Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e4c050c77b872dff1e65b93d2eefd7c5

Sterk borteseier

Innbytter Ketil Ustad (her tv med faren, Øyvind Ustad) scoret to mål og bidro til at Lier slo tabelltoer Moingen i kveld

5. div. avd 1:

Moingen - Lier 2-3 (2-2 ved pause)

Lier: Thoung Le Hoang, Magnus Engerud, Espen Due, Morten Påsche, Armend Krasniqi, Lasse Tomter, Terje Bekkvang, Ole Lium, Stian Påsche, Thomas Køllersen, Daniel Tomter.

Innbyttere: Magnus Juvik, Ketil Ustad, Fredrik Warloff, Tam Le Hoang

Liernett fikk denne rapporten fra spillende trener Morten Påsche etter kampen:

- Lier spilte sin utsatte kamp borte mot tabelltoer Moingen tirsdag kveld. Det var ventet at det skulle bli en tett batalje, noe det også ble.

Kampen startet jevnt, med to angrepsvillige lag. Og som så mange ganger før skulle Lier havne bak i målprotokollen. Under kvarteret var spilt da Moingen kom på en overgang, en offside ble oversett og det sto 1-0 til hjemmelaget. Lier lot seg derimot ikke affisere av det, og begynte å presse Moingen tilbake. Uttelling fikk de, da høyreback Magnus Engerud ble frispillt av Terje Bekkvang og banket inn utligningen. 1-1! Mens Lier forsøkte å holde på ballen, satset Moingen veldig på sine overganger, og etter ca 25 min gikk de opp i 2-1 etter en av disse. Etter dette trykket Moingen på, og kunne fort gått opp i 3-1. I stedet gjorde Lier et par bytter som gav umiddelbar uttelling. Et dårlig utspill av Moingen-keeperen ble plukket opp av innbytter Ketil Ustad, som med en av sine første touch på knallet ballen i mål fra 30 meter, og det sto 2-2! Dette resultatet sto seg også til pause.

I 2.omgang var det Lier som tok over mer av midtbanespillet, og fikk med det selv mange farlige overganger. Avgjørelsen falt etter ca 15 minutter av 2. omgang Venstreback Armend Krasniqi sendte av gårde en krempasning som ble tatt ned av Ketil Ustad. Han rundet elegant keeper og satt inn sitt andre for dagen til 2-3! Resten av kampen hadde Lier relativt god defensiv kontroll, og var nærmere 2-4 enn Moingen var utligning.

Tabelltopp i helga?
Lier møter DRIM, mens Liungen skal til Hallingdal for å møte Hallingdal i neste serierunde. Lier har nok en lettere oppgave mot svake DRIM, mens tabbelfirer Hallingdal kan bli vrien å slå på Gol kunstgress. Med lierseier og poengtap for Liungen vil Lier være på tabelltoppen.

Uansett resultat i helga vil det bli et svært spennende nabooppgjør mellom lierlagene på Tranby om knappe 14 dager. Vinneren i den kampen vil meget mulig beholde førsteplassen over ferien ----

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk