Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 73759d2895ecd50da5daee939ea3b143

Nede for telling

Rødt kort og stortap, en trist kveld for Liers A-lag sender sannsynligvis laget ned i 5. divisjon igjen, mens Spa/Bra nærmer seg et nytt og imponerende opprykk --

4. divisjonsrunden:

Fredag: Hokksund - Spa/Bra 0-7 (0-3 ved pause)
Spa/Bras scoringer:
Shivan Gazi, Aleksander Valo (2), Martin Wøien Gilhuus, Ramin Gazi, Jørund Hogganvik, Daniel Nielsen.
Gult kort: Gabor Valo

Mandag: Lier – Moingen 1-6 (1-2 ved pause)
Liers scoring: Jens K. Tvede
Rødt kort (to gule): Morten Påsche

- Aldri har jeg sett Morten så sinna, sa Espen Due om sin trenerkollega da han fikk det andre gule kortet og marsjordre på Stoppen i kveld. - Morten er svært sindig person, men når han møter en dommer med så lite spilleforståelse sprekker det, sa Due.

- Det første gule kortet kom etter en kommentar fra han. Frisparket lot dommeren gå før lierspillerne hadde stilt opp. Fem minutter kom det andre gule, dermed ble det rødt på den spillende treneren.
- Men vi har oss sjøl å takke likevel, innrømmer Due. - Når kun fem-seks mann møter jevnlig på trening, den ene av treningene er på søndager når alle har fri, kan vi ikke vente noe mer. Jeg tror det beste er at Lier rykker ned, sier han.

Spa/Bra hadde som ventet svært små problemer med å ta tre poeng på Hokksund.
- 7-0 på bortebane er solid og vi styrker målforskjellen vår. Ikke det at det betyr så mye, vi skal vinne resten av kampene, skriver trener Aage Golmen i sin oppsummering av kampen på Spa/Bras hjemmeside.

Øvrige resultater og tabell finner du her:
http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=80634

Her er kampprogrammet for våre lag i serieinnspurten:
Spa/Bra – Hallingdal, (17.9.), Solberg – Lier (18.9.):
Åmot – Spa/Bra (25.9.), Lier – Hallingdal (25.9.)
Spa/Bra – Lier (02.10.)
DBK – Lier (10.10.), Spa/Bra - Drafn (10.10.)

Lier må sannsynligvis vinne tre av de fire siste kampene for å få fornyet kontrakt i 4. divisjon. Lier kan spille en nøkkelrolle for Spa/Bras opprykk. Som vist ovenfor skal både Spa/Bra og Lier møte Hallingdal. I tillegg blir det revansjeoppgjør mellom lierlagene på Stoppen.

Vi har vanskelig for å tro at Spa/Bra med en revansjesugen Ronny Deila (etter Godset-tapet mot Molde) taper mot Hallingdal. Lier skal heve seg noen hakk om laget skal ta poeng mot Hallingdal.

Mye kan avgjøres på Stoppen førstkommende fredag. Og blir det minst ett poeng mot Åmot i neste uke, tror vi gutta på Stoppen har mer enn ett bein i 3. divisjon.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 14. september 2010 07:58: Stian lier
Når man har dårligere dommere i 4. Div enn i 5. Så blir jeg skeptisk. Han som dømte Lier-Moingen i går burde ALDRI få dømme en fotballkamp i regi NFF igjen. Kunne jo ikke generelle fotballreglet!
Tirsdag 14. september 2010 11:18: Leif T
Artig å lese at Liernett nå har troen på SpaBra. Det er ikke mer en et drøyt år siden at fotballekspertene i Liernett uttalte at: "Vi tror at kun Lier med sin brede og gode rekruttering vil ha potensiale til å komme lenger opp i divisjonssystemet. Men vi tror neppe på noe videre opprykk opp til 3. divisjon for klubben på Tranby, uten et samarbeid med de andre klubbene i kommunen". http://www.liernett.no/4138-i-fotballens-bakgaard

Det blir uansett spennende å følge innspurten i 4 divisjon, både med tanke på oppryk og nedryk.
Tirsdag 14. september 2010 13:29: tjukken
Ser man på hva Lier har igjen av lag(styret og sutrete spillere sin feil ??), så synes jeg ikke det er så rart de rykker ned. Og spa/bra har vel overrasket endel i år synes nå jeg. Men uten tvil vel fortjent om de går hele veien
Tirsdag 14. september 2010 20:56: Vidar
Jeg synes Lier har vært litt uheldige i år. Spillerstallen er ganske bra. Uflaks at de ble trukket 3 poeng. Virker litt klønete at de måtte spille kampen på Lier kunstgress i går. Tror moingen ville fått det tøffere på tranby. Søt håp er ikke ute, men det er en vanskelig kamp borte mot Solberg på lørdag.

