Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 96d404c80bb412a649f1d13f6d42d6ea

Liungens assistenttrener forlater klubben

Hasse Svanberg blir ikke med videre etter nedrykket fra Toppserien. I stedet blir han trener for gutter elite i Konnerud Idrettslag. - Jeg har ingen kommentar til det Liungen har gjort i trenerspørsmålet, sier Svanberg til Liernett i kveld.

I stedet for å snakke om prosessen omkring trenerspørsmålet vil Svanberg snakke om Konnerud.  - Jeg har tegnet en 2-års kontrakt, sier Svanberg. - Jeg skal jobbe sammen med Bjørn Torgersen  og et team med gutter elite som hovedoppgave. Jeg skal også jobbe som spillerutvikler med Konneruds småguttelag og inn Buskerud Fotballkrets. Konnerud er en kjempegod klubb. De er også gode på jentesida.
Hasse Svanberg ser optimistisk på fortsatt å bruke minst fire kvelder på fotball i kommende sesong. I Liungen hadde han en kontrakt på 3-4 kvelder i uka. Men det ble gjerne flere.

Liungens hjemmeside melder i kveld at Roy Tommy Tollefsen blir asssistentrener for A-laget. Toilefsen har som kjent trent Team-Liungen i  år.  Team Liungen og A-laget  vil trene sammen før jul.
Geir Kristiansen blir ny lagleder for A-laget. Han vil også være materialforvalter for både A-laget og Team-Liungen.
Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode