen, med unntak av Spa/Bra, som har sluppet inn minst mål denne sesongen. Samtidig scorer laget lite mål. Spørsmålet er derfor om publikum må forvente seg en målfattig kamp på lørdag?

Spa/ Bra har 46 poeng og 66 plussmål, mens rival Konnerud 2 har 42 poeng og hele 77 plussmål. Hvis Konnerud som forventet slår Slemmestad (nr 6 på tabellen) og Svene (nr 3 på tabellen) i sine to siste kamper, trenger  Spa/Bra minst tre poeng til, på grunn av Konneruds gode målforskjell. Spa/Bra møter Åssiden 2 (nr 5 på tabellen) i siste kamp. Gutta fra Stoppen bør ha avgjort opprykkskampen før siste kamp ---

Se tabellen:

http://idrett.speaker.no/07/ResultatService.aspx?0=2&1=Fotball&2=Norge&3=

2008%20-%202008&4=290120&5=&6=&7=&8=

Forrige artikkel:Verdens beste ornitologiske kommune i 2035?Neste artikkel:Klargjør målsettingen!
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode