Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: d7d091ed1e81a0649af6e92259da005b

Tre mål av Tommy Hyving var ikke nok til tre poeng til Liers A-lag --

Lier - Sande

Liers lag: Thung Hoang, Thomas Køllersen, Thorbjørn Ingebretsen, Jens Tvede, Morten Påsche, Kjetil Ustad, Stian Påsche, Terje Bekkevang, Anders Becher Teigen, Tommy Hyving, Kim Kristiansen Innbytte: Tam Hoang Le, Prince Monga, Egzon Lushi, Ole Jørgen Lium.

Liers scoringer: Tommy Hyving 3

Vi har fått denne rapport fra Hans Petter Fuglerud:

Lier spilte sin første hjemmekamp på Føyka stadion, da alternativet var grusbanen på Tranby, og motstander var Sande. Sande er ett lag som selv har målsetning om å kjempe i toppen. Det var derfor duket for en vanskelig kamp for Lier. Lier åpner likevel best, og Tommy Hyving scorer allerede etter 7 minutter ved en lobb over keeper.

Etter det så er det litt jevnere og Sande har to stolpeskudd før de utligner, 1-1 står seg til pause. I 2 omgang så trykker Lier mer til og klarer igjen ved toppscorer Tommy Hyving, å gå i ledelsen. Etter dette har Lier god kontroll, men likevel utligner Sande, denne gang ved ett frispark fra 17m. Etter dette blir det en jevnspilt kamp, med en del halvsjanser, men hvor Sande utnytter en dårlig klarering og går opp i ledelsen 3-2 når det bare gjenstår 20 min av kampen. Etter dette legger Lier om til 3-4-3 og satser alt fremover. Dette gir resultater hvor nok en gang Tommy Hyving er på rett sted til rett tid innenfor 16m. 2 min før slutt har Lier en kjempemulighet til å stikke av med alle 3 poengene, men Kjetil får ikke avsluttet da han får ballen på femmeteren.

Alt i alt en jevnspilt kamp, hvor Lier blir straffet på noen personlige feil, men samtidig skal ha honnør for at de tar grep og sørger for poengdeling. Ellers så debuterte nok en junior nr for a-laget, denne gang er det Egzon Lushi som fikk prøve seg.

Forrige artikkel:Minnemarkering ved bautaNeste artikkel:Stipend til lokal trommeslager