Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d198cdfad8516410caa4ea20087b1c5c

Tøffe utfordringer

Etter bare den ene scoringen av Spa/Bras kaptein Martin Wøien Gilhuus og et skuffende tap mot bunnlaget Modum, er serielederen neste motstander -

Modum var et bunnlag før søndagens kamp, men med 4-1 seieren over Spa/Bra er de bare ett poeng etter liungene. Førstkommende lørdag klokka 14 (merk tidspunktet) på Stoppen kunstgress står serieleder IBK på den andre banehalvdelen. Det kan bli en svært tøff oppgave for Spa/Bra. Birkebeineren har så langt bekreftet favorittstemplet som de fikk før sesongen. Laget har 22 poeng på sine ni kamper. Spa/Bra har fortsatt 10. plassen, men det er svært jevnt i bunnen.

3. div, avd 4 (Buskerud), resultater og tabell: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=125781

Lierfotballen for øvrig: En ny forventet Liungenseier sørget for fortsatt tabelltopp i 6. div avd 1. Og minst like gledelig: En ny seier for Liers ILs unge mannskap i 5. divisjon.

Viktig seier
Lier ILs svært unge mannskap i 5. divisjon avd 2 slo DFK 2 4-3 på Tranby mandag kveld. Dermed smatt de forbi både DBK 2, Sande og Skrim på taballen. I likhet med Spa/Bra i 3. divisjon tror vi at de nærmest må vinne slike sekspoengskamper for å sikre kontrakten for neste år -

5. div avd 2, resultater og tabell: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=125990

Liungen på tabelltoppen
Liungen vant 4-1 borte mot Krødsherad mandag kveld, men utfordrerne Spa/Bra 2 og DFK 2 vant også sine kamper. - Vi burde ha vunnet tosifret, sier Kristian Bye Andersen til Liernett i dag. Liungen åpnet godt som vanlig med 1-0 etter 30 sekunder og 2-0 etter tre minutter og dominerte de første 25 minutter. - Men så scoret de med et skudd i vinkelen etter frispark, da bel det plutsleig kamp igjen, forteller Kristian. - I andre omgang dominerte vi totalt, men vi var lat for lite effektive. I neste kamp borte mot Sigdal FK må Liungen unnvære Odd Inge Aasen som fikk rødt kort (to gule). Liungen leder med 16 poeng på seks kamper, mens både DFK 3 og Spa/Bra 2 har 10 poeng hver. Spa/Bra2  vant 7-5 mot Hokksund 2 i siste serieomgang.

6. div avd 1, resultater og tabell: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=126364

Lier 2 leder leder avdeling 2 med 15 poeng på seks kamper etter at Nybyen ble sått 5- borte i siste kamp. Sylling på fjerdeplass har 9 poeng på fem kamper. Siste seriekamp mot Graabein ble utsatt, fordi dommeren ikke møtte.

6. div avd 2, resultater og tabell: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=126365

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode