Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 556b24cef585d48fef45756946cbe7b0

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

Liungen vant 4-0 i gårdagens 3. div-kamp mot Hallingdal på kunstgresset på Gol. Liungens scoringer ble besørget av  Lene Ask Johannesen, Karoline Loland, Maria Toverud og Maria Ruud

- Vi spilte ingen stor kamp, sier Brede Nybråten til Liernett i dag. - Vi manglet både Siri Hårklau, Kristine Rasmussen og keeper Inga Eidsvaag.
Liungen er 6 poeng bak lederlaget Kongsberg og 2 poeng nr 2, Modum etter halvspilt serie. - Vi må vinne hver kamp i høst. Så får vi se hvor høyt vi kommer. Neste hinder er hjemmekampen mot Konnerud på fredag på Liungbanen. Da er alle spillerne igjen på plass. - Konnerud, som bare har 13 poeng og som har to kamper til gode, må vinne for at de i det hele tatt skal kunne være med i kampen mot opprykk. De har forsterket laget, med blant andre Ingrid Høghaug, som spilte på Liungen i Toppserien, men som har spilt juniorfotball for Lier et par år. I tillegg har lagvenninnen Karoline Moldskred meldt overgang til  Konnerud.

Nye spillere
Liungen har fått to nye spillere. - Nina Gladheim, som tidligere har spilt for Øvre Valdres, er en ballsikker og kraftig midtstopper, sier trener Nybråten. Gladheim spilte gårdagens kamp. I tillegg har Kristin Lystad, med erfaring på et høyrere nivå med Notodden og Skeid, meldt seg til tjeneste etter fire års avbrekk fra fotballen etter barnefødsel.
Forrige artikkel:FrokostNeste artikkel:Avlyst Liercup erstattes
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Sndag 10. august 2008 22:14: liungen
Maria Ruud scorte det siste målet!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode