Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 353b61613987f28f66a0a7f8e5bef0ef

Seier i siste sekund

Spa/Bra fortsetter å plukke poeng

Bødalen - Spa/Bra 2-3 (0-1)
Bødalen gress 22.05.07 kl 1900 
0-1 Martin Wøien Gilhuus
0-2 Marius Vilhelmshaugen
1-2 Bødalen
2-2 Bødalen (straffe)
2-3 Kent Hermansen

Etter at trenerteamet Osa og Golmen for et par uker siden hadde spionert på Bødalen - Kongsberg2, var Spa/Bra forberedt på at dette kom til å bli en knokkelkamp. Dette viste seg å stemme. Kampen var preget av mange og harde dueller, en drøss av frispark og mye kjefting.

Spa/Bra åpnet best i medvinden laget hadde i første omgang. Laget skapte en del brukbare sjanser og fikk til en del spill, men de store sjansene uteble. En halvtime ut i første omgang kommer Svein Espen Sørstad spilte seg fint fri på dødlinja og fikk spilt ballen inn, der Martin Wøien Gilhuus kom først og ballen suste i mål. Bødalen spilte mye på tvers, noe som passet Spa/Bra bra da man rakk å finne sine formasjoner. Bødalen imponerte tidvis med fine overganger og gode dødballer, og ved et par anledninger var de svært nærme utligning, blant annet var Rune Berge inne i stanga og Vikram Gupta reddet en ball på streken. Omgangen ebbet likevel ut med ett måls ledelse til bortelaget.

2. omgang startet veldig bra for Spa/Bra. Jelo spilte flott gjennom Sveini Espen Sørstad , han fant Marius Vilhelmshaugen som smalt ballen via en Bødalenspiller inn i keeperhjørnet. På denne tiden så det ut til at Spa/Bra hadde full kontroll på kampen. Bødalen kom imidlertid mer og mer med utover omgangen og var flinke til å komme seg rundt på kantene. Etter ca 20 minutter snapper en Bødalenspiss en dårlig avklaring fra Spa/Bra og setter kontrollert inn 1-2. 10 minutter senere kommer en Bødalenspiss seg fri, blir felt og klart straffespark. Straffesparket satt Bødalen enkelt i mål. Etter dette kjørte Bødalen kampen og det lå enda en hjemmescoring i luften. 

I kampens aller siste sekunder slår Ivar Rolfstad en langpasning fra midtforsvaret opp mot Kent Hermansen. Han drar seg inn fra hjørnet av 16 meteren, runder av et par Bødalenspillere på vei innover og banker ballen i nettaket fra hjørnet av femmeteren! Utrolige gledesscener utspiller seg både på banen og på Spa/Bra benken. Bødalen tar deretter avspark bare for å oppleve at dommeren blåser av kampen. 

Spa/Bra vinner mot et godt Bødalenlag og står med full pott og 12 poeng etter fire kamper. Dette lover godt for fortsettelsen. Neste kamp er allerede fredag 25. mai kl 1900 borte mot Nærsnes/Åros på Nærsnesbanen.

Forrige artikkel:Orgler i LierNeste artikkel:Lierdagene for to år siden
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 24. mai 2007 23:19: Vidar B.
Artig at Spa Bra har fått slik en bra start. Og gøy at Marius har funnet seg en ny klubb! Lykke til gutter ! Ellers stor honnør til Eleven & co som dekker Spa Bra,Lier ,Sylling og begge Liungenlagene på en storartet måte :-)
Fredag 25. mai 2007 09:34: Fotbølla
Når får vi se Liernett Cup bli arrangert for første gang?
Kan ikke Liernett arrangere en uformell firelagsturnering med herrelagene til Lier-klubbene?

Hvert lag spiller tre kamper av 45 minutter en lørdag i august etter dette oppsettet:

Kl. 12.00-12.45
Lier IL - Spa/Bra
Liungen - Sylling

Kl. 13.15-14.00
Lier IL - Liungen
Spa/Bra - Sylling

Kl. 14.30-15.15
Lier IL - Sylling
Spa/Bra - Liungen
Fredag 25. mai 2007 23:27: Spa Bra Supporter
Spa Bra stormer videre, og vant i kveld 8-0 på bortebane (mot Nærsnes) - well done boys!!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode