Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Nede for telling

Rødt kort og stortap, en trist kveld for Liers A-lag sender sannsynligvis laget ned i 5. divisjon igjen, mens Spa/Bra nærmer seg et nytt og imponerende opprykk --

4. divisjonsrunden:

Fredag: Hokksund - Spa/Bra 0-7 (0-3 ved pause)
Spa/Bras scoringer:
Shivan Gazi, Aleksander Valo (2), Martin Wøien Gilhuus, Ramin Gazi, Jørund Hogganvik, Daniel Nielsen.
Gult kort: Gabor Valo

Mandag: Lier – Moingen 1-6 (1-2 ved pause)
Liers scoring: Jens K. Tvede
Rødt kort (to gule): Morten Påsche

- Aldri har jeg sett Morten så sinna, sa Espen Due om sin trenerkollega da han fikk det andre gule kortet og marsjordre på Stoppen i kveld. - Morten er svært sindig person, men når han møter en dommer med så lite spilleforståelse sprekker det, sa Due.

- Det første gule kortet kom etter en kommentar fra han. Frisparket lot dommeren gå før lierspillerne hadde stilt opp. Fem minutter kom det andre gule, dermed ble det rødt på den spillende treneren.
- Men vi har oss sjøl å takke likevel, innrømmer Due. - Når kun fem-seks mann møter jevnlig på trening, den ene av treningene er på søndager når alle har fri, kan vi ikke vente noe mer. Jeg tror det beste er at Lier rykker ned, sier han.

Spa/Bra hadde som ventet svært små problemer med å ta tre poeng på Hokksund.
- 7-0 på bortebane er solid og vi styrker målforskjellen vår. Ikke det at det betyr så mye, vi skal vinne resten av kampene, skriver trener Aage Golmen i sin oppsummering av kampen på Spa/Bras hjemmeside.

Øvrige resultater og tabell finner du her:
http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=80634

Her er kampprogrammet for våre lag i serieinnspurten:
Spa/Bra – Hallingdal, (17.9.), Solberg – Lier (18.9.):
Åmot – Spa/Bra (25.9.), Lier – Hallingdal (25.9.)
Spa/Bra – Lier (02.10.)
DBK – Lier (10.10.), Spa/Bra - Drafn (10.10.)

Lier må sannsynligvis vinne tre av de fire siste kampene for å få fornyet kontrakt i 4. divisjon. Lier kan spille en nøkkelrolle for Spa/Bras opprykk. Som vist ovenfor skal både Spa/Bra og Lier møte Hallingdal. I tillegg blir det revansjeoppgjør mellom lierlagene på Stoppen.

Vi har vanskelig for å tro at Spa/Bra med en revansjesugen Ronny Deila (etter Godset-tapet mot Molde) taper mot Hallingdal. Lier skal heve seg noen hakk om laget skal ta poeng mot Hallingdal.

Mye kan avgjøres på Stoppen førstkommende fredag. Og blir det minst ett poeng mot Åmot i neste uke, tror vi gutta på Stoppen har mer enn ett bein i 3. divisjon.

Fotball Lier IL Spa/Bra

15 kommentarer

Tirsdag 14. september 2010 07:58: Stian lier
Når man har dårligere dommere i 4. Div enn i 5. Så blir jeg skeptisk. Han som dømte Lier-Moingen i går burde ALDRI få dømme en fotballkamp i regi NFF igjen. Kunne jo ikke generelle fotballreglet!
Tirsdag 14. september 2010 11:18: Leif T
Artig å lese at Liernett nå har troen på SpaBra. Det er ikke mer en et drøyt år siden at fotballekspertene i Liernett uttalte at: "Vi tror at kun Lier med sin brede og gode rekruttering vil ha potensiale til å komme lenger opp i divisjonssystemet. Men vi tror neppe på noe videre opprykk opp til 3. divisjon for klubben på Tranby, uten et samarbeid med de andre klubbene i kommunen". http://www.liernett.no/4138-i-fotballens-bakgaard

Det blir uansett spennende å følge innspurten i 4 divisjon, både med tanke på oppryk og nedryk.
Tirsdag 14. september 2010 13:29: tjukken
Ser man på hva Lier har igjen av lag(styret og sutrete spillere sin feil ??), så synes jeg ikke det er så rart de rykker ned. Og spa/bra har vel overrasket endel i år synes nå jeg. Men uten tvil vel fortjent om de går hele veien
Tirsdag 14. september 2010 20:56: Vidar
Jeg synes Lier har vært litt uheldige i år. Spillerstallen er ganske bra. Uflaks at de ble trukket 3 poeng. Virker litt klønete at de måtte spille kampen på Lier kunstgress i går. Tror moingen ville fått det tøffere på tranby. Søt håp er ikke ute, men det er en vanskelig kamp borte mot Solberg på lørdag.

Spa/Bra har en veldig viktig kamp på fredag. Både Hallingdal og Spa/Bra virker å være i form om dagen.
Onsdag 15. september 2010 16:56: Tjukken
De 3 poengene var de vel skyld i selv ?
Og så er det vel klubben selv som setter opp kampene, eller tar jeg feil ?
Edwin er en klassespiller på dette nivået, men stort sett så er det vel 5 div spillere i stallen.
Onsdag 15. september 2010 20:12: Stian
Moro at du kaller oss 5. div spillere. I år har vi vel vært 4. div spillere da? Så hvis vi rykker ned så er vi vel da 4. div spillere også neste år?
Onsdag 15. september 2010 22:22: Vidar
Poenget mitt var vel bare at det har ikke noe med kvaliteten på det som presteres på banen at man blir trukker tre poeng. Tviler vel også på om spillerne har vært med å bestemme at Moingen kampen skulle spilles på K-gress. Lier har vært sterke på Tranby og har vel stort sett vunnet.

Edwin er en klassespiller som holder tredje divisjon og mulig høyere. Lier har også flere andre gode spillere.
Onsdag 15. september 2010 22:32: tjukken
Du skjønner sikkert at jeg mener de fleste av dere holder 5 div nivå stian ??
Og ja, jeg mener Lier har flere gode spillere, så lenge de spiller på sitt eget nivå (les 5 div)
Men for all del, den teoretiske muligheten for og klare seg er vel der ennå(liten) og jeg håper i det lengste Lier skal holde seg, ikke minst for Lierfotballens beste
Onsdag 15. september 2010 23:55: Fredrik
Litt synd med 3 poeng i trekk. Ihvertfall når det er mot et lag som er trekt fra serien. Uansett så vil Lier værst mulig komme på en 9-plass av 12 lag. Desverre er det mange lag som rykker ned i år. (Fler enn normat) Om det hadde vært nomalt anntall lag som rykket ned så ville Lier holdt seg greit. Så da ville man vel etter normale omstendigheter holdt 4-div nivå?
Så håper jeg Spa-Bra lykkes. Det ville vært moro.
Torsdag 16. september 2010 20:23: ----------
Denne kommentaren ble ikke godkjent av redaksjonen.
Torsdag 16. september 2010 20:24: Stian
De fleste av disse spillerne har vært med siden 7. div. Alle spillerne er vel ikke automatisk 7. div nivå? Bare lurer..
Fredag 17. september 2010 10:16: tjukken
Ikke dermed sagt alle holder 4 div nivå selv om dere spiller i 4. heller Stian ?? Bare lurer...
Mandag 20. september 2010 20:17: Stian
Nei Den ser jeg. :) 90 % av laget holder tydeligvis ikke 4. div. Det ser vi jo på resultatene. Men er ikke kun laget som har vært dårlig. Er faktisk skremt av dommerstandarden i 4. divisjon. Og når leder for dommerne i buskerud fotballkrets er den aller dårligste så kan man vel ikke forvente stort av resten av dommerne heller.
Onsdag 22. september 2010 09:05: tjukken
Grunnen til at standarden på dommerne er så dårlig er nok det at det er så altfor få dommere tilgjengelig, men de samme dommerne dømmer nok de andre kampene i divisjonene også, så alle er nok like heldige/uheldige. Er nok ikke bare dere som får svi.
Fredag 24. september 2010 13:41: lassaron
Tjukken: Frisk du "tjukken" med de syltynne påstandene dine. Lier viste vel i fjor at 5 divisjon er et nivå for lavt da de valset over det meste og vant sin avdeling flere runder før slutt.
Som andre nevner her, i en normal sesong hadde Lier klart seg utmerket. Altså, de ville holdt plassen greit i 4divisjon. Og det er jo godt gjort med kun 5divisjonskvalitet på stort sett alle spillere som du sier.

Synd for Lier og lierfotballen generelt at det blir (antagelig) nedrykk i en overgangssesong i kretsen. Et lag i 3 og et i 4div hadde vært perfekt for lokalfotballen

Flere saker fra arkivet

Lover godt for høstsesongen

- Vi skapte mye framover, sier Liers trener Morten Påsche, selv etter at keeper Thung Li Huang (på bildet) fikk rødt kort og som førte til at laget måtte spille med 10 mann det meste av kampen --

Fikk rom å løpe i

Shivan Ghazi og Svein Espen Sørstad sørget for to viktige scoringer og Shivans bror Rhamin bidro også til sjanseskapende angrepsspill for Spa/Bra mot Solberg i kveld.

Økende selvtillit

Aleksander Valos scoring på fredag bidro til at optimismen hos Spa/Bra stiger før bortekampen mot tabelleder Hallingdal.

Far og sønn matchvinnere

Aleksander ble tomålscorer og Spa/Bra-keeper Gabor var nok en gang svært vanskelig å overliste --

En tung kamp

Det sa kaptein Martin Wøien Gilhuus etter at Spa/Bra tapte for Åmot i ettermiddag.

Nye viktige 4.divisjonspoeng

Spa/Bra slo topplaget Hallingdal, mens tremålscorer Tommy Hyving bidro til en svært så trivelig kveld for liergutta på Tranby --

Sjansefattig på Stoppen

Morten Hagen var nok en gang svært nyttig og skaffet Spa/Bra ett poeng -

Målet er opprykk

Spa/Bra ligger godt an for å komme høyere opp i divisjonsystemet, mens Lier får det tøft for å berge plassen i 4. divisjon.

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

Seks viktige 4.divisjonspoeng

Lier IL vant sin hjemmekamp, mens både Ronny Deila og Gabor Valo fikk sjansen fra krittmerket for Spa/Bra i Solbergelva --

Spa/Bra – Hallingdal 3-0

Hardt arbeid og til tider flott angrepsspill bidro til 3-0 (1-0 ved pause) og tre viktige poeng for tabelltoer Spa/Bra mot tabellener Hallingdal på Lier Stadion fredag kveld. Ronny Deila (bildet) var en av mange solide spillere.

Revansjerte seg

Det ble tap mot Lier i forrige serierunde, men en nye seier der kaptein Martin Wøien Gilhuus bidro med en scoring, gir tabelltopp foreløpig --

Gratulerte nevøen

Drafnspiller Vegard Røed kunne smile etter å ha satt inn et frispark på mesterlig vis, mens Liers fotballformann Leif Helge Røed skuffende måtte se at sårt tiltrengte poeng havnet i Drammen --

Tøffe utfordringer

Etter bare den ene scoringen av Spa/Bras kaptein Martin Wøien Gilhuus og et skuffende tap mot bunnlaget Modum, er serielederen neste motstander -

Dramatiske sluttminutter

Det ble en målrik kamp med to scoringer på overtid på Stoppen i kveld

Hvem er best i kveld?

Spa/Bra kjemper i toppen av 4. divisjon, men trener Aage Golmen venter seg en vanskelig kamp mot Lier på Tranby i kveld.

Optimistisk før opprykkskampen

- Vi er et bedre lag enn Drafn og bør sikre tre poeng i morgen, sier Aage Golmen, trener for Spa/Bra.

Bortetap for Spabra

Supporterne måtte godta tap og til tross for flere klare målsjanser ble det bare med den ene scoringen av Ramin Gazi på Kongsberg fredag kveld.

SpaBra nærmere opprykk etter storseier i lokaloppgjør

SpaBra slo Lier 7-1 på hjemmebane lørdag, og nå vil målforskjellen kunne vise seg å være avgjørende når sesongen avsluttes neste helg.

Sikret tre nye poeng

Her scorer Alexander Valo seiersmålet og Spa/Bra topper 4. divisjonstabellen.

Nesten for Spa/Bra

Gabor Valo var banens beste, men det knepne tapet mot Hønefoss 2 i går kveld bør gi optimisme før torsdagens kamp på kunstgresset -

Årsbeste av SpaBra

Liers beste fotballag kom seg bort fra bunnplassen etter en spillemessig god førsteomgang på fredag, og som vanlig scoret Morten Hagen -

- Bittert med utlikninga

Det sa trener Aage Golmen etter at laget mistet to poeng på overtid i kveldens bortekamp i Bærum -

Henger med i toppen

Et ekte hat-trick av Aleksander Valo (i blå drakt) bidro sterkt til at Spa/Bra er med i opprykkskampen, mens Lier IL gikk på et klart tap --

Matchvinner og opprykksglede

Kaptein Martin Wøien Gilhuus (th) sørget for en flott scoring og at det ble fest på lagkameratene i Spa/Bra i kveld --

Sikret ny kontrakt

Morten Hagen sørget for tre scoringer for Spa/Bra i ettermiddag. Dermed blir det 3. divisjonsfotball på Stoppen også neste år -

- Vi satte sjansene!

Det kunne Spa/Bras målscorerne Ronny Deila, Morten Hagen, Hazir Ademi og Martin Eøien Gilhuus fastslå etter effektivt angrepsspill i andre omgang i kveld.

Nærmere tabelltoppen

Tomålscorer og kaptein Martin Wøien Gilhuus og Spa/Bra kunne igjen boltre seg på hjemmebane.

To matchvinnere

Godt keeperspill av Gabor Valo (på bildet) som holdt buret reint, og Morten Hagen som sørget for en tidlig scoring for Spa/Bra på fredag kveld.

Knokkeloppgjør på lørdag?

I går ble det bortetap for Spa/Bra, til tross for at Gabor Valo tok det som var i 1. omgang. - Nå gjelder det å slå Modum på Stoppen, sier trener Aage Golmen i dag.

Jubler igjen

Spabra påførte serieleder Frognerparken årets første hjemmetap i går.

Tre lierlag i tet

Både Lier 2, Sylling 1 og Liungen er med i tetgruppa om opprykk, men Spabras trener Aage Golmen og hans lagkamerater på andrelaget stjal poeng fra oppsrykksfavoritt Liungen på mandag.

- Veldig sliten

Det sa unge Henrik Borge (th) etter at han og "scoringmaskinen" Morten Hagen hadde sørget for tre svært viktige poeng for Spa/Bra i kveld.

- Alt gikk galt

Det var trener Marcus Walfridssons korte kommentar etter Spabras stortap i dag. Siste serierunde var for øvrig bedrøvelig for lierlagene.

Nede for telling

Det var en dårlig fredagskveld for lierfotballen.

Nå kan Spabra juble

Det blir 3. divisjonsfotball på Stoppen også neste år.

Spolerer neppe sjansene --

Lier har lenge vært ute av opprykkskampen, Liungen må kanskje vinne alle sine tre siste kamper, men Spa/Bra og John-Erik Loe Olsen (bildet) har mer enn et bein i 4. divisjon --

Tap for lierlagene

Ivar Rolfstad og Spa/bra lyktes ikke å få poeng i går. Lier og Sylling tapte også sine siste kamper.

Rutinen avgjorde

Keeper Gabor Valo var veldig god, da Spa/Bras fotballgutter ble hardt presset etter utvisningen i kampen mot en av opprykksfavorittene i kveld.

- Altfor dårlig av oss

Det sa Spa/Bras trener Aage Golmen som var svært skuffet etter at lette mål gikk inn bak Gabor Valo i kveldens bortekamp i Bærum.

Viktig for rekruttene

Fotballtalentene, her representert ved Bonfils Maselela, Granit Ademi og Rasmus Gjemmestad, trenger forbilder i nærmiljøet. Derfor er det viktig at kommunens beste lag beholder plassen i 3. divisjon.

Dommeren i fokus

Denne situasjonen oppstod gang på gang under kampen mellom Spabra og IBK i dag.

Opprykk i år?

Arild Juvik, assistenttrener i en av distriktets største fotballgrupper, røper optimisme etter at A-laget fra Tranby avsluttet vårsesongen med uavgjort i går kveld.

Målkalas på Liungbanen

Hvis Liungen kan fullføre to omganger med så god angrepsfoball og med Kristian Bye Andersen (bildet) som en av bidragsyterne, kan det snart lukte 4. divisjon ---

Jublet i 1. omgang

Her konstaterer Sparta/Bragerøens Aleksander Valo at ballen går i mål. Kort tid etter sørger han selv for scoring --

På toppen, tross tap

Spa/Bra annonserte "opprykksfinale" for laget før kampen mot Konnerud i kveld

God søndag for Spabra

Scoringsglede både på Stoppen (her gjør Petter Nystrøm 2-1 for G 19) og på Strømmen, der A-laget revansjerte seg og er over "streken" igjen.

Håpløse baneforhold

Ballen var mest i lufta, da Lier vant knepent 2-1 under svært kritikkverdige spilleforhold på Tranby i kveld

Bra avslutningskamp

Spa/Bras Kim Kristiansen scoret etter dagens fineste angrep i dag -

"Close race" i 5. divisjon

Tommy Hyving (her i midten) med sine fem mål bidro sterkt til målkalas på Liungbanen, mens Lier sørget for ett poeng på bortebane og god kontakt med teten ---

Tok tre poeng

Ketil Ustad (tv), Hazir Ademi ( midten) i blå Lierdrakt var med og slo Spa/Bra i fjor. I kveld bidro de til at Liers 3. divisjonsrepresentant vant en knapp seier mot FK Tønsberg.

Tre klare seire

Spa/Bras med Ronny Deila på laget vant lett på Stoppen, Lier med Ketil Ustad viste solid scoringsform, og ikke minst storspilte sjuerjentene til Liungen mot Kolbotn på bortebane i denne ukas seriekamper.

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

Seire til Liungen og Lier

Ketil Ustad (på bildet) scoret to mål, da Lier endelig tok tre poeng igjen, mens Liungen er på tabelltoppen inntil videre etter målfesten på Liungbanen fredag kveld

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Ronny inspirerer Spa/Bra

Og smitter Strømsgodsets trenersuksess over på SpaBras ungutter allerede i serieåpningen mandag kveld?

Bredde og topp på Tranby

Øyvind Ustad, en av mange ildsjeler i Lier IL som gleder seg over klubbens stadige framgang --

Klasseforskjell

- Lier skuffet stort, sa Spa/Bra s trener John-Erik Loe Olsen etter at laget hans nedsablet Lier i går kveld

Revansjerte vårens oppgjør

Spa/Bra tapte 1-4 mot Eidskog på hjemmebane i mai. I dag vant de 4-1 mot samme lag på bortebane.

Mer fotballjubel til uka?

Flere av fotballagene i Lier spiller svært viktige kamper om opprykk kommende uke

Vi skal vinne

Sparta/Bragerøens trener Aage Golmen er stor optimist foran morgendagens debut i 3. divisjon - og for resten av sesongen.

Vil høyest på tabellen

Spa-Bra har fem poengs ledelse etter gårdagens kamp mot Svene

Årets beste omgang

Edvinas Blazys (th) med ekte hat trick og ett mål av Ramin Ghazy sørget for tre svært viktige poeng til Spabra, men laget burde ha punktert kampen i første omgang.

Nesten alt lyktes for Lier

Lier nedkjempet Spa/Bra med en formidabel laginnsats og målscorerne Ketil Ustad, Hazir Ademi og Kenneth Strysse har all grunn til å smile etter kampen.

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Dette var bare moro

Både godsettrener Ronny Deila og keeper Gabor Valo smilte til tross for "bare" uavgjort på Stoppen --

Møtte hverdagen

Etter to opprykk på to sesonger ble det et ublidt møte med 4. divisjon for Spa/Bras A-lag mandag kveld --

Overkjøring i 1. omgang

Her scorer Audun Vestmoen ett av sine tre mål, da Spa/Bra viste stor effektivitet mot Drammens Fotballklubb.

Viktige bortepoeng

Juniorspilleren Jørgen Solvang Nilsen (th på bildet) scoret et fint mål, men også juniorspillerne Herman Stenseth (tv) og Koenrad Herber fikk spilletid for Spabra i dagens bortekamp.

Ut av cupen

Etter tre poeng på lørdag og strålende keeperspill på lørdag måtte Gabor Valo se flere baller i eget nett i kveld.

Fotballgleder på en mandag --

Herrelagene til Liungen og Spa/Bra, og Liungens kvinnelag (her representert med "veteranene" Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen) vant alle sine viktige kamper i kveld

Ned for telling --

Kan Spa/Bra reise seg etter stortapet i generalprøven i går?

Fortsatt 3. divisjonsspill

- Det er målet for årets sesong, sier Marcus Walfridson, før han presenterer seks av de nye spillerne før seriestart.

Under streken igjen

Det ble dessverre alt for travelt for Spabras keeper Martin Gundersen i kveld.

Tre viktige poeng

Scoringsjubel for Spabra som revansjerte seg i dag etter forrige ukes braktap.

Nye baklengsmål

Som ventet ble det en ny vanskelig kamp for Spabra mandag kveld.

Seiersfest på klubbhuset

Fotballformann Leif Helge Røed (tv), trener Morten Påsche ( i midten) og oppmann Øyvind Ustad, tre sentrale personer bak opprykket hadde all grunn til å feire opprykket søndag kveld --

Flere pokaler til Lier IL

Buskeruds fotballkrets sin representant, Jan Olav Knudsen, overrekker en fornøyd Ole Jørgen Lium på Liers B-lag beviset på at klubben har vunnet ett av de to seniormesterskapene i år.

Jubel i Spa/Bra

Mens Sparta/Bragerøen er klar for 4. divisjon etter seier i dag, vant Liungen 2-0 over naboklubben Lier i det som bare ble et prestisjeoppgjør

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

Deila spiller i dag

Strømsgodsets hovedtrener er med i troppen, opplyser Spa/Bras spillende trener John-Erik Loe Olsen (på bildet).

Sterk trio i viktige roller.

Spabras trener Marcus Walfridsson (i midten) lot Thomas Røed (th) spille. Kristian Bye Andersen (tv) var tilbake som midtstopper.

Endelig Sylling!

Etter flere jevne kamper med poengtap, kunne trener Øyvind Nilsen smile fornøyd igjen, mens det ble ble tap både for Spabra og begge seniorlagene til Lier IL fredag kveld.

Full pott for lierlagene

Her blir Christer Pedersen matchvinner for Spabra på Stoppen i dag. Og Syllings A-lag sørget for målfest i hjemmedebuten i 5. divisjon.

God siste halvtime

- Etter at vi tok ledelsen 2-1 løsnet det, sa spillende trener John-Erik Loe Olsen (bildet), og Spa/Bra tok tre nye og forventede poeng

Nye poeng til lierklubbene

Syllings Morten Ullberg fikk gult kort i sluttminuttet, men det hadde ingen betydning etter den gode laginnsatsen. Det krisepregede A-laget til Lier IL klarte også poeng.

Scoringsform gir tabelltopp i høst?

Liungens sjuerlag og Liers A-lag kjemper i toppen i fotballseriene så langt --

Målfest på Stoppen

Edvinas Blazy har all grunn til å feire sin tredje scoring for Spabra i kveld.

Optimistisk Lier-trener

- Jeg forventer en bedre treningsgruppe neste år, sier Morten Påsche (bildet), spillende trener for Lier ILs A-lag

Tett kamp på Tranby

Lier burde "punktert" kampen i andre omgang.

Trenger en seier

Samarbeidslaget Lier/Liungen, G-19, har gått på to klare tap på rad, men snur det mot Åssiden på søndag?

Tidenes mulighet, men svært tøft

Trenerne Aage Golmen, Spa/Bra og Tommy Nordstø (på bildet, her som liungentrener) er forberedte på en vanskelig sesong etter Fotballtingets vedtak til ny serieordning.

Lier vant åpningskampen

- Jeg er fornøyd med andreomgangen, sa trener Morten Påsche ettet 3-1 over Ådal i kveld

- Begynner å lukte 4. divisjon

Det sier Sparta-Bragerøens John-Erik Olsen (bildet) til Liernett etter gårdagens seier

Sterk borteseier

Innbytter Ketil Ustad (her tv med faren, Øyvind Ustad) scoret to mål og bidro til at Lier slo tabelltoer Moingen i kveld

Snublet i debuten

Spa/Bras lovende spiss, Anders Fossen Nilsen, mener at han ble klart felt i første omgang, men dommeravgjørelsen var ikke årsaken til hjemmelagets dårlige uttelling.