Spa/Bra har en veldig viktig kamp på fredag. Både Hallingdal og Spa/Bra virker å være i form om dagen.
Onsdag 15. september 2010 16:56: Tjukken
De 3 poengene var de vel skyld i selv ?
Og så er det vel klubben selv som setter opp kampene, eller tar jeg feil ?
Edwin er en klassespiller på dette nivået, men stort sett så er det vel 5 div spillere i stallen.
Onsdag 15. september 2010 20:12: Stian
Moro at du kaller oss 5. div spillere. I år har vi vel vært 4. div spillere da? Så hvis vi rykker ned så er vi vel da 4. div spillere også neste år?
Onsdag 15. september 2010 22:22: Vidar
Poenget mitt var vel bare at det har ikke noe med kvaliteten på det som presteres på banen at man blir trukker tre poeng. Tviler vel også på om spillerne har vært med å bestemme at Moingen kampen skulle spilles på K-gress. Lier har vært sterke på Tranby og har vel stort sett vunnet.

Edwin er en klassespiller som holder tredje divisjon og mulig høyere. Lier har også flere andre gode spillere.
Onsdag 15. september 2010 22:32: tjukken
Du skjønner sikkert at jeg mener de fleste av dere holder 5 div nivå stian ??
Og ja, jeg mener Lier har flere gode spillere, så lenge de spiller på sitt eget nivå (les 5 div)
Men for all del, den teoretiske muligheten for og klare seg er vel der ennå(liten) og jeg håper i det lengste Lier skal holde seg, ikke minst for Lierfotballens beste
Onsdag 15. september 2010 23:55: Fredrik
Litt synd med 3 poeng i trekk. Ihvertfall når det er mot et lag som er trekt fra serien. Uansett så vil Lier værst mulig komme på en 9-plass av 12 lag. Desverre er det mange lag som rykker ned i år. (Fler enn normat) Om det hadde vært nomalt anntall lag som rykket ned så ville Lier holdt seg greit. Så da ville man vel etter normale omstendigheter holdt 4-div nivå?
Så håper jeg Spa-Bra lykkes. Det ville vært moro.
Torsdag 16. september 2010 20:23: <span class="kommentator-sensurert">&nbsp;</span>
Denne kommentaren ble ikke godkjent av redaksjonen.
Torsdag 16. september 2010 20:24: Stian
De fleste av disse spillerne har vært med siden 7. div. Alle spillerne er vel ikke automatisk 7. div nivå? Bare lurer..
Fredag 17. september 2010 10:16: tjukken
Ikke dermed sagt alle holder 4 div nivå selv om dere spiller i 4. heller Stian ?? Bare lurer...
Mandag 20. september 2010 20:17: Stian
Nei Den ser jeg. :) 90 % av laget holder tydeligvis ikke 4. div. Det ser vi jo på resultatene. Men er ikke kun laget som har vært dårlig. Er faktisk skremt av dommerstandarden i 4. divisjon. Og når leder for dommerne i buskerud fotballkrets er den aller dårligste så kan man vel ikke forvente stort av resten av dommerne heller.
Onsdag 22. september 2010 09:05: tjukken
Grunnen til at standarden på dommerne er så dårlig er nok det at det er så altfor få dommere tilgjengelig, men de samme dommerne dømmer nok de andre kampene i divisjonene også, så alle er nok like heldige/uheldige. Er nok ikke bare dere som får svi.
Fredag 24. september 2010 13:41: lassaron
Tjukken: Frisk du "tjukken" med de syltynne påstandene dine. Lier viste vel i fjor at 5 divisjon er et nivå for lavt da de valset over det meste og vant sin avdeling flere runder før slutt.
Som andre nevner her, i en normal sesong hadde Lier klart seg utmerket. Altså, de ville holdt plassen greit i 4divisjon. Og det er jo godt gjort med kun 5divisjonskvalitet på stort sett alle spillere som du sier.

Synd for Lier og lierfotballen generelt at det blir (antagelig) nedrykk i en overgangssesong i kretsen. Et lag i 3 og et i 4div hadde vært perfekt for lokalfotballen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode