Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 19dceba62edd48135b820beb47577dbb

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

5. div herrer, avd 2:

Modum 2 - Liungen 3-3 (1-1 ved pause)

Liers scoringer: 1-0  Lasse Tomter, 2-1 Espen Due  (straffe), 3-2  Lasse Tomter

Etter en knapp seier i åpningskampen mot Ådal på Tranby, og Modums 7-1 seier i sin åpningskamp mot DRIM kan man kanskje fastslå at ble det en slags halv seier for tranbygutta torsdag kveld på Modum.

Liernett har mottatt en oppsummering fra trener Morten Påsche etter kampen:

- Kampen ble spilt på en tørr og hard gressbane i stekende sol. Det var på forhånd forventet at Lier ville få tøff kamp, da Modum stilte med flere 2.div spillere i troppen.

Kampen åpnet med at Modum presset Lier tilbake, mens Lier satset på sine overganger. Kampen bølget frem og tilbake, og det var Lier som etter 32 minutter tok ledelsen da Lasse Tomter stanget ballen i nettet etter et overlegg fra bror Daniel. Etter 38 minutter utlignet derimot Modum på straffespark, og 1-1 holdt seg så til pause.

I starten av 2. omgang var det Lier som ble tildelt straffe, og denne ekspederte Espen Due sikkert i mål. Noen minutter senere utligner Modum igjen, denne gangen på et fantastisk frispark. Kampen fortsatte å bølge fram og tilbake med store sjanser for begge lag. Etter 72 minutter var det Lier som igjen tok ledelsen, etter at Lasse Tomter bredsidet et innlegg fra Tam Le Hoang i mål. Modum satte så inn ytterligere tre 2. div spillere og presset Lier veldig tilbake. 10 minutter før slutt utlignet de nok en gang og fortsatte med et stormløp mor Lier-målet. Lier-spillerne kjempet derimot heroisk og kunne fullt fortjent ta med seg et poeng hjem.

Treneren fremhever spesielt Espen Due, Daniel Tomter og Lasse Tomter.

I samme avdeling møter Liungen DRIM i kveld kl 19 på Liungbanen. Mot bunnlaget bør det kunne bli en klar hjemmeseier. Det kan bety 9 poeng på tre kamper og tabelltopp for Liungen.

 

Neste kamp for Lier er mot Holeværingen, mandag 19. mai på Tranby, mens Liungen skal spille mot Haugfoss, borte, allerede onsdag.

 
På St.Hansaften blir det lokaloppgjør mellom Lier og Liungen på Tranby. La oss håpe det blir en kamp om tabelledelse ---

Forrige artikkel:Lemen på skiaNeste artikkel:Takk Øyvind!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode