Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8acabb4ff599d682ab27491ec3c17676

Effektive foran mål

Liungen sikret seg tre viktige poeng mot Konnerud etter 4-1 på Liungbanen i kveld

Liungen sjokkåpnet. Etter vel 15 sekunder stod det 1-0. Rikke Flåten løp gjennom hjemmelagets forsvar. De to neste målene kom ved Kristine Rasmussen. Marte Dragseth scoret  elegant 4-1, 5 min før slutt.

Rikke Flåten og Lene Ask Johannesen spilte stort i dag. Men fremfor alt var Helen Hornstuen Mathiesen veldig god som keeper. - Hun er vår femteback, sa en meget fornøyd Micke Andersson, en av Liungens to trenere, etter kampen. Og Helene var et eneste stor smil, da hun gikk i garderoben.

God nyhet for Liungen er at Marte Dragseth er tilbake i liungdrakta. - Jeg ble dyktig sliten, sa Marte etter kampen. Men hun innrømmer at dette var veldig moro, selv etter så dårlig treningsgrunnlag. - Jeg har bare vært på tre treninger. Motivasjonen var veldig dårlig etter fjorårets sesong.

- Nå har Liungen en meget god sentrallinje, sa Glenn Kleven, en av fjorårets trenere. Han lot seg imponere over effekiviteten over det  unge Liungen-Laget. Kleven trener ikke noe lag i vår. men nå er han påtenkt en rolle som spillerutvikler på kvinnesida innen Buskerud Fotballkrets.

Konnerudspillerne var skuffet etter kampen. Mange vil kanskje si at 4-1 kanskje ikke gir et helt  riktig bilde av kampen. Men eks Liungenspiller Anne Ødegård fra Sylling, innrømmer at Liungen var så effektive at seieren var fortjent. - Det er jo måla som teller, sa Anne, som smilte tross alt. Hun trives med både jobb på Brandenga skole, og treninger og kamper fire ganger uka for Konnerud. Keeper Anne Lene L. Næss var meget misfornøyd med kvelden. - Vi spilte dårlig og var lite effektive, sa hun.

Mer kommer

Forrige artikkel:Litteratur som terapiNeste artikkel:Tapte duellene og kollapset
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode