Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0cf0b5a1f7e747fc2acce17bef1e0c62

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

Rapport fra trener Roy Tollefsen.

1 Omgang
Kampen startet veldig bra å jentene satte trøkk fra start, og det tok ikke mange minuttene før vi ledet 0-1. Etter dette var det bare et lag på banen i hele første omgang. Jentene jobbet på å det var en del bra spill å kombinasjoner som Holmestrand jentene ikke hang med på. Så målene trillet inn jevnt å trutt å vi kunne gå til pause med 0-5 ledelse. Dette var en bra omgang av Team Liungens jenter, som jeg var bra fornøyd med.

2 Omgang
Vi ble enige i pausen om å spille ballen enda fortere langs bakken, men jentene gjør det stikk motsatte å fører ballen altfor lenge hele vegen. På denne måten lar vi motstanderen komme på oss å stjele ballen altfor ofte. Det er vi som har ballen men vi har sluttet å spille som et lag og alle vil drible å føre ball. Vi kommer til en del sjanser denne omgangen å. Er alene gjennom mot keeperen flere ganger men konsentrasjonen er borte etter den gode 1 omg og den klare ledelsen. Så det blir med 1 mål i 1 omg scoret av Ane Bjerke. Ikke lett å spille mot et lag som har alle på sin egen banehalvdel gjennom så å si hele kampen. Sier vel litt at Holmestrand hadde 1 målsjanse i løpet av hele kampen, og jeg vil tillate meg å si null halvsjanser. Alt i alt en grei jobb av Team Liungens lag. Som nå ligger alene på tabelltoppen med 6 seire av 6 mulige, og 18 poeng og 24-5 i målforskjell. P.S. Nina Trandem debuterte for Team Liungen i denne kampen.

MÃ¥lscorere.

3 mål Ane Bjerke
1 mål Marit, Anja og Rikke.

Netse hjemmekamp er søndag 5 Juni kl 16:00 på stoppen.

Hilsen Roy Tommy Tollefsen

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Lier-nett satser også på tur til Stoppen. Men la ikke det stoppe deg. Fotball er bedre live enn på nett :-)

Rune Elven

Forrige artikkel:Liunger på landskamp.Neste artikkel:Utstillere Lierdagene
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode