Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bca332c1b75dc204fa114d37ba68263a

Knokkeloppgjør på lørdag?

I går ble det bortetap for Spa/Bra, til tross for at Gabor Valo tok det som var i 1. omgang. - Nå gjelder det å slå Modum på Stoppen, sier trener Aage Golmen i dag.

Sandvika stadion

3. div

Bærum 2 - Sparta/Bragerøen 2-0 (0-0 ved pause).

- Det var en jevn kamp, sier trener Golmen til Liernett i dag. - Vi produserte  nok sjanser til å score i 2. omgang og gir et eksempel: - Awat (Peyghambernejad)  la en corner på hodet til Ronny (Deila), men det lyktes ikke å score for Ronny.

Bærums scoring kom etter ca 20 minutters spill i 2. omang, da Sebastian Håkansson kolliderte med keeper Gabor Valo. Bærum-angriperen kunne lett plassere ballen i mål. På slutten kastet Spa/Bra laget i angrep. Da gikk det som det ofte pleier. Lederlaget kontret inn 2-0 på overtid.

Golmen innrømmer at laget var noe svekket. Både Ivar Rolfstad (karantene), kaptein Martin Wøien Olsen og Daniel Nielsen (skade) manglet.

Men nå gjelder å slå Modum på lørdag, sier trener Golmen. Han håper at Ivar Rolfstad kan slippe med 1 kamps karantene, siden Ronny Deila ikke kan spille på grunn av Godsets eliteseriekamp mot Stabæk. - Det er også viktig at Martin Wøien Gilhuus er tilbake. Han er veldig viktig for laget, spesielt på grunn av sin løpskapasitet. Det kan bli et knokkeloppgjør. Modum ligger bare tre poeng bak, påpeker trener Golmen som håper folk kan møte opp å støtte laget. Kampstart er kl 16

NB. Tilsvarende oppgjør i vår endte med tap for Spa/Bra (1-4)

IBK (Birkebeieneren), som nå er klare for 2. divisjon, er motstander lørdag 1. oktober. - Du kan si det sånn, vi kalkulerer ikke med poeng i den kampen, avslutter Golmen som dermed understreker hvor viktig neste kamp er.

FK Tønsberg 2 som ligger på nedrykkingsplass har 22 poeng, fem poeng bak Spa/Bra, så Spa/Bra bør ikke tape poeng på lørdag. Men mye må gå galt i de resterende kampene om det skulle bli nedrykk -

De øvrige gjenstående kamper for Spa/Bra: 7.10. Kongsberg (h), 15.10. Flint (b), 22.10. Flint (h)

Gjenstående kamper for FK Tønsberg 2: 27.9. IBK (h), 1.10. Kongsberg (b), 10.10 Flint (h) 15.10. Eik (b), 22.10. Re FK (h)

3. div. Øvrige resultater og tabell finner du her: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=125781

.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